- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #11.701
Bana degisik husler geliyor bence de degildirBu arada ben bir haftadır bir takım hareketler hissediyordum karnımda.ama gaz mı bebek mi kasılma mı bilememiştim.ilkinde 20 haftalık falandım hareketleri algıladığımda.doktor çok erken henüz anlaman mümkün değil kasılmadır onlar dedi.
Evet karından bakılırsa idrara sıkışık vajinal bakılacaksa mesane boş olmalı.idrara sikisik.mi gidiyirsunuz ben bu sefer oyle gitmedim zor gorduk kilom var diye dedi .artik iki hafta daha bekliyicez
Ben yine kabız oldum , 2 3 gündür tık yokBi ara düzeliyor bi ara bozuluyor. Sanırım ilaçlar böyle yapıyor.
2 gecedir zeytinyağlı pırasa yedim o bile fayda etmediYarına da çıkamazsam tuvalete anlayın ki çatladım
Sagol canimCanım beyaz akıntının olması gerekiyormuş
kavun yemeyi denedin mi canım.acı yiyeceklerde iyi gelir çiğköfte falan.kahvaltıda zeytin yiyebilirsin.herkese iyi gelen yiyecek farklı ama bana bunlar çok iyi geliyo :)
Meyvelerle aram çok iyi muz hariç şimdilik muz yiyemiyorum bir tiksinti geldi
Zeytin hiç olmadığı kadar yiyorum hamilelikten önce hiç yemezdim
Acı yemeyim diyorum çünkü hemoroid sorunum vardı hamile kalmazdan evvel. Bence demir hapları kabız yapıyor ne yersek yiyelim
canım merhaba. süt içersen belki iyi gelir. ben süt içince hemen bağırsaklarım çalışıor. artık süt içmemeye karar verdim ishal yapıyor cunku banaMeyvelerle aram çok iyi muz hariç şimdilik muz yiyemiyorum bir tiksinti geldi
Zeytin hiç olmadığı kadar yiyorum hamilelikten önce hiç yemezdim
Acı yemeyim diyorum çünkü hemoroid sorunum vardı hamile kalmazdan evvel. Bence demir hapları kabız yapıyor ne yersek yiyelim
canım merhaba. süt içersen belki iyi gelir. ben süt içince hemen bağırsaklarım çalışıor. artık süt içmemeye karar verdim ishal yapıyor cunku bana
Bencede iyi gelir. Ben gece acıkınca nesfitin mısır gevrekleri varya ondan yiyordum sütle birlikte, ama farkettim ki süt bana ishal yapıyor. Yemeyi kestim bende. İnşallah düzelirsin canım. Kabızlık gercekten cok zor. Allah yardımcın olsunEvet canım az önce benim de aklıma geldi süt içmek , kalplerimiz birmiş canımYatmadan önce ısıtıp içicem hatta sıcağa yakın içicem bağırsaklarım yumuşar iyi gelir belki..
eşler maalesef bu dönemde daha da bir hassas olacaklarına inadına yapıyorlar sanki.. doktorum her randevuda konuşuyor halbuki ama bizde çok kavga ediyoruz zaten onlar hamileliği bebeği hissedemiyorlarmış belkide ondan. eşim beni annesi için çok kırdı geçen haftalarda 2 gün boyunca yattım üzüntüden. umruda olmadı. üzülme polemiğe girmemeye çalış. sessiz kal inşallah bizi anlarlar
şl
Canım tansiyonunu ölçtür mutlaka ödemin sebebini bulmaya çalış önce sağlığını düşün sonra eşini , arkadaşımız da demiş eşler bu dönemde biraz farklılaşır onlar da bi hamilelik geçiriyor gibi geliyor bana , eşime sürekli hamile olan sen misin ben miyim diyorum benden önce girdi hamilelik triplerine allahtan erkek arkadaşlarımız bazen tepki gösteriyor kızıyor düzeliyor bende çok takmıyorum duymuyorum bile bazen
Çok uzuldum canım . Erkekler bizim hassas durumumuzu anlamıyor üstelik sen birsey desen bu durumla ilgili kabul etmez kuserler. Biraz üstüne gitme sanki öyle davranmiyor gibi görmezden gel sabır et normale döner inşallah
Yok canım 11+5 te gitmiştim sordum gülümsedi net bir şey söylemek için erken daha dedi. Bir ay sonra dedi ben de üstelemedim zaten insan o hareketleri görünce sağlıklı olduğunu duyunca insan unutuyorBenim dr arkadaslarima hep 12.haftada cinsiyet soylemis bakalim insallah bana da soyler. Benim bebek yerinde durursa tabi:) sana daha soylemedimi cinsiyet?
Sağlıkla gelsin prensesBen dün gittiğimde doktor %60 kız dedi canım tam 12.haftadaydı :)
Süt doluyor birtanem gerginliğe mahal yok!ben yine kendimi dinlemeye başladım göğüs hassasiyetleri ne durumda kızlarbenim sanki eski hali gibi anlamadm ya sadece yeşil damarlar çok belirgin ama sanki yumuşaklık ve sönme hissediyorum ooff kafayı yiycem bu gidişle.. geçen cumartesi görmüştüm bebeğimi aslında ama içimde bir korku var atamıyorum.
Yaramaz bebiş nazlı kız galiba bu! Maşallah sağlıkla büyüsün.Öğlen şarjım bittiği için yazamadım.herşey yolunda şükür 8 cm olmuş bebeğim.daha ağırlığını söylemiyor.kıpır kıpırdı.ama cinsiyet için bir türlü uygun pozisyonu vermedi.hep bağdaş kurar vaziyetteydi doktor anlık bir görüntü aldı ama anlaşılmıyor henüz tam olarak dedi.bir tahminde bulunun sadece dedim.kıyafet almaya kalkışmayın kimseye söylemeyin ama %51 kız dedi manyak:)şimdi bir ay daha bekliycem meraktan çatlamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?