2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende bi ara senin gibi dusunmustum canim kv bizdeydi en fazla bir hafta kaldı gidiyorum dedi sinirlendirm esime dedim giderse gitsin yapacak birşey Yok zaten çok yardimci olmuyordu sadece yemek yapiyordu kız uyuyunca o da uyuyordu ki Benim uyumam lazımdı ilk haftalar sezeryanliydim ve yatamıyordum
Kizimla 3. Haftada yanlız kaldık İnan zorlandım tek basıma sürekli ağlayan uyumayan bir bebek hala ayni ama alışmaya başladım elden ne gelir. Demem o ki annen kalabiliyorsa kalsın Benim annem çalışıyor o yüzden çok kalamadı senin fırsatın varsa kalsın

Kizlar benim annemde 6 gün kalabildi ve gitti. Bebek 6 günlükken Yalnız kalmaya başladım bebegim 76 günlük ve hala yalnızım insan alışıyor Rabbim kolaylığını veriyor. Sizler de alışırsınız.

Aaaa iyi ki farketmiş. Hadi geçmiş olsun :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir prenses

O lafı ben kendi kendime demiştim sanki her zamanmı hamileyim ye gitsin diye. Sonuç alınam 22 kilo ve hala gitmeyen 12 kilo :))

Dr umuza sormustuk yan etkilerinden dolayi öyle karar verdik. 1-2 günden bişey olmaz bebeğe de yuklenmemis oluruz dedi. 2 ay aşılarında kızım kolunu bacağını gün boyu kımıldatamadı. Rota da biz de ishal ve sinirlilik yaptı. Zaten yan etkilerini dr söylemisti.İyiki aynı gün olmamış çok zorlanirdim yoksa. Rota dan sonra kızım gün boyu kaka yaptı 6-7 kez ve sürekli barsaklari guruldadi. Çok huzursuz oldu.
Aynen öyle ağimli olması çok iyi biİm kız kusuyo gece arada emzirinc içim rahat kullanım acısındanda öyle ama en fazla 6-7 ayına kadar kullanabilirsin
Canım bizimki eğimli değil ama 2 yaşına kadar kullanılıyor.

Canım bizde de pamukçuk olmuştu. Eczane de 10 günlük kullanılan bi ilaç var. Bir de karbonatlı suya tülbent, steril bez vb. Biseyle Bandırip bebişin dilini sıyırarak sil. Kendi göğüs uçlarını da bebişle beraber silmeyi unutma. Antibiyotik ilaç olmadan tek karbonat yeterli olmuyormuş canım ilacı da düzenli kullan mutlaka.

Reactions: mnt
Ucu fırçalı bir ilaç dimi gögüs ucumu mu karbonatlı suyla temizliyim bu ilacı on gün mü kullanayım.bebeğinde iştahsızlık yaptımı iyileşince düzeldi mi

Bundan sonra kendi doktoruna götürmeyecem büyük bir sorun olmadıkça artık aile hekimimiz var :)

Canım arada atıştırma gibi oluyor Bebek uyuyacakta ben bişiler yicem akşamda babası gelince yemek yapabiliyorum.

Canım çok geçmiş olsun tülbentle bebeğin ağzının içini siliyorsun çok iyi geliyor.
Çok çok geçmiş olsun minik pek hassas bünyesi varmış Allah bir an önce şifa versin

hadi bakalım yollarınız açık olsun bebişlerde inşallah arabayı sever. Dikkatli olun yollarda iyi bayramlar sizlere

Ucu fırçalı bir ilaç dimi gögüs ucumu mu karbonatlı suyla temizliyim bu ilacı on gün mü kullanayım.bebeğinde iştahsızlık yaptımı iyileşince düzeldi mi
Canım 1 aylık olmamıştı daha bebişim farkettiğimde o yüzden iştah konusunda birsey diyemicem. İlaç sarı renkli sıvı şeklinde. Ağzına 8 saatte bir sıkıliyor. Bebiş yutsada zararı yok. Pamucuk demek dilde oluşan mantarlar oluyor salçanın üstünun beyaz laşmasi gibi . Hem ilacı kullan hem de karbonatlı suyla bebişin dilini tülbent gibi bişeyle sil. Böyle sıyırır gibi tabi canını da acitmadan. Kendi göğüs ucunu da sil çünkü emerken bulaşmasin tekrar. Günde 2-3 kere yapıyordum. Hala arada bi yapıyorum çünkü her zaman olma ihtimali varmış.

Kızımın dilinin üzeri bembeyazdı. Gerçi hala beyaz ama eskisi gibi değil. Emmesinde bir sorun olmadı hiç. Bir doktora gittim pamukçuk mu dedim değil süt artığı dedi arada su ver dili temizlensin dedi. Mama da alıyor diye verdim arada. Geçmedi. Başka doktora gittim zamanla geçicek o su verme dedi. Şimdilerde beyazlık azaldı. İnsan hangi doktorun dediğine inanıcak şaşırıyor, her biri farklı konuşuyor

Ben organik ile boyadım. İnternetten buldum. 45 tl verdim. 1 hafta sonra beyazlarım aktı sinir oldum. Kuaföre güvenmedim organik boyamaz diye. Bayramı bende istiyordum ama vazgeçtim. 3 ay dolsun en azından
Canım benim yıllardır gittiğim kuaförum inoa ile boyuyor. Kokusundan ve saç diplerine etkisinden zaten organik olup olmadıği çok belli oluyor. Benim beyazlarımı da kapatıyor. Hatta istediğim tonu inoayla daha güzel yakaladım.

Öyle canım, pamukçuk da dilde oluşan bi yara çeşidiymiş ve can yakıyormuş ben çok araştırdım. Benim kızimin da dili bembeyazdi. İlaç ve karbonat çok iyi geldi dilimiz pembiş oldu artık

Biz temmuzun başında gidicez inşallah .belek plajına gidiyoruz biz .tatil iyi gelecek teyzelerine vermicem ogluşu sevsinler ben dinlenicem inşallah .
İnşallah canım. Bizde annemi de götüreceğiz en azından akşamları eşimle vakit geçiririz diye düşünüyorum :)

Öyle mi diyorsun canım. Ne bileyim böyle de düzenimiz bir değişik geliyor. Akalım bayramda gidecek. Baktım olmuyor gelir tekrar bırakmaz bizi zaten :) ilk torun zaten uyurken bile özlüyor annem :)

Bende inoa ile boyatmistim bir kere. İstediğim renkten daha koyu olmuştu renk sen bu dönemde boyattin mi canım

Öyle canım, pamukçuk da dilde oluşan bi yara çeşidiymiş ve can yakıyormuş ben çok araştırdım. Benim kızimin da dili bembeyazdi. İlaç ve karbonat çok iyi geldi dilimiz pembiş oldu artık
İlacın adı ne canım. Ben karbonat ile siliyorum ama zorlanıyorum. İçim de bir tuhaf oluyor. İyi gelen zararsız bir ilaç varsa kullanırım bende Dr a sorup tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…