- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #11.661
şlKızlar günaydın. Benim derdim var. Mide bulantım ve her yediğimi kusmam yetmiyormuş gibi vucudum ödemden dolayı şiş ve tuvalete çıkamıyorum. Tüm bunların ötesinde eşimle sürekli kavga ediyorum. Ben sanki sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyor. Sürekli yapmasını istemediğim şeyler yapıyor. Az önce arkadaşlarımıza hamile olduğumu çaktırdı. Söylememe konusunda anlaşmıştık halbuki. Dün ben uçakla seyahat ettim beni almaya bile gelmedi. Trip atınca da sen değiştin diyip bana küsüyor. Vallahi çok doldum artık. Hiç elektrik hissetmiyorum aramızda tamamen sönmüş gibiyiz
Kızlar günaydın. Benim derdim var. Mide bulantım ve her yediğimi kusmam yetmiyormuş gibi vucudum ödemden dolayı şiş ve tuvalete çıkamıyorum. Tüm bunların ötesinde eşimle sürekli kavga ediyorum. Ben sanki sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyor. Sürekli yapmasını istemediğim şeyler yapıyor. Az önce arkadaşlarımıza hamile olduğumu çaktırdı. Söylememe konusunda anlaşmıştık halbuki. Dün ben uçakla seyahat ettim beni almaya bile gelmedi. Trip atınca da sen değiştin diyip bana küsüyor. Vallahi çok doldum artık. Hiç elektrik hissetmiyorum aramızda tamamen sönmüş gibiyiz
Elevit cnm benimki. Her gün içiyorum. Çok fazla acıktırıyor iştah açıyor. 2 buçuk kg aldım başladığımdan beri. İyi de oldu toparlanmaya ihtiyacım vardı.Hadi ya demir olduğu için rengi konusunda az çok tahminim var ama midem felaket oldu bide ikisini peşpeşe aldım şimdi ayrı vakitlerde denicem..decaviti hergun mu içiyosun bazı drlar iki günde bi için diyo
Saygılı bir evlat demek ki maşallah canım ona. Güzel haberlerine çok sevindim.Hersey güzel gecti Allaha Şükür.ikili test de normal.bebisim bizi görünce kolunu kaldirdi selamladi sanki.basladi hoplamaya.doktor bacak arasinda birsey göremiyorum hanim kiz gibi ama küçük bir pipi de olabilir dedi.bir dahaki muayeneyi bekleyelim dedi.benim icin kiz erkek hic onemli degil.tek dilegim saglikla kucagima almak.hayirli ve saglikli olsun da.toksoplazma gecen yil negatifti.o pozitif olmus.rubella da pozitif.
Gozunuzaydin canim, boyle diyince doktorlar bana hep kiz gibi geliyor bakalim bi dahaki muayenede ogrenir, bize de yazarsinHersey güzel gecti Allaha Şükür.ikili test de normal.bebisim bizi görünce kolunu kaldirdi selamladi sanki.basladi hoplamaya.doktor bacak arasinda birsey göremiyorum hanim kiz gibi ama küçük bir pipi de olabilir dedi.bir dahaki muayeneyi bekleyelim dedi.benim icin kiz erkek hic onemli degil.tek dilegim saglikla kucagima almak.hayirli ve saglikli olsun da.toksoplazma gecen yil negatifti.o pozitif olmus.rubella da pozitif.
Çok uzuldum canım . Erkekler bizim hassas durumumuzu anlamıyor üstelik sen birsey desen bu durumla ilgili kabul etmez kuserler. Biraz üstüne gitme sanki öyle davranmiyor gibi görmezden gel sabır et normale döner inşallahKızlar günaydın. Benim derdim var. Mide bulantım ve her yediğimi kusmam yetmiyormuş gibi vucudum ödemden dolayı şiş ve tuvalete çıkamıyorum. Tüm bunların ötesinde eşimle sürekli kavga ediyorum. Ben sanki sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyor. Sürekli yapmasını istemediğim şeyler yapıyor. Az önce arkadaşlarımıza hamile olduğumu çaktırdı. Söylememe konusunda anlaşmıştık halbuki. Dün ben uçakla seyahat ettim beni almaya bile gelmedi. Trip atınca da sen değiştin diyip bana küsüyor. Vallahi çok doldum artık. Hiç elektrik hissetmiyorum aramızda tamamen sönmüş gibiyiz
Yeni kutu alma canım doktorun muhtemelen daha kapsamlı bir vitamin önerir ya da toptan keser.Folik asit 12.haftadan sonra mi birakiliyor? Benim son 1 tane kaldi carsamba da randevum var yeni kutu alsammi bilemedim
Yeni kutu alma canım doktorun muhtemelen daha kapsamlı bir vitamin önerir ya da toptan keser.
Benim de öyle oldu canım pztsi kontrolum var, yeni kutu almadimDimi 2 3 gun icmesemde bisey olmaz herhalde.
Bir şey olmaz canım hiç endişelenme benim de öyle denk gelmiştiDimi 2 3 gun icmesemde bisey olmaz herhalde.
Haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım.Benim de öyle oldu canım pztsi kontrolum var, yeni kutu almadim
Gozunuzaydin canim, boyle diyince doktorlar bana hep kiz gibi geliyor bakalim bi dahaki muayenede ogrenir, bize de yazarsin
Benim de randevum Çarşamba tedbirci doktorum acaba bu sefer cinsiyeti söyler mi? Bundan sonraki randevularım ayda bir olacakmış. Öyle beklemek de zor olacak :)
Benim de öyle oldu canım pztsi kontrolum var, yeni kutu almadim
Bir şey olmaz canım hiç endişelenme benim de öyle denk gelmişti
Benim de randevum Çarşamba tedbirci doktorum acaba bu sefer cinsiyeti söyler mi? Bundan sonraki randevularım ayda bir olacakmış. Öyle beklemek de zor olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?