Kaankubraduran dan aldım canımcım en uygun fıyatı orda buldum,bu arada hastaydım ugrasamadım senınle sende sarı bina varsa bende Bakırköy dekının karşında 30 yıl oturdum
ya evlat gibi seviyorum yeminle :))
ben istemiyordum, eşim alalim diye tutturmustu..
simdi her yere onunla gidiyorum, deli diyorlardir arkamdan :)
martilari izlemeye bayilir mesela :)
Kızlar bir kaç gündür acayip midem yanıyor daha doğrusu bogazımda hissediyorum o yanmayı mide yanması öyle mi olur ? bilmiyorum hiç yaşamadığım için .acı ekşi de çok yemiyorum aslında
poposunda ayıcık olanın pembesinide ben aldım tatlımm geldi bile cok cici yaa bir kac parca daha aldım ayni yerden instagramdan tavsiye ederim herkese bende.
hepsi çoook güzel güle güle giysinn
Kızlar bir kaç gündür acayip midem yanıyor daha doğrusu bogazımda hissediyorum o yanmayı mide yanması öyle mi olur ? bilmiyorum hiç yaşamadığım için .acı ekşi de çok yemiyorum aslında
Merhabalar. Acaba aranızda Kraft cruz travel sistem bebek arabasını kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Şuan kampanyada ve bana oldukça kullanışlı geldi.
basedemedik, kiz buluyoruz ciftlesiyorlar, 1 hafta sonra yine ayni.. haftada 1 kari bulamam ki ben ona :))
oyle bi dunya yok :)
8-10 tane bulabildim, hepsiyle de ciftlesti :))
kiz gelmeyince eve isiyordu..
nur_84
iki hamileligimde idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim. Bunda rahatım şükür.asitli içecek,turşu,domates tetikliyor haberin olsun.birde suyu her zamankinden çok içersen rahatlarsın inşallah. Geçmiş olsun bu arada