2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar Kilo durumlarınız nasıl, hamile kaldığınızdan beri kaç kilo aldınız?

53 ten 49a indim.

Şuan 50.5 im az önce tartıldım :)

49 a göre hesaplarsak +1.5 almışım. Asıl kiloma göre hesaplarsak -2.5.
Hangisine göre demem lazım bilmiyorum :)

Sarartici kremi bilmiyorumda cnm bizde lise zamaninda oksijenli su kullandirdik :) guzel sarsrtiyo saclarda denenmiş tir :)

Kuzum ağır seyler yeme de peynir ekmek falan ya. Patates haşla ye mesela.

Az önce biraz kaşar biraz ekmek tıktım ağzıma midem yanıyor. Bayram öncesi hasta ettim kendimi nasıl bir insanım :/

günaydın arkadaşlar,
mothercare trendyolda indirime gelmiş çok tatlı şeyler var. bence bir bakın oğluma mavi harici alacak şeyler buldum.

53 ten 49a indim.

Şuan 50.5 im az önce tartıldım :)

49 a göre hesaplarsak +1.5 almışım. Asıl kiloma göre hesaplarsak -2.5.
Hangisine göre demem lazım bilmiyorum :)

Ben de bulantılı dönemde 3 kilo vermiştim. 6 haftalıkken sağlık ocağında tartıldığımda 60 idim şimdi verdiğim 3 kiloyu da alarak 61 oldum. Valla ben ilk kilomu baz alıyorum

Az önce biraz kaşar biraz ekmek tıktım ağzıma midem yanıyor. Bayram öncesi hasta ettim kendimi nasıl bir insanım :/
Yemedikçe mide küçülür iyice kaçar iştah Canım. Bu kadarla atlattığına şükredelim canım. Tost falan yapıp yesen yada süt içsen olmaz mı acaba

Ben de bulantılı dönemde 3 kilo vermiştim. 6 haftalıkken sağlık ocağında tartıldığımda 60 idim şimdi verdiğim 3 kiloyu da alarak 61 oldum. Valla ben ilk kilomu baz alıyorum

Asıl kilonu mu yani?
Aslinda onu baz almak en doğrusu çünkü doğum sonrası 53 ün altına düşmek asla istemiyorum

Yemedikçe mide küçülür iyice kaçar iştah Canım. Bu kadarla atlattığına şükredelim canım. Tost falan yapıp yesen yada süt içsen olmaz mı acaba

Sabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugün az az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla

Aaaaaa karın Ağrı'sı ishalde öi başladı. Tüh ya. Can'ım ni doktora görün istersen belki serum verir. Çok geçmiş olsun cumartesi yola çıkacaksam mutlaka bi görün doktora serum baya bi toparlar çünkü

Gidicem canım öğleden sonra geçecek derken mahvetti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…