2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Röntgen çekilirken rahim zarar gör mesin diye kurşun denilen bişi koyuluyormuş bilgin olsun ben havlu ile destekliyorum bir beden büyük bez kullanıyorum bizdeki bez ile düzeliyor inşallan hiç dert etme 6.aya kadar kemikler kıkırdakmış sonra kemikleşiyor inşallah o kadar sürmeden düzelecekler bacakları ayrık tut hep
canım daha röntgen çekmedik hiç acaba bu sefer mi çekecekler bende artık havlu koyuyorum bezde 2 kullanıyordum bitsin 3 alayım inşallah canım yaa sağlıkları yerinde olsun başka birşey istemiyorum

Sadece emziriyorum canım, dışarı çıkacağım zaman falan arada mama veriyoruz. Dr mamaya gerek yok dedi ama kv falan yedir toplasin kendini diyor. 3090kg doğdu 56 günlük evdeki tartıda tartiyorum 4800 falan çıkıyo ama bakalım kontrolde kaç çıkacak

Dr gerek yok dediyse gerek yoktur canım. Ayda 800 gr almış bana kalırsa da gerek yok. Bir dahaki kontrolde belli olur herşey.

Röntgen çekilirken rahim zarar gör mesin diye kurşun denilen bişi koyuluyormuş bilgin olsun ben havlu ile destekliyorum bir beden büyük bez kullanıyorum bizdeki bez ile düzeliyor inşallan hiç dert etme 6.aya kadar kemikler kıkırdakmış sonra kemikleşiyor inşallah o kadar sürmeden düzelecekler bacakları ayrık tut hep
Benim kızım 21 günlükken hastalandığında akciğer filmi çektiler öyle kurşun falan koymadılar.tedirgin oldum bak şimdi.ama bu hastanede çocuk hastanesi.bunu bilmemeleri mümkün değildir herhalde.

Kızlar mutluyum çünkü kızım iki haftada 650 gram almış maşallah :halay:4kilo 825gram olmuş. Doktordan sonra sahile inelim dedik Tekirdağın bugün kiraz festivali başlıyor. Koyduk arabasına. İlk yarım saat durdu uyudu falan sonra kopardı yaygarayı. Susturamadık. Allahtan sahil yakın eve kaçtık hemen :KK48: İlk maceramız böyle son buldu.
Gözün aydın canım maşAllah bebişe

Kizlar bugun cok kotu bir gun gecirdim. En son kızim agladi bende onla aglamaya basladim. Sanirim beceremiyorum ben bu isi. Cok uykusuzum cok ,yorgunum. Evde sac bas dagilmis ustum basim sut lekesi icinde banyo bile yapmaya gun icinde firsat bulamadim.Redmrn kokuyodum. Sabah 8 den aksam 4 e kadar araliksiz agladi. Hic bisey yapamadim. Annrm ve kayin validem calisiyorlar. Kiz kardesim falanda yok. Haftaici tek basima evdeyim.disari cikmak istyrm ama o kadar agliyor kii...
Canım benim hepimiz aynı durumdayız inan geçiyor zamanla bende çok ağladım kızımla bu halim ne diye kendimden nefret ettim yani yaşadığın herşeyi yaşadık ben hala duş almak için eşimin işten gelmesini bekliyorum gün içinde sütte koksam takmıyorum ne yapim bebeğim emiyor olacak o kadar olumsuzluklara fazla takılma bence güzel yanlarını görmeye çalış bebeğine senden iyi kimse bakamaz unutma

canım daha röntgen çekmedik hiç acaba bu sefer mi çekecekler bende artık havlu koyuyorum bezde 2 kullanıyordum bitsin 3 alayım inşallah canım yaa sağlıkları yerinde olsun başka birşey istemiyorum
Bildiğim kadarı ile bu tarz sorunlarda 6.ayda röntgen çekiyorlar şimdi ultrason la bakıyorlar inşallah iyi olacaklar bacak çizgileri eşitmi hiç dikkat ettin mi

Benim kızım 21 günlükken hastalandığında akciğer filmi çektiler öyle kurşun falan koymadılar.tedirgin oldum bak şimdi.ama bu hastanede çocuk hastanesi.bunu bilmemeleri mümkün değildir herhalde.
Kalça filminde direk rahimde aynı hizada ya belki ondan koyuyorlardır bu bilgiyi bana akrabam söyledi kızında kalça çıkığı vardı trabzon da üniversite hastanesinende tedavi ettirdi orda film de kurşun koyuyorlar dedi benimkine çekilirse kesin koydur diye allah korusun çok minikler

Kızlar sütlacin süt yaptığını fark ettim. Emin olmak için birkaç kez denedim. Yatmadan bir kase yiyorum sabah goguslerim sert olmuş oluyor. Bı deneyin isterseniz,her şey herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Çayların bı faydası olmadı bana hiç.

Bebişleriniz televizyonu farketti mi kızlar? Benimki sürekli bakmaya çalışıyor. Kafasını çevirip uzaklaştırıyorum hemen. Oda küçük ekran büyük olunca ilgisini çeker oldu. Oyuncaklarına bakmıyor o kadar o_O Kapatınca da sıkılıyorum çok. Nasıl yapsam bilemedim. Ama kapatıcam galiba bu gidişle.

Bebişleriniz televizyonu farketti mi kızlar? Benimki sürekli bakmaya çalışıyor. Kafasını çevirip uzaklaştırıyorum hemen. Oda küçük ekran büyük olunca ilgisini çeker oldu. Oyuncaklarına bakmıyor o kadar o_O Kapatınca da sıkılıyorum çok. Nasıl yapsam bilemedim. Ama kapatıcam galiba bu gidişle.
Benimkide fark etti ne yazık ki napim bilmiyom vakit geçmiyo

Bizim televizyon kapalı ceren uyanıkken çok dikkatini çekiyor bende kapatıp onunla oynuyorum hatta o kadar alıştım ki uyurkende televizyonu açmıyorum kafa dinliyorum

Bizim televizyon kapalı ceren uyanıkken çok dikkatini çekiyor bende kapatıp onunla oynuyorum hatta o kadar alıştım ki uyurkende televizyonu açmıyorum kafa dinliyorum

Benim kız akşam hep ağladığı için TV kapalı hep ,gündüz de acmiyorum:KK71:en az iki yaşına kadar uzak tutmak lazım

Merhaba hanimlar ben Mayis annesi grubundanim. Bebegim bugün 30 günlük oldu cok sükür. Hersey yolunda simdiye kadar. Sadece 2 gündür aksamdan basliyor aglamaya hic susmuyor gaz sancisi var heralde habire meme veriyorum o anca rahatlatiyor onu biraz ama nasil gazini cikarmaya gecince yine basliyor susmuyor cok kötü agliyor. Biliyorum bebekler aglar bu cok normal ama ben hic iyi degilim sanirim lohusa sendromunu yasiyorum herseye agliyorum o aglayinca bende agliyorum. Kendimi toparlamaya calisiyorum ama elimde deil sürekli agliyorum. 40 cikinca düzeliyosun diyorlar ama bilemedim hep böyle kalcam gibi geliyor bana. Soze sorum su sizin 40iniz cikinca daha rahatmiydiniz ve bebegin huylarida degisiyor mu..

Merhaba hanimlar ben Mayis annesi grubundanim. Bebegim bugün 30 günlük oldu cok sükür. Hersey yolunda simdiye kadar. Sadece 2 gündür aksamdan basliyor aglamaya hic susmuyor gaz sancisi var heralde habire meme veriyorum o anca rahatlatiyor onu biraz ama nasil gazini cikarmaya gecince yine basliyor susmuyor cok kötü agliyor. Biliyorum bebekler aglar bu cok normal ama ben hic iyi degilim sanirim lohusa sendromunu yasiyorum herseye agliyorum o aglayinca bende agliyorum. Kendimi toparlamaya calisiyorum ama elimde deil sürekli agliyorum. 40 cikinca düzeliyosun diyorlar ama bilemedim hep böyle kalcam gibi geliyor bana. Soze sorum su sizin 40iniz cikinca daha rahatmiydiniz ve bebegin huylarida degisiyor mu..
Benim bebeğim de dogdugundan beri akşam 7-12 arası sürekli ağlıyor ,emmiyor da .gündüz de uyuma ve emme dışında da ağlıyor hep. İki üç gündür oyun halısında oyaliyorum biraz.iki aylık olduk,gaz ilacı da kullanıyorum ama değişen bir şey yok. 6 ay dolmasını bekliyorum artık :işsiz: inşallah sizin değişir 40 i çıkınca

Benim bebeğim de dogdugundan beri akşam 7-12 arası sürekli ağlıyor ,emmiyor da .gündüz de uyuma ve emme dışında da ağlıyor hep. İki üç gündür oyun halısında oyaliyorum biraz.iki aylık olduk,gaz ilacı da kullanıyorum ama değişen bir şey yok. 6 ay dolmasını bekliyorum artık :işsiz: inşallah sizin değişir 40 i çıkınca
Insallah bu piskolojiyle cok zorlaniyorum Allahtan annem yanimda..ama oda gidecek bi gün o zamana kadar insallah ben düzelirim

Canim benimkide gaz cikarmaya gelince agliyor o an baski oliyor diye düsüniyorum cikincada hemencik uyuyakaliyor kolumda o aglasada cikarmaya calis bakalim belki seninkide öyledir :)

Benim oğlum grip oldu :( hastanelerde kaka yapmasını beklerken bulaştı galiba. İnek sütü alerjisinden şüpheleniyorlar kan aldılar ama şifayı kapmış. Ben ıhlamur içiyorum şimdi başka yapabileceğim birşey var mı

Back
X