- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.081
Aaaa iyi ki farketmiş.
O lafı ben kendi kendime demiştim sanki her zamanmı hamileyim ye gitsin diye. Sonuç alınam 22 kilo ve hala gitmeyen 12 kilo :))
Aaaa iyi ki farketmiş. Hadi geçmiş olsun :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir prenses
O lafı ben kendi kendime demiştim sanki her zamanmı hamileyim ye gitsin diye. Sonuç alınam 22 kilo ve hala gitmeyen 12 kilo :))
Oh ne güzel iyi bayramlar ve iyi tatiller. Umarım güzel bir tatil olur :)Kızlar biz yola çıktık 4 te oğluşu emzirdim altını değiştirdim şimdi uyuyor mışıl mışıl. İnşallah sorunsuz bir yolculuk geçiririz. Eğer giremeZsem şimdiden herkese iyi bayramlar, iyi tayiller ve iyi yolculuklar.
Canım ben hamileliğimin 5. Ayından beri boyatıyorum. En son 3 hafta önce falan boyattim.Bende inoa ile boyatmistim bir kere. İstediğim renkten daha koyu olmuştu renk sen bu dönemde boyattin mi canım
Canım dr yazmıştı adını unuttum en fazla 10 gün kullanıliyordu. Dr una sor o tavsiye etsin bence.İlacın adı ne canım. Ben karbonat ile siliyorum ama zorlanıyorum. İçim de bir tuhaf oluyor. İyi gelen zararsız bir ilaç varsa kullanırım bende Dr a sorup tabi
Ben lohusada sadece lekelenme yaşadım öyle hiç yoğun bi kanamam olmadı. Bugün 2 aylık olduk. 4 gün önce peceteye az leke geldi o kadar başkada bişey yokKızlar kırkımız çıkınca adet olmuştum. İkinciye adet olamıyorum ya :/ İki haftadır ara ara bir damla kanama geliyo duruyor. Neyin nesi bu, önemli bir şey yoktur inşallah. Hormonlardan mıdır ki :/ Böyle olan var mı?
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin bir an önce iyileşsin kuzucuk.
Aaaa iyi ki farketmiş. Hadi geçmiş olsun :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir prenses
Teşekkürler arkadaşlarCanım arada atıştırma gibi oluyor Bebek uyuyacakta ben bişiler yicem akşamda babası gelince yemek yapabiliyorum.
Canım çok geçmiş olsun tülbentle bebeğin ağzının içini siliyorsun çok iyi geliyor.
Çok çok geçmiş olsun minik pek hassas bünyesi varmış Allah bir an önce şifa versin
hadi bakalım yollarınız açık olsun bebişlerde inşallah arabayı sever. Dikkatli olun yollarda iyi bayramlar sizlere
Ben lohusada sadece lekelenme yaşadım öyle hiç yoğun bi kanamam olmadı. Bugün 2 aylık olduk. 4 gün önce peceteye az leke geldi o kadar başkada bişey yok
Şöyle 3-5 ayda veremezmiyiz ya bende aceleciyim :))Canım zaten başkalarını suçlayacagim ya. Ödem diyordum görüp şaşıranlara :) çok şiştim bak ayaklarıma :)
Bende 22 kilo aldım. 12 kilo ile eski kiloma donuyorum. O halim bile iyiydi ama diyetisyen 5 kilo daha ekledi buna. Ay rüya gibi geliyor su an :)
Ama 9 ayda alınan kilolar 9 ay 1 yıl filan gibi bir sürede veriliyormuş. Tabi abartmamak şartıyla. Ben huy olarak aceleci biri olduğumdan dolayı :)
Oh ne güzel iyi bayramlar ve iyi tatiller. Umarım güzel bir tatil olur :)
Kızlar kırkımız çıkınca adet olmuştum. İkinciye adet olamıyorum ya :/ İki haftadır ara ara bir damla kanama geliyo duruyor. Neyin nesi bu, önemli bir şey yoktur inşallah. Hormonlardan mıdır ki :/ Böyle olan var mı?
Şöyle 3-5 ayda veremezmiyiz ya bende aceleciyim :))
Annemlere geldik güzel geçer kesin :)
Ben daha adet olmadım. Bu ayın başında 1-2 damla koyu kırmızı kan geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Benim doktorum emzirdiğin için ne zaman adet olursun bilemem ama çok erken bekleme demişti 40 ım çıktığında. Bi problem yoktur bence daha vücudumuz düzene girmedi
kizlar rica etsem dua edermisiniz esim maddi olarak toparlansinda evleriayiralim. her ne kadar kv melek gibide olsa olmuyormuss yeni yeni tanimaya basladim.
Kıyamam onlara ben bizimkinin ucunda fırça var üst damağına sürüyoruz orda çıkmış tabi sürmek baya zor oluyor ağlamasını bekliyorum inşallah hemen toparlar ama ilk günden farkını gördüm ağzı tükürüklenmiyor eskisi gibiCanım 1 aylık olmamıştı daha bebişim farkettiğimde o yüzden iştah konusunda birsey diyemicem. İlaç sarı renkli sıvı şeklinde. Ağzına 8 saatte bir sıkıliyor. Bebiş yutsada zararı yok. Pamucuk demek dilde oluşan mantarlar oluyor salçanın üstünun beyaz laşmasi gibi . Hem ilacı kullan hem de karbonatlı suyla bebişin dilini tülbent gibi bişeyle sil. Böyle sıyırır gibi tabi canını da acitmadan. Kendi göğüs ucunu da sil çünkü emerken bulaşmasin tekrar. Günde 2-3 kere yapıyordum. Hala arada bi yapıyorum çünkü her zaman olma ihtimali varmış.
Saolasın canım gazlı bezle silmeye çalışacam nasipseCanım arada atıştırma gibi oluyor Bebek uyuyacakta ben bişiler yicem akşamda babası gelince yemek yapabiliyorum.
Canım çok geçmiş olsun tülbentle bebeğin ağzının içini siliyorsun çok iyi geliyor.
Çok çok geçmiş olsun minik pek hassas bünyesi varmış Allah bir an önce şifa versin
hadi bakalım yollarınız açık olsun bebişlerde inşallah arabayı sever. Dikkatli olun yollarda iyi bayramlar sizlere
Geçen aklima geldin erken doğum yapan kimlerdi diye. Benim de minik erken gelmişti :) biz de iyiyiz sukur yavaş yavaş buyuyoruz. Süt alerjisi olduğu nasıl anlaşıldi canım ? Şikayetiniz neydi. Bir haftadır çok fazla olmasa da mukuslu kaka yapıyor oğlum . Sute alerjisi olabilirmis doğru mu acabaBiz iyiyiz sukur bugunumuze. Sut alerjimiz var 2 aydan fazladir diyetteyim. Kansizliktan dolayi uzamis sarilik olduk. 3,5 ayligiz hala gozlerinde hafif sarilik var. İlk aylarda az kilo almisti ancak buyuyoz yavas yavas teyzoslar :) sukur halimize
Ben de öyleyim canım dün adet oldum sandım bugün bişey yokKızlar kırkımız çıkınca adet olmuştum. İkinciye adet olamıyorum ya :/ İki haftadır ara ara bir damla kanama geliyo duruyor. Neyin nesi bu, önemli bir şey yoktur inşallah. Hormonlardan mıdır ki :/ Böyle olan var mı?
aynen canim 33+3te dogduk biz 5 martta :) kilo alimi azdi ve mukuslu kakasi vsrdi canim. Drlar sut alerjisi olabilir demisti. Ben dr alerji uzmaninagittim kandan baktilar. Sukur ji dusuk duzeyde alerjisi. Yavastan acicaz diyeti bakalim nasil olcak.Geçen aklima geldin erken doğum yapan kimlerdi diye. Benim de minik erken gelmişti :) biz de iyiyiz sukur yavaş yavaş buyuyoruz. Süt alerjisi olduğu nasıl anlaşıldi canım ? Şikayetiniz neydi. Bir haftadır çok fazla olmasa da mukuslu kaka yapıyor oğlum . Sute alerjisi olabilirmis doğru mu acaba
Allah yardımcınız olsun tabiki zor iki ev aynı evin içinde kendi düzenin kuramıyorsun hakkınızda hayırlısı olsun canımkizlar rica etsem dua edermisiniz esim maddi olarak toparlansinda evleriayiralim. her ne kadar kv melek gibide olsa olmuyormuss yeni yeni tanimaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?