- 3 Mayıs 2016
- 1.697
- 2.207
- 53
- 41
Aslında yaşıtlarım hızlı çıktılar çoktan çocuklarını büyüttüler, bu ikinci elcilerim tamamen bebişimin şansından diyorum kendi bereketiyle geliyor inş :) Mobilya konusuna henüz tam giremedik yüksek ihtimal ev değişikliğimiz olucak. Ekim sonu gibi durumlar anca netleşir eğer daha büyük bi ev alırsak direk oraya göre mobilya bakıcam o yüzden şuan çok araştıramadım. Benim de gördüğüm kadarıyla İnci Tuncel, Çilek Mobilya falan çok iyi malzemeler kullanmış ama maliyetliler tabi :) Şimdi Mika Decor'a baktım netten, firma direk bebek ve çocuk mobilyası üzerine sanki değil mi? Öyle ise çok iyi olur, bi alan üzerine yoğunlaşmaları tercihimdir. Modeller de çok iyi Fatih Kıral'ın beşiğinden bile yapmış adamlar :)) Aynı kalitedeyse niye gidip kazıklanayım başka yerde. Biraz bana uzakta ama ev durumu netleşince gidip bakıcam inş aldım listeye sağol canimDerin ne kadar şanslısın ya. Keşke benim de öyle yakınlarım olsa. :) Hiç küçük bebek sahibi yok etrafımızda. :/ İkinci el konusuna ben de sıcak bakıyorum, bebekler zaten ne kadar zarar verip yıpratarak kullanabilir ki. Bizler bile aldığımız birçok şeyi 6. aydan sonra rafa kaldıracağız. Sadece bebek arabası gibi şeyleri bi' tık daha iyi alacağım. Kardeşi olursa şayet ileride ona da yatırım. :) Şu an olduğumuz yerde geçici olduğumuz için oda/mobilya konusunda uçmak istemiyorum ben de. Instagram'dan garage sale, ikinci el anne bebek ürünleri satan yerlere bakıyorum. Neredeyse sıfır ürünleri yok pahasına veriyorlar. Aç artık şu instagram'ı.
Eğer hâlen oda konusunda tercih yapmadıysan İstanbul'da Mika Decor diye bir marka buldum. Allah'ım tasarımlarına bittim. Bu Stanley Kids, İnci Tunçel segmentindeler kalite olarak ama fiyatları daha uygun. Odaya özel ölçüye de gidiyorlar ürünlerde. Bi' bakmanı tavsiye ederim.