2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Öğlen şarjım bittiği için yazamadım.herşey yolunda şükür 8 cm olmuş bebeğim.daha ağırlığını söylemiyor.kıpır kıpırdı.ama cinsiyet için bir türlü uygun pozisyonu vermedi.hep bağdaş kurar vaziyetteydi doktor anlık bir görüntü aldı ama anlaşılmıyor henüz tam olarak dedi.bir tahminde bulunun sadece dedim.kıyafet almaya kalkışmayın kimseye söylemeyin ama %51 kız dedi manyak:)şimdi bir ay daha bekliycem meraktan çatlamazsam

Bu arada ben bir haftadır bir takım hareketler hissediyordum karnımda.ama gaz mı bebek mi kasılma mı bilememiştim.ilkinde 20 haftalık falandım hareketleri algıladığımda.doktor çok erken henüz anlaman mümkün değil kasılmadır onlar dedi.

idrara sikisik.mi gidiyirsunuz ben bu sefer oyle gitmedim zor gorduk kilom var diye dedi .artik iki hafta daha bekliyicez

Bana degisik husler geliyor bence de degildir

Ben yine kabız oldum , 2 3 gündür tık yok Bi ara düzeliyor bi ara bozuluyor. Sanırım ilaçlar böyle yapıyor.
2 gecedir zeytinyağlı pırasa yedim o bile fayda etmedi Yarına da çıkamazsam tuvalete anlayın ki çatladım

kavun yemeyi denedin mi canım.acı yiyeceklerde iyi gelir çiğköfte falan.kahvaltıda zeytin yiyebilirsin.herkese iyi gelen yiyecek farklı ama bana bunlar çok iyi geliyo :)

Selam kizlar. Biz de kontroldeydik bugun. Ikili test icin kan verdik
Bebis kocaman olmus mahsallah
Normalde 11+3 um ultrasonda 12+1 gozukuyorduk
Ense kalinligi falan normaldi.

Vitamin vermeyecegini soyledi
Gerek olursa sadece demir ilaci verecekmis
Disaridan alinam vitaminler kimyasal normal yolla alinan vitaminler yeterli olur dedi. Her doktorun tarzi ayri kizlar.

Bu arada gogus hassasiyeti catlamasi normalmis. Bu aylarda krem surulmemeliymis goguslere. Sutyen bedenini arttirmaliymisiz. Cok agri olursa buharda beklettigimiz havluyi tutabilirmisiz

kavun yemeyi denedin mi canım.acı yiyeceklerde iyi gelir çiğköfte falan.kahvaltıda zeytin yiyebilirsin.herkese iyi gelen yiyecek farklı ama bana bunlar çok iyi geliyo :)

Meyvelerle aram çok iyi muz hariç şimdilik muz yiyemiyorum bir tiksinti geldi
Zeytin hiç olmadığı kadar yiyorum hamilelikten önce hiç yemezdim
Acı yemeyim diyorum çünkü hemoroid sorunum vardı hamile kalmazdan evvel. Bence demir hapları kabız yapıyor ne yersek yiyelim

olabilir canım ben henüz başlamadığım için bi yorum yapamıyorum :)

canım merhaba. süt içersen belki iyi gelir. ben süt içince hemen bağırsaklarım çalışıor. artık süt içmemeye karar verdim ishal yapıyor cunku bana

canım merhaba. süt içersen belki iyi gelir. ben süt içince hemen bağırsaklarım çalışıor. artık süt içmemeye karar verdim ishal yapıyor cunku bana

Evet canım az önce benim de aklıma geldi süt içmek , kalplerimiz birmiş canım Yatmadan önce ısıtıp içicem hatta sıcağa yakın içicem bağırsaklarım yumuşar iyi gelir belki..

Evet canım az önce benim de aklıma geldi süt içmek , kalplerimiz birmiş canım Yatmadan önce ısıtıp içicem hatta sıcağa yakın içicem bağırsaklarım yumuşar iyi gelir belki..
Bencede iyi gelir. Ben gece acıkınca nesfitin mısır gevrekleri varya ondan yiyordum sütle birlikte, ama farkettim ki süt bana ishal yapıyor. Yemeyi kestim bende. İnşallah düzelirsin canım. Kabızlık gercekten cok zor. Allah yardımcın olsun

Kızlar vallahi bilmiyorum çok kötüyüm. Bir de mesajı yazdığımın üstüne 3 kavga daha ettik

Benim dr arkadaslarima hep 12.haftada cinsiyet soylemis bakalim insallah bana da soyler. Benim bebek yerinde durursa tabi:) sana daha soylemedimi cinsiyet?
Yok canım 11+5 te gitmiştim sordum gülümsedi net bir şey söylemek için erken daha dedi. Bir ay sonra dedi ben de üstelemedim zaten insan o hareketleri görünce sağlıklı olduğunu duyunca insan unutuyor

Süt doluyor birtanem gerginliğe mahal yok!
hormonlar tavan yaptı şimdi, bundan sonra düşecek yavaş yavaş.
Benim de sağ göğsüm gevşedi ama sızlıyor çok.
Bebeğin orda sağlıkla büyüyor annesi germe onu da.

Yaramaz bebiş nazlı kız galiba bu! Maşallah sağlıkla büyüsün.
En net halini tabi bir ay sonra verir canım.
Mahremine saygı istiyor belli ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…