0-3 aylık askılı bodyler nasıl dışına giydiriceksin
Sabirsiz61
çok merak ettim kış ortasında.
Yavrum bahsi geçen kıyafetin özelliğini bilmeden,iki bebeğin doğum ayları farklı olduğu için aynı ölçülerde farklı mevsimlerde yaşadıklarını da bilmeden ahkam kesmissin orda "ay hiçte içine giydirmem" diye. Biri temmuz bebesi diğeri ocak bebesi. Aynı olcudeki atlet yazlık alınmış daha önce şimdi oğlana tek dışarı çıkarken pembe atlet mi giydireyim kış ayazinda???
Ya da yegenimin 6aylikken kışın giydiği kadife pembe tulumu ben seneye Temmuz'da mi giydireyim????
Bir de giysilerin uzerindeki taşlardan ve işlemelerden bahsetmicem ki sen maalesef yine sabırsız davranıp bebeğin rengi mi olur vs diye ordan ahkam kesiceksin bilmedigin bir konuda.
Yazdıklarımı dikkatle okumadiysan bi daha oku tatlım. Konu ikinci el eş dosttan gelen kıyafetlerin değerlendirilmesi, yani giydirilmesinin faydalı olduğu idi. Yani içine ya da dışına nereye uygunsa bi şekilde kullanılmış kıyafet giyilsin savunuyordum ben. Sen de aynı fikirdesin okuduğum kadarıyla ama işte sabırsız olduğun icin "ben içine bile giydirmem dışına giydiricem" diye hopladin ordan.
Tavsiye verirken tüm detayları bilmiyor olabiliriz bunu göz ardı etmeyelim lütfen..