- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #11.361
Ben bugün daha önceden kırılan ve hassasiyet baslayan disime dolgu yaptırdım kızlar. . Zaten kanal tedavili dis oldugu icin uyusturmaya gerek kalmadi. Bir acı ağrı da hissetmedim. Doktorum kanal tedavisi , lokal anestezi hatta alt bölge korunarak çekilecek röntgene bile müsade etti. 3.aydan başlayarak 6.aya kadar diş kontrollerinizi yaptırmayı unutmayın...
Bugün ilk defa somon baligi yedim. Eşim ve annem omega 3 diye tutturdular.
Hamilelere en çok tavsiye edilen balıklardan biri. Fırında basitçe tuz limon sarimsak maydonoz limon baharatla Marine edip yaptım. 15 dk da pisti. Tadı da hafif gayet iyi. Pek çok balıktan daha kolay yenilir , et tavuk eti gibi.. bulantılar azalınca arada menüye ekleyin.
Geçmiş sayfalarda bir arkadaş bebek arabasından bahsetmiş ama çok uygun geldi bana o ileriki yaşlarda kullanılan basit tip baston arabalardan olabilir yani yenidogana uygun olmayabilir.
Ben çok araştırdım. En kullanışlı basit açılıp kapanan ve aynı zamanda kaldırıp arabanızın bagajina kolay konacak olanları şöyle belirledim. Ana kucağı araba koltuğu dün hepsi içinde.
İnglesina - 3500 TL
Peg perego book plus 51 - 2300 TL
Mamas papas armadillo flip xt - 2000 TL civarı bu benim favorim...
1300 TL ye ise casual Quantum modeline bakın derim çok cici...
Joker ve e bebekte tek tek actirdim kapattirdim denedim ..
İçine de yangın tüpü koydular bebek niyetine agirlik olsun diye cok komikti ama benim bebeğim tüp bebek değil ona göre diyorum. . :)))
Rengini unisex alın 2.cocugu da düşünün :))) pembesi mavisi cezbederse şeytana uymayın; )
Daha erken ama maksat paylaşım olsun kenarda dursun. ..
Bebek arabası alana hediye çekleri veriyorlar filan takip etmek lazım. Biberonlar vs öteki şeyler de hediye olsa hiç fena olmaz yani. Masrafımiz çok :) bu tarz kampanya yakalarsak paylaşalım birbirimize. .
Herkese iyi akşamlar. .
Bugün ilk defa somon baligi yedim. Eşim ve annem omega 3 diye tutturdular.
Hamilelere en çok tavsiye edilen balıklardan biri. Fırında basitçe tuz limon sarimsak maydonoz limon baharatla Marine edip yaptım. 15 dk da pisti. Tadı da hafif gayet iyi. Pek çok balıktan daha kolay yenilir , et tavuk eti gibi.. bulantılar azalınca arada menüye ekleyin.
Geçmiş sayfalarda bir arkadaş bebek arabasından bahsetmiş ama çok uygun geldi bana o ileriki yaşlarda kullanılan basit tip baston arabalardan olabilir yani yenidogana uygun olmayabilir.
Ben çok araştırdım. En kullanışlı basit açılıp kapanan ve aynı zamanda kaldırıp arabanızın bagajina kolay konacak olanları şöyle belirledim. Ana kucağı araba koltuğu dün hepsi içinde.
İnglesina - 3500 TL
Peg perego book plus 51 - 2300 TL
Mamas papas armadillo flip xt - 2000 TL civarı bu benim favorim...
1300 TL ye ise casual Quantum modeline bakın derim çok cici...
Joker ve e bebekte tek tek actirdim kapattirdim denedim ..
İçine de yangın tüpü koydular bebek niyetine agirlik olsun diye cok komikti ama benim bebeğim tüp bebek değil ona göre diyorum. . :)))
Rengini unisex alın 2.cocugu da düşünün :))) pembesi mavisi cezbederse şeytana uymayın; )
Daha erken ama maksat paylaşım olsun kenarda dursun. ..
Bebek arabası alana hediye çekleri veriyorlar filan takip etmek lazım. Biberonlar vs öteki şeyler de hediye olsa hiç fena olmaz yani. Masrafımiz çok :) bu tarz kampanya yakalarsak paylaşalım birbirimize. .
Herkese iyi akşamlar. .