- 18 Eylül 2014
- 29
- 17
- 18
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #11.681
HAYdi kızlar cinsiyet müjdeleri yok mu daha vallahi ben sizden daha meraklıyım :)
Benim dr arkadaslarima hep 12.haftada cinsiyet soylemis bakalim insallah bana da soyler. Benim bebek yerinde durursa tabi:) sana daha soylemedimi cinsiyet?
Kullandıgın folbiolse bırak bence canım..ben bıraktım 10 gün bişey kullanmadım dun de dr decavit verdiFolik asit 12.haftadan sonra mi birakiliyor? Benim son 1 tane kaldi carsamba da randevum var yeni kutu alsammi bilemedim
Bu ay içinde bi tanıdığı 12.haftada kız dedi dr 16.haftada bi bakmış erkek hepimize sürpriz olduBenim gittigim doktora da giden 2 arkadasim var onlara hep 12. Haftada erkek dedi dogru cikti ama ben kiz deyince bi acaba oluyorum.
Kullandıgın folbiolse bırak bence canım..ben bıraktım 10 gün bişey kullanmadım dun de dr decavit verdi
Benim gittigim doktora da giden 2 arkadasim var onlara hep 12. Haftada erkek dedi dogru cikti ama ben kiz deyince bi acaba oluyorum.
Kesin konustuysa dogrudur diye dusunuyorum:)
Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsun da kiz erkek fark etmez.bizim ilk çocuk bi de kac yıl beklemisiz
bnm doktorum 12.haftadan önce bıraktırmıştı folik asidi multivitamine başlamıştım sonra daKullandıgın folbiolse bırak bence canım..ben bıraktım 10 gün bişey kullanmadım dun de dr decavit verdi
Bence güzel anlamina baktinmi benimde aklimdan geçen isimlerden birisikızlar sizlere bir sorum olacaktı şimdiden isim bakmaya başladım bebeğim kızsa die hira ismi sizce nasıl???
arama,arayış demekmiş arapçada bi de peygamber efendimizin peygamberlik görevini aldığı dağın adıBence güzel anlamina baktinmi benimde aklimdan geçen isimlerden birisi
Kötü bir anlamida yokmuş. Kulagada hoş geliyoarama,arayış demekmiş arapçada bi de peygamber efendimizin peygamberlik görevini aldığı dağın adı
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için..bende biraz ayakta fazla kalayım belim kopuyor.. ister istemez korkuyorum tabi.. evhamlıyım biraz galiba..Bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah benimde yorulunca belim ağrıyor. Eğer dr tecrübeli ise olabilir cinsiyeti erken söyleyenler var
ben yine kendimi dinlemeye başladım göğüs hassasiyetleri ne durumda kızlarbenim sanki eski hali gibi anlamadm ya sadece yeşil damarlar çok belirgin ama sanki yumuşaklık ve sönme hissediyorum ooff kafayı yiycem bu gidişle.. geçen cumartesi görmüştüm bebeğimi aslında ama içimde bir korku var atamıyorum.
happymom87 arkadaşım çok teşekkür ederim doktor ve verdiği ilaçlar konusundaki yazdıkların için. Dün gece ben yazmıştım bu konuda bir mesaj sanırım ona istinaden yazdın yazmadıysan da ben üstüme alınıyorum :)) evet dediğin gibi her doktorun tarzı farklı bende güveniyorum doktoruma sonuçta güvenmeseydim ikinci çocuğumda da ona gitmezdim. Ama gerçekten burdaki tüm yazışmalara bakıp kendini farklı gördüğünde insan tereddüte düşüyor. Yanlış hatırlamıyorsam @hilelf arkadaşımda da böyle Bi durum vardı sizlerin tersine decaviti erken Zaman'da verip çabuk bıraktırmıştı. Vardır hepsinin bir bildiği diyelim artık diyecek yapacak bir şey yok. Hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler olsun inşallah
Slm kızlar bugün Dr kontrolümüz vardı sata göre 12+1 olmamıza rağmen 12+5 dedi drumuz. Ultrasonda hareketlerini gördük ensemiz incecikmis ve burun kemiğimiz de gayet normal sıkıntı yok dedi dr. İkili test yaptrmak ister msnz dedi biz istemedik. Rutin kan idrar örnekleri verdik. Bebişimiz 6.3 cm olmuş kollar bacaklar kıpır kıpır ama dr umuz maşallah çok uyumlu istediğimiz görüntüleri uğraştırmadan verdi dedi. Umarım dogunca da uyumlu olur. Cinsiyetini sordum daha erken 16. Haftada net söylerim dedi. Ben de siz neye benzettiniz dedim. Dr benim 2 kızım var ikisine de erkek demişlerdi 12. Haftada ama kız oldular dedi. Biz de erkeğe benzettigi yorumunu yaptk kendimiz. Beni sorarsanız sabah bulantılari göğüs hassasiyeti uyku halsizlik aynen devam. Bir de decavit verdi günde tok 1 adet.
iyi ki burası var terapi gibi geliyor insanaEndişelenme canım.. Benim de yumuşadı ilk zamanlara göre çok daha iyi yan yatabiliyorum hatta rahatça. .
Ara ara büyüyecektir herhalde o dönemlerde de hassasiyet artacaktır. Hep pozitif düşün. İyi düşün iyi olsun. Evhamli olmamak elde değil ben de korkuya kapıldım belirtiler azalınca ama geçen hafta bebish gayet iyiydi. Bol su iç. Dengeli saglikli beslen.. İlerde sütünü arttıracak en güzel şey o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?