2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sen dert etme bak iyi olucak hersey hepimize bışey dıyolar bana parıltıyı dedıler bılıyosun detaylıyı beklıyorum
Aklıma geldıkce ıcın sıkısıyo ama dusunme

cok zormus cokkk, ben bi de obsesifim takintiliyim, prozacimi biraktim hamile kalinca :)
panik atak olcam bu gidisle..
cok tez canliyim, hemen hersey olsun bitsinciyim..
sabir küpü oldum 20 haftadir :) 16 hafta daha...

dr gittim bugun cnm, amniyon sivisi cok fazla dedi, 2 haftaya gecmezse azaltmamiz lazim dedi
keseler delik desik olcak doguma kadar
Bi de 2 haftaya kadar azalmazsa demiş ama Nasıl azalırmış söyledi mi senin yapabileceğin bir şey var mı yani ? Başka bi doktora daha görün istersen

anne oldun mu bitti isin demekki..
rabbim peygamber sabri versin hepimize, bi doguralim saglikla insallah bugunleri unuturuz :)

Bi de 2 haftaya kadar azalmazsa demiş ama Nasıl azalırmış söyledi mi senin yapabileceğin bir şey var mı yani ? Başka bi doktora daha görün istersen

10 gun once baska dr gitmistim, o da kafalari asagida erken dogum riski diye canimi sikmisti..
ama hic suyun fazla dememisti.. 10 gunde mi oldu bu anlamadim ki...

insallah duzelir canim, sabredip beklicem napiym.. baska care yok..
alacak bisey de kalmadi, nasil oyaliym kendimi..
ne aliym ben simdi :)))
bebeklerimi örüyorlar biri bitmis çok şirin olmus paylasiym da konu degissin :)

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 63
10 gun once baska dr gitmistim, o da kafalari asagida erken dogum riski diye canimi sikmisti..

İkizcan canım bende takıntılıyım ne yazık ki feci durumdayım... Tam her şey iyi diyorum dr yeni bir şey söylüyor. Bi gittim kum döküyorsun dedi bi gittim enfeksiyon en son gittiğimde de bebeğin kafası aşağıda istirahat edeceksin rahim ağzına baskı yapmasın bebek dedi. Her gün ağlıyorum artık stresten kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum kendimle konuşup bir de üztüne cevap veriyorum.

Kızlar az önce tansiyonumu ölçtük 17 ye 12 çıktı çok yüksek ya niye böyle oldu ki
İnternette hiç iyi şeyler okumadım korktum

@ikizcan2016 geçmiş olsun canım sana da belki müdahale edilmez

evet ayni ya..
normalde baska bisey olsa ilac alirim, yatar uyurum.. adacayi, papatya vs icerim.. simdi hicbirini yapamiyoruz..
sigarayi da biraktim haliyle :)
hicbi rahatlama yolum yok.. tostop oldum kedilerimi kovaliyorum :))

her gidisimde bisey dicek diye stresten ölüyorum.. hep de diyorlar sagolsunlar :)

tovbe bismillah, 2 bira çaksam bisiciim kalmicak

Kızlar az önce tansiyonumu ölçtük 17 ye 12 çıktı çok yüksek ya niye böyle oldu ki

Canım bence dra git ihmal etme hem kafan rahat eder hem de düşürürler

Kucağımıza bi alsak unutcaz bence de :) neyse yolun yarısını geçtik :)
10 günde olmaz bence bana bi doktor bebeğin gayet iyi derken diğeri suyu az kese küçük diyordu ama ben tabiki suyu az diyene inanıp üzülüyordum :))) iki hafta sonra gene suyun az diyen doktora gidecegim Bayadır ona gitmiyordum.memlekette gittigim doktorlar hiç öyle bi şey demedi bakalım benim doktor ne dicek

Gebelikte yüksek tansiyona riskli diyorlar ama tekrar tekrar ölç bence yanılmış olabilir

Kızımda ayda bir gittiğim dr şimdi resmen haftalık... Birde nazlı biri değilimdr eşim bunu bildiği için adam şokta drlarda çok önemsemeyip yollayınca iyice sinir olduk. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş

doktorunu arasana bi canim,
cok yukselmis..

Canım bence dra git ihmal etme hem kafan rahat eder hem de düşürürler

Gebelikte yüksek tansiyona riskli diyorlar ama tekrar tekrar ölç bence yanılmış olabilir

Şimdi bir daha ölçücez kesin 17/12 ydi. Tekrar edelim diye yarımsaat bekleyelim dedik. Çok korkunç şeyler okudum ya yine yüksek olursa doktoru arayacağım gerekirse gideceğiz endişelendik.not edelim diye ölçtük belki düşüyordur diye bu kadar yüksek çıktı

Şuan düşmüş 12-9 çıktı. Acıkınca sanırım tansiyonum yükseldi anlayamadım.

Acıkmıştım yemek yedikten sonra tansiyonum düşmüş :)

sarra13 canım nasılsın şu anda

Ölçtük canım şimdi düşmüş çok şükür.
Acıkınca mı çıkıyor anlamadım yemek yedim yarımsaat dinlendim düşmüş 12-9a. Anlam veremedim amakorktuk çocuğa bir şey olur diye

oyle boyle geciyor canim, daha dun 8. hafta 9. hafta diye sayiyordum, bak 21 oldu..
Rabbimin verdigine hicbisey olmaz, biz evham yapiyoruz elimizde olmadan :)
benim annem iki gebeliginde de hic ultrasona girmemis, teknoloji belki de o kadar iyi bisey degildir.. kardesim "eve ultrason cihazi alin sabah aksam bak bebeklerine, sonra satariz" diye dalga geciyor benimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…