2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sunrise82 yavrişkom burada hava 4 derece şu an. Resmen kış geldi şimdiden. Bu gidişle önümüzdeki ay kar yağar. Sen soğuğu seviyordun, gel seni misafir edeyim.
hadiii yaa ne cabuk soğudu birdenn
kar yağsın öyle çağır beni sobanız varmı kestane yapalim sıcak çikolata kar yağışını izler göbişleri iyice büyütürüz ohhh mis :)

Benimde ağrılarım var hele dün belimden kasıklarıma doğru bir ağrı vardı fakat kanama yok.Kötü düşünmüyorum artık.Seninki mide ağrısı. Sıkışma yapıyordur

Günaydınn kızlarrr eveeeeeeeeeeet son 4 çalışma günümm

Bişey soracağım yaa yakında tatile gidiyoruz acaba tüy sarartıcı krem kullanabilirmiyim sizce sakıncalımı ?
göğüs arasında ince ince tüylerim var nefret ediyorum ağda yapmak istemiyorum birde göbişde var sizce yapsam olurmu? yoksa ağdamı yap diyeceksiniz ?? esmer olmak ne kadar kötü bişi yaa kızımda bana çekerse naparımm neyse sağlıklı olsunda lazer yaparız napiiim

Kızlar günaydın :)

Rüyamda Maraşa gittim.Sırf dondurması için.
Dondurması da bir acayipti :/
Midemden 2 gündür aç geziyorum. Yemek,atıştırmalık rüyaları görmeye başladım

derinn83 korkulacak bir ağrı olduğunu sanmıyorum. Aynı yer benimde ağrıyor,sanki içini oyuyorlar falanhatta 1 hafta önce yazmıştım ağrıyor diye.tamamen kaburganin sikismasiyla alakalı. İcin rahat olsun bencede.melina o dondurmayı bulsakta bizde yesek. Maras diye alıyoruz ama alakası yok ordakiyle. @cordeliac cihan ı sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Dudaklar kofteee

tüy sarartıcı normalde bile çok tavsiye edilmiyor ağır kimyasal içeriyor diye biliyorum, bence hamileyken kullanılmamalı, ağda yap gitsin incecik tüy acıtmaz bile

Ohh maşallah kuzucuğa büyümüş kocaman olmuş valla benimde eşiminde dudakları kalın kalın dudaklı bir bebişte bende var. inşallah kulakları bana benzer

Can'ım benim yaptırdığım testte t4 aralığı 0.93-1.7 aralığını gösteriyor hamile kaldığımda ben de gidecektim tahlil sonuçlarını kendi doktoruma gösterdiğimde hep iyi dedi ama şimdi gitsem endokrinolojiye geç kalmış mı olur acaba of sıkıntınyaptım şimdi ..
Evet çarpıntı oluyor ben de.
Sana da geçmiş olsun Can'ım en azından çözümü var..
Stres korku sonuna kadar devam edicek heralde

ay aklıma şimdi geldi ya, ben hala tetanozu olmadım. yarın gideyim bari. dün yine sordum doktora, zorunlu değil ama yaptırsan artısı olur dedi. geç kalmamışımdır heralde di mi?
yok kalmamışsın tetenoz aşısı bildiğim kadarıyla ikinci dozunun doğumdan en az 3 hafta önce olacak şekilde vurulması yetiyor sağlık ocakları 20 hafta diyor sanırım düzene oturtmak için

Sunrise hiç kasma valla.ben yeni geldim üstelik mayo da değil(bulamadım hamile mayosu,internetten de bakmak aklıma gelmedi) bikini giydim o göbekle.sanirsinki cim çıkıyor gobusten.gobegimde diken diken tuyler
Hiç sarartmayla uğraşma. Kimyasala giriyor sonuçta .tadını cikaar

Kızlar günaydın :)

Rüyamda Maraşa gittim.Sırf dondurması için.
Dondurması da bir acayipti :/
Midemden 2 gündür aç geziyorum. Yemek,atıştırmalık rüyaları görmeye başladım
Can'ım ama aç gezme bak burda bi arkadaş dişi yüzünden yiyememişti hastanelik olmuştu en son. Kimdi tam çıkaramadım da o kendini bilir :) mutlaka bişeyler yemeye çalış

Günaydın kızlar :)

Aynen ya çim gibi dik dik :)) bana dökülür sakın alma diyorlar bekliyorum öyle :)))

Can'ım ama aç gezme bak burda bi arkadaş dişi yüzünden yiyememişti hastanelik olmuştu en son. Kimdi tam çıkaramadım da o kendini bilir :) mutlaka bişeyler yemeye çalış

Az yesem de kusacak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…