- Konu Sahibi Citolesgen
- #11.321
listede ben de yokum beni de ekler misiniz?Hamilelik takvimini ekleyemedim.Beklenen doğum tarihi 01.04 2016
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeklerinizi neden kaybettiniz sorun neydiCanım merve haklı bazen dereyi görmeden pacalari siviyoruz ben de 6 aylık bir kayıp yaşadım o yüzden 7 ay dolunca bir şeyler almaya başlayacağım hamileliğim güzel geçiyor olsa da takdir Allah in inşallah Rabbim kimseye evlat acısı yasatmaz
doktor a göre yüzde 99 sebep yoktu gülüm ama kanamam oluyordu bazı zamanlarda .Bebeklerinizi neden kaybettiniz sorun neydi
Bebeklerinizi neden kaybettiniz sorun neydi
Uzan dinlen canım bende unutup arada oğlumu alıyorum karnıma ve kasık tarafıma ağrı giriyo.bişey olmamıştr Allahın izniyle ama dikkat de edelimkızlae az önce boş bulunup yeğenimi kaldırdım 12 kiloçok kötü hissediyorum kendimi
bişey olmuşmudur sanki karnımda ağrıyo gibi oldu psikolojik mi bilmiyorum ama
![]()
Rabbim takdiri demek ama bu hamileliğinde rahim boyunu ölçtür istersen belki erken açılma oluyordur sendedoktor a göre yüzde 99 sebep yoktu gülüm ama kanamam oluyordu bazı zamanlarda .
beni de ekler misiniz? 28yaşındayım ist da yaşıyorum beklenen doğum tarihi 01.04.2017 ilk bebeğimmerhaba beni de ekler misin.. 33 yaşındayım son adetim 6 temmuz yasadıgım şehir samsun beklenen dogum tarihi 12 nisan 2017 ilk bebeğim .. teskler...
Uzan dinlen canım bende unutup arada oğlumu alıyorum karnıma ve kasık tarafıma ağrı giriyo.bişey olmamıştr Allahın izniyle ama dikkat de edelim
Bnm oğlum da 17 kilo alıyorum kucağıma arada sırada ilgiye ihtiyaç oluyo normalde dikkat ediyorum ama 4yaşında onuda ihmal etmek istemiyorum..Allaha emanetlerhep dikkat ederdim ama ağlıyodu sussun diye bi an boş bulundum.annemde ablam bi yaşındayken hamile kalmış 10 kilo çocuğu kucağında gezdirirmiş sürekli hatta korkarmış çocuk anormal olcak diye ama bişey olmamış.yinede suçluyorum kendimi işte biley olcak diye korktum.şimdi biraz rahatladım
Bnm oğlum da 17 kilo alıyorum kucağıma arada sırada ilgiye ihtiyaç oluyo normalde dikkat ediyorum ama 4yaşında onuda ihmal etmek istemiyorum..Allaha emanetler
Canim inan bugün ben de öyleyim ne yediğim i saysam şok olursun bu arada hamilelik takvimi yapmışsın hadi hayirli olsun5.haftadan beri midem bulanıyor bugün de dahil ona rağmen bugün acaip dercede iştahım açık hiç böyle olmamştm iştah durumunuz nedir arkadaşlar doymak bilmiyorum bugün
Çok zor Rabbim hiçbirimize Yaşatmasın inşallh bu gibi olaylarıAYNI şekilde hiçbir sebep bulunmadı doktorlar uzmanlar şaşırdı çok iyi gelişiyordu doğduğun da ebeler yanlış doğum mu yaptırdık dediler öyle güzel doğdu ama kalbi atmıyordu kötü bir kaza diyelim hatta bir doktorum nazar diyorum çünkü tıbbi hiçbir sebep Yok dedi kanamam falan da yoktu
tşk ederim sayende :)aslında daha önce 2016 yazmışım diye olmuyormuş :)Canim inan bugün ben de öyleyim ne yediğim i saysam şok olursun bu arada hamilelik takvimi yapmışsın hadi hayirli olsun
bende park yatak düşünüyorum hem kolay taşınabiliyormuş annemlere falan götürebilirim hemde diğer sepet beşiklere sığamıyormuş 3 aydan sonra diye duydum.ay canım benim :) bende 6 aylığa kadar olanlardan park beşik alıcam yanıma. ilk aylar yanımda yatsın bebeişim :))
Canim beni de ekler misin listeyelistedeki gibi bilgilerini söylemelisin bana canım
Canım çok teşekkür ederim sağlık ocağı yakındı gittim idrar kültürü yapamıyoruz dediler çıktım özel bir hastaneye gittim ücret karşılığı yaptırdım kültürü bakalım nasıl çıkacakdualarım seninle canım Allah kısa zamanda şifa versin..
bugün nasılsın iyileşme var mı canım? benim ağrım dün geceye kadar sürdü sabah uyandığımda şükür geçmişti hiç ağrımadı takvimime baktım regl dönemine denk geliyor belkide ondan oldu şükür rahatladım. inşallah seninde sızıların geçer.Canım çok teşekkür ederim sağlık ocağı yakındı gittim idrar kültürü yapamıyoruz dediler çıktım özel bir hastaneye gittim ücret karşılığı yaptırdım kültürü bakalım nasıl çıkacak