2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben bunda ne yazık ki oda yapamayacağım evim 2+1 yaza kadar benim yanımda yatacak arkadaşımın kızının beşiğini alacağım. 6-7 ay onu kullanıp yazında inş ranza alacağız ablamızın odasına...
Kızımda o kadar çok şey almıştım ki gerçekten ilk çocukta çok lüzumsuz harcamalar oluyor çoğunu kullanmadım bile ...
Cordee bu konuda süper maşallah her şeyi araştırıyor

Aynen kiz bende alindim maymunmu simdi bizim bebeler sonucta herkes kendine uygun olani aliyor bu maddiyat degil sadece bence daha kullanisli benim tercihimde bu yonde acikcasi.

Aynen kiz bende alindim maymunmu simdi bizim bebeler sonucta herkes kendine uygun olani aliyor bu maddiyat degil sadece bence daha kullanisli benim tercihimde bu yonde acikcasi.

Kizlar alınmayın bence :) Maksat muhabbet olsun. Kimse kimseyi kıracak bir söz söylemek istemez. Biz de göçebe hayatı yaşadığımız için park yatak kullandık. Memnun da kaldım. Kızımdan kalan yatağı şimdi oğlumda kullanacağım. Çalışan anneyim. Yeri geldi annemlerde 2 haftadan fazla kalmak zorunda kaldık. Çocuklar yataklarını yadırgıyorlar. Mızırdanmaktansa yatağımız sırtımızda gezdik

tercih meselesi ben de çok kullanışlı buldum canım deneyimlenmiş bir anne olaraktan

Alinmak işin şakası tabiki bende ayni senin gibi olacağım kesandayim kv edirnede annem istanbulda yer yadirgamasin, nerde yatirsam derdindense atarim arabama kizim nereye yatagida oraya misali :) ama uzuldugum nokta maymunmu bunlar gibi bir cumlesi bu durumda maymun yani

Biz de mesela doğunun bir köyünde öğretmeniz eşimle sürekli uçakla anneanneye babaanneye gidiyoruz tatillerde park yatak çok pratik portatif taşıması kolay çok kullanışlı oldu bizim için sadece maddi yönünü düşünmüyorum yani bebeklerimi düşünüyorum ayrıca yaşadığımız yer çocuk odası yapmaya uygun bir yer değil çocuk odası takımı almaya falan hiç uygun olmadığı için bir buçuk yaşındaki oğlumu şu an yer yatağında yatırıyorum bu da yavrumu önemsemediğimi göstermez kendi canımdan çok onu düşünüyorum her zaman büyük şehire taşındığımızda ben de herşeyin en iyisi olsun isterim ve elimden geleni yaparım sonuç olarak herkesin yaşam tarzı yaşam standardı ve tercihleri farklıdır saygı duymak lazım yadırgamadan

Kızlar sanki yanlış anlaşılma oldu gibi geldi bana. Cordi nin avukatı değilim tabi onun zaten maşallah kalemi de çenesi de kendini savunmaya yeter de :) bence yazdığı yazıyı yanlış okudunuz.

"zaten asıl özelliği olan park kısmı (kafes maymunu mu bu çocuk ayol) mantığıyla bizde pek gitmiyor." Diye yazmış..

Yani bu ürünü Türkiye de bir ebeveyn tercih etmediği zaman sebebin bu olduğu anlatmaya çalışmış sanki. Aslında üzerime vazife değil belki araya girmek ama sanki rakamlara son günlerde çok takılır olduk gibime geldi o yüzden bende iki kelam etmek istedim. Bence hepimiz bilgilerimizi paylaşalım herkes içinden kendi mantığına ve bütçesine uygun olanı değerlendirsin. Ben bu topik sayesinde yani sizler sayesinde bilmediğim ve belki de hiç bilemeyeceğim çok şey öğrendim. inşallahta ağzımızın tadı bozulmaz güzel güzel devam ederiz paylaşımlara

Benim de eşim öğretmen. Şuan 1 yıl daha kesin buralardayız. Ama küçükken oda yapmak ne bileyim. Yani tabi herkes ister cicili bicili bir odası olsun. Dediğiniz gibi yaşam tarzımız. Birde nasılsa 6-7 yaşlarına geldiğinde başlıyorlar ben onu isterim ben bunu isterim. Şimdi kızım çok güzel hayaller peşinde odasıyla ilgili. İsterim ki kendi zevki ile seçebilsin odasını. Bu çocuklarda sorumluluk bilincinin de gelişmesine destek oluyor. Mesela ben kızıma küpe de taktırmadım. İstedim ki kendi isterse taktırsın. Bana göre çocuğun seçme hakkını elinden almak gibi birşey. Belki biraz alakasız bir örnek oldu ama idare edin

Ağzımızın tadını bozacak birşey yok ki zaten :) Fikir alış verişi diyelim..

Tabii ki herkes kendi ihtiyacı doğrultusunda alıyor ama ben eltimin yeni doğmuş bebeğini o kargaşanın içinde görünce acıdım yani bu da benim düşüncem. Herkesin evi, ihtiyacı veya fikirleri farklı ve burda herkes kendi düşüncesini belirtiyor. Kimseye bir hakaret veya suçlama yok. Alınacak bir şey de göremedim ben yazdığımda. Sadece o küçücük bebek için iç daraltıcı geldi bana.

Ağzımızın tadını bozacak birşey yok ki zaten :) Fikir alış verişi diyelim..
Öyle tabi de ne biliyim arkadaşlarımız şimdi alındım yani yazınca onları düşünüp üzüldüm bi an. Ana yüreği sonuçta evlat söz konusu oldumu hepimiz hassaslaşıyoruz ister istemez. Zaten bu hormonlar bende tavan bu ara duygusallığım üzerimde oturur ağlarım bile

Ben alışveriş yapmadım daha önce ordan canım ama anlattığın gibi duydum çok güvenilir diye biliyorum

Ortada bir sorun yok herkes fikrini paylasabilir :)

Yani bence de herkes fikrini paylaşsın ki aklımızdaki bir sürü soru işaretini azaltalım diyoruz. İşte isteyen oda yapar isteyen park yatak kullanır vs ama bunu atışmaya döndürmemek gerek. Yani sen onu dedin ama bence de bu saçma, e o zaman bana göre de bu gereksiz vs. Bu çok yanlış çünkü kimse kimsenin ne yaptığına müdahele edemez. Ama nasıl ki doğum şeklimizi bile konuşuyoruz yatakmış dolapmış elbette konuşucaz ve beğendijlerimizi beğenmediklerimizi paylaşıcaz.yoksa samimiyet de olmaz ortada. Herkes birbirine aa ne güzel düşünmüşsün harika diyip geçebilir ki çok da kolay bu.
Biraz olumlu bakmak gerekiyor bence

kızlar benim iki ablam var birin de beşik vardı alma ben vericem dedi almadım.diğer ablamın da 1 yaşında oğlu var o da kendi oğlunun küçülenlerini verdi.aslı yolu yarısından fazlasını tamamladın ne aldın diye inanın 4-5 parça kıyafetten başka birşey almadım.aklımda da sadece biberon ve Müslin bezi almak var ha birde hastane çıkışı.yani demek istiyorum kifuzuli harcama yapmak zaten çok yanlış

Kızlar herkes bir şeyler paylaşıyor burda ve gerçekten samimi şekilde ne düşünüyorsa biliyorsa yazıyor yardımcı olunmaya çalışılıyor.aynı evin içinde bile kardeşler anne babalar olarak bile aynı fikirde olmuyoruz ki burda kaç bin kadın var Nasıl aynı şeyi düşünelim. Benim şahsi görüşüm de park yatak sevmiyorum almayı da düşünmüyorum kullanmış olanlar memnundur o ayrı bi konu yani alınmayın darılmayın aman :) burda biri pahalı ürün paylaşınca "aa siz fakirsiniz alamazsınız ama ben aldım " demek istemiyor ki heyecanını paylaşıyor ortak olup seviniyoruz onun adına.
bulduğumuz güzel şeyleri paylaşalım gene bütçesine uygun olan beğenen ben de alayım der fikir olur ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…