2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim dr arkadaslarima hep 12.haftada cinsiyet soylemis bakalim insallah bana da soyler. Benim bebek yerinde durursa tabi:) sana daha soylemedimi cinsiyet?

Benim gittigim doktora da giden 2 arkadasim var onlara hep 12. Haftada erkek dedi dogru cikti ama ben kiz deyince bi acaba oluyorum.

Bu
Benim gittigim doktora da giden 2 arkadasim var onlara hep 12. Haftada erkek dedi dogru cikti ama ben kiz deyince bi acaba oluyorum.
Bu ay içinde bi tanıdığı 12.haftada kız dedi dr 16.haftada bi bakmış erkek hepimize sürpriz oldu

Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun da kiz erkek fark etmez.bizim ilk çocuk bi de kac yıl beklemisiz

Tabi canim bizim icinde oyle ilk de olsa 2. De olsa hic farketmez yeterki saglikli olsun gerisi bos. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Insan yine de merak ediyor cinsiyetini iste:) cin ve rus takvimi kiz diyor ama benim icime erkek doguyor bakalim ne olacak hayirlisi:)

kızlar sizlere bir sorum olacaktı şimdiden isim bakmaya başladım bebeğim kızsa die hira ismi sizce nasıl???

ben yine kendimi dinlemeye başladım göğüs hassasiyetleri ne durumda kızlar benim sanki eski hali gibi anlamadm ya sadece yeşil damarlar çok belirgin ama sanki yumuşaklık ve sönme hissediyorum ooff kafayı yiycem bu gidişle.. geçen cumartesi görmüştüm bebeğimi aslında ama içimde bir korku var atamıyorum.

Bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah benimde yorulunca belim ağrıyor. Eğer dr tecrübeli ise olabilir cinsiyeti erken söyleyenler var
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..bende biraz ayakta fazla kalayım belim kopuyor.. ister istemez korkuyorum tabi.. evhamlıyım biraz galiba..

Endişelenme canım.. Benim de yumuşadı ilk zamanlara göre çok daha iyi yan yatabiliyorum hatta rahatça. .
Ara ara büyüyecektir herhalde o dönemlerde de hassasiyet artacaktır. Hep pozitif düşün. İyi düşün iyi olsun. Evhamli olmamak elde değil ben de korkuya kapıldım belirtiler azalınca ama geçen hafta bebish gayet iyiydi. Bol su iç. Dengeli saglikli beslen.. İlerde sütünü arttıracak en güzel şey o.

Slm kızlar bugün Dr kontrolümüz vardı sata göre 12+1 olmamıza rağmen 12+5 dedi drumuz. Ultrasonda hareketlerini gördük ensemiz incecikmis ve burun kemiğimiz de gayet normal sıkıntı yok dedi dr. İkili test yaptrmak ister msnz dedi biz istemedik. Rutin kan idrar örnekleri verdik. Bebişimiz 6.3 cm olmuş kollar bacaklar kıpır kıpır ama dr umuz maşallah çok uyumlu istediğimiz görüntüleri uğraştırmadan verdi dedi. Umarım dogunca da uyumlu olur. Cinsiyetini sordum daha erken 16. Haftada net söylerim dedi. Ben de siz neye benzettiniz dedim. Dr benim 2 kızım var ikisine de erkek demişlerdi 12. Haftada ama kız oldular dedi. Biz de erkeğe benzettigi yorumunu yaptk kendimiz. Beni sorarsanız sabah bulantılari göğüs hassasiyeti uyku halsizlik aynen devam. Bir de decavit verdi günde tok 1 adet.

Canım rica ederim , evet konuları okudum genel yazdım sonra ismini eklemeyi unutmuşum... :)
Folikasit de hayat boyu ihtiyacımız olan bir vitamin ilaçla olmasa da yeşil yapraklı sebzelerden vs alıyoruz. Yani şuan folikasit içiyor olmanın zararı yoktur dediğin gibi hem de 2.hamilelikmis doktorun bildiği vardır.. ama tabi kafana takılan her şeyi de doktoruna sormak hakkın. hata da yapabilir , onlar da insan günde kaç hasta geliyor gidiyor. Biz araştıran okuyan internet anneleriyiz , bilincliyiz bir şey yanlış veya farklı geliyor sa dediğim gibi doktorumuza yeniden yeniden sormak hakkımız.
İnşallah sağlıklı güzel Hamilelikler hepimize..

Maşallah canım gözünüzaydin. .
Sen de bendensin 16.haftayi bekliyoruz mecburen berabercene. . :)

iyi ki burası var terapi gibi geliyor insana biraz olsun rahatladım çok teşekkür ederimm.. evet su bol içmeye gayret ediyorum karnım zaten hep aç:)
hep güzel haberler alacağımız bir dönem diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…