2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gecmis olsun cnm

Sen Avusturya'da degılmısın emınonu ne ne ara geldın
Ben Kalkıp gıdemedım burdan emınonu ne yaaw
Evet cnm avusturyadayim arkadasimi yolladim cekti resimlerini begendiklerimi aldik insallah doguma gelecek o zmn yine gider eksiklere bakar :)

Ayaklarıma kara sular indi koskoca Bakırköy de bi tane hamile kıyafeti satan yer bulamadımmm çıldırıciğimmm bilen varsa yerini ses etsin kızlar

Kimin uzamis varsa oyle birsey kalsiyuma abanayim iyice

İnternette gördüm ya bir kaç santim uzamışlar.
Düşününce niçin diye kalsiyum mu fazla alıyoruz diye düşündüm. 2-3 santim uzamışlar 5-10 değil maalesef :))

Düşününce niçin diye kalsiyum mu fazla alıyoruz diye düşündüm. 2-3 santim uzamışlar 5-10 değil maalesef :)) bi 5 cm uzasaydım

Bir de bu varmış çift kademeli. Kral doğal diye geçiyor. Çift kademeli olanı daha kullanışlı gibi. Bugün gidip mağazda görmeyi düşünüyoruz.
Canım ben bu beşiği kafama koymuştum özellikleri tam aradığım gibiydi ama mağazada baktım kalite olarak güzel gelmedi bana o parmaklık gibi olan yer plastik sanki ve tahtaları da oynuyordu ben vazgeçtim açıkcası

Ayaklarıma kara sular indi koskoca Bakırköy de bi tane hamile kıyafeti satan yer bulamadımmm çıldırıciğimmm bilen varsa yerini ses etsin kızlar
Ozel aradigin bisey yoksa lcw da guzel pantolonlar var ama ust yada elbise tarzi duzgun birsey yok onun disinda bilmiyorum: )

Düşününce niçin diye kalsiyum mu fazla alıyoruz diye düşündüm. 2-3 santim uzamışlar 5-10 değil maalesef :))
:)) hamilelikte sirf enine degil boyunada buyuyomusuz desene keske oranti ters olsa :)

Kizlarrrrrrrrrrr bişey sorucam ben 20. Hafta ikiz gebeyim yemekten sonra kendimi şiş hissediyorum nefes alamıyorum çok da yemiyorum ama çok yemisim gibi hissediyor

Kizlarrrrrrrrrrr bişey sorucam ben 20. Hafta ikiz gebeyim yemekten sonra kendimi şiş hissediyorum nefes alamıyorum çok da yemiyorum ama çok yemisim gibi hissediyor

Ben bir taneyle kendimi çok şiş hissediyorum :) küçük küçük çiğne.yemek sonrası biraz yürüyüş ya da maden suyu tüket ben öyle yapıyorum mecburen.

Yemekte misal 2 tabak yemek yiyorsan birini daha erken ye ben mesela corbami erken icip yemegi biraz daha sonra yiyerek cozdum bu olayi

Canım ben suyu 2 lt tüketiyorum ekmeği kıstım az yarım ekmek gece de pek bili yememeye dikkat ediyorum

Cok Sağol canim ya ben şimdi boyleysem ilerde ne olcam ya
Ya senin isin daha zor Allah yardimcin olsun ama bende son 1 aydir karnim catlayacak gibi oluyordu aksam yatana kadar simdi asla bir ogunde 2 tabak yemek yemiyorum ne yiyecegm az cok belli nasilsa ilk yiyecegim seyi yarim saat 40dk once yiyince rahatsiz olmuyorum seni sisirecek seylerde yeme mumkunse yemek sirasinda su ayran tuketmeki direkt sisme ara ogunlerde al siviyi.

dr gittim bugun cnm, amniyon sivisi cok fazla dedi, 2 haftaya gecmezse azaltmamiz lazim dedi
keseler delik desik olcak doguma kadar
Çok geçmiş olsun ama en önemlisi senin moralin şimdi ,güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun bebekler iyi olsun, saglıkla büyüsünler inş
Benim kanamam olduğu zamanlar kesesi bebeğe göre küçükmüş ben de çok korkmuştum suyu az kese de ufak nolcak böyle giderse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…