2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Okuyorumda yazamadım :) cumartesi doktor kontrolümğz vardı 5700gr 59 cm olmuş oğluş. Bu cuma sünnet yaptırıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa. Bi de her gün bir arkadaş iftara çağıroyor sağolsunlar :) yemek yapmaktan kurtuluyorum. Bugün temizlik vardı. Yani bu aralar biraz yoğun geçiyor. Sünneti sağ aalim atlatırsak rahat edicem :)
Hadi hayırlısı insAllah sorunsuz atlatırsinız sünneti bebişede maşAllah canım büyüsün kuzum

Günaydın kızlar.sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinize.aşıdan geldik şimdi bizde.inşallah ateşi çıkmaz kuzumun.
Günaydın geçmiş olsun iki ay aşısı sanırım bizde ateş huysuzluk yapmadı hatta ben iftara gittim aşı günü :)

Kizlar benin bebegim 2 ay 4 gunluk tartildik dun 4440 gr cikti boyuda 57 cm .. Dogdugunda 2985 gr 47 cm di. Iki dr var biri mamaya gerek yok diyor. Digeri baslamali diyor. Bide kizim memeyi 5-10 dk emio sonra gaz aglama derkem birakiyor. Bi ogunu bi saate bitiriyir. Ne kadar emdigini anlaymmiyorum Bende sagip veriyorum. Daha hizli iciyir ve ne kadar ictigini gorebiliryorum.sizce yanlis mi yaptigim

Kizlar benin bebegim 2 ay 4 gunluk tartildik dun 4440 gr cikti boyuda 57 cm .. Dogdugunda 2985 gr 47 cm di. Iki dr var biri mamaya gerek yok diyor. Digeri baslamali diyor. Bide kizim memeyi 5-10 dk emio sonra gaz aglama derkem birakiyor. Bi ogunu bi saate bitiriyir. Ne kadar emdigini anlaymmiyorum Bende sagip veriyorum. Daha hizli iciyir ve ne kadar ictigini gorebiliryorum.sizce yanlis mi yaptigim
Hep sagip mı veriyorsun

Çoğunlukla sagiyorum. Memeyide reddetmkyor yiyor ama cok yavas ve duruyo agliyir. Bekliyorum 5 dk sonra tekrar yiyor. Yani soyle memeyi alipp 20 dk kesintisiz yiyip birakamiyor
Canım o ağlama bende de var. Ya gazdan ağlıyor. Yada süt akisi yavaş geldiğinden. Biz de 1 ay 25 günlüğüz. 4760 çıktı bugün kilo. Haftada 160 170 gram alıyor. Bana düşük geliyor.

Ve benimki de memede uyuyor anlamıyorum doyuyor mu. Dr patron o. İstedigi zaman istediği kadar emzir dedi

Bende şimdi emzirme kampina gireceğim

Çoğunlukla sagiyorum. Memeyide reddetmkyor yiyor ama cok yavas ve duruyo agliyir. Bekliyorum 5 dk sonra tekrar yiyor. Yani soyle memeyi alipp 20 dk kesintisiz yiyip birakamiyor
Benim kızım ilk ay hiç emmedi. Sagip icirdim ,doktor emmezse sutun gider demişti,beyne uyarıcı gitmesi gerek dedi. Bir ay sonra emmeye başladı ama akşam 6 dan gece 1 e kadar emmiyor ,o saatler susmadan ağlıyor, emmiyor. Sadece o zamanlarda saydığım sütü iciriyorum ben. Bence emzirmeye çalış canım. İçim rahat etmiyorsa da gün içinde iki öğün sağ ver ama çoğunluk emme olsun. Kızım 5 dakikadan fazla emmiyor ama gün içinde vermiyorum sagdigimi. Süt giderse daha kötü olur

Kızlar çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz benim bebeğim uyumamak için her şeyi yapıyor yorgunluktan ölcem 1 gün hiç uyumuyo ertesi gün gözünü açamıyor uykudan. napim şaşırdım gaz ilacını bıraktım iki gündür düzelme yok ama nolacağını görim dedim

Kızlar çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz benim bebeğim uyumamak için her şeyi yapıyor yorgunluktan ölcem 1 gün hiç uyumuyo ertesi gün gözünü açamıyor uykudan. napim şaşırdım gaz ilacını bıraktım iki gündür düzelme yok ama nolacağını görim dedim
Pusette biraz sallayarak gündüzleri çok güzel uyuyo canım benimki, uykusu geldiyse heryerde uyuyo gerçi katiyende uyandıramiyorum, akşamları da saat 10 dedim mi uyumuş oluyo genelde kucağımda sıkıca sarılıyorum emzik verip piş piş diyerek uyutuyorum. Sonra karyolasına yatırıyorum.Genelde 10 dk da uyuyo tabi uykusu varsa.

• Beğen
Reactions: mnt
Erkek bebeklerdede sünnet olayı var dimi.allah yardımcın olsun.acısız bir şekilde tez zamanda olup bitsin iyileşsin kuzu inşallah.gezmeklede iyi yapıyorsun.ben kapandım eve çok bunalıyorum.ama pazartesi bizim seminerler başlıyor.2,5 aylık bebekle gidip gelicez artık.zor olacak ama iki insan yüzü görmüş olurum.

Ay git valla hiçbişey olmaz. Annem gittikten sonra çok bunaldım havalarda kötüydü evden çıkmadım. Şimdi gündüz canım sıkılırsa slinge bağlayıp 1-2 market gezip geliyorum hava alıyoruz iyi oluyor. Ev gezmelerinde de kucaktan kucağa geziyor zaman geçiyor :)
Hadi hayırlısı insAllah sorunsuz atlatırsinız sünneti bebişede maşAllah canım büyüsün kuzum

İnşallah cuma öğleden sonra yaptırıcaz. Çabul atlatırsak süper olur. :)

Pusette biraz sallayarak gündüzleri çok güzel uyuyo canım benimki, uykusu geldiyse heryerde uyuyo gerçi katiyende uyandıramiyorum, akşamları da saat 10 dedim mi uyumuş oluyo genelde kucağımda sıkıca sarılıyorum emzik verip piş piş diyerek uyutuyorum. Sonra karyolasına yatırıyorum.Genelde 10 dk da uyuyo tabi uykusu varsa.
Oy Maşallah benim kız kesinlikle sallasanda fayda etmiyor uykusı var asla uyumuyor inatla ağlıyor napacamı şaşırdım

Günaydın geçmiş olsun iki ay aşısı sanırım bizde ateş huysuzluk yapmadı hatta ben iftara gittim aşı günü :)
Sabah 9 da yapıldı aşı.şuanda ateşi yükselmeye başladı.çokta huysuz aşıdan beri toplasan 1 saat uyumadı.bide koluna dokununca çok ağlıyor.calpol verdim bir çay kaşığı.gecemiz iyi olur inşallah.

Günaydın kızlar.sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinize.aşıdan geldik şimdi bizde.inşallah ateşi çıkmaz kuzumun.
İnşallah iyi geçer geceniz bebekler yazık bünyeleri zayıf emzir bolbol iyi gelsin
Günaydın herkese. Bugün kontrolümüz var 15 günde ne kadar kilo aldık bakalım. İnşallah biraz toparlamıştır kendini kızım. Bana hep aynı geliyor ama o_O
banada öyle geliyor ama ilk gün fotoğraflarına bakınca kızım büyümüş diyorum ancak ilk aldığım kıyafetler olmuyor artık kısa geliyor kollar

Oy Maşallah benim kız kesinlikle sallasanda fayda etmiyor uykusı var asla uyumuyor inatla ağlıyor napacamı şaşırdım
ben Yeni alıştırdım kollarını bir güzel sarıyorum öyle uyutuyorum yoksa kollarını hareket ettirmekten kendini uyandırıyor

Bende bazen kollarını sarıyorum. Baktım gözlerini kapatmayı beceremiyor şaola takip gözlerine indiriyorum hemen uyuyor. Tabi genellikle emerken uyuyor :)

Back
X