Tüp bebekle hamile olan arkadaşlar,bugün kardeşimin 3.denemesi sonucu ve transferinin 10.gunu.betası 164.75.dondurulmus embriyo transfer edildi. Sizce nasıl. İnşallah bu sefer herşey güzel gider
yok kalmamışsın tetenoz aşısı bildiğim kadarıyla ikinci dozunun doğumdan en az 3 hafta önce olacak şekilde vurulması yetiyor sağlık ocakları 20 hafta diyor sanırım düzene oturtmak için
Simdi ciktim saglik ocagindan. Hic de acitmadi valla tetaniz. Korkmaya gerek yokmus kizlar. Tetanozdan once kan verdim, degerlere de bakmak istediler. Damarlar ince diye bulamayip elimin ustunden aldilar. Canim accayip yandi. Tetaniz bunun yaninda sinek isirigi bike degildi.
Sabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugün az az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla
Çok geçmiş olsun canım, bahsettiğin salgın baya yaygın bişey sanırım. İstanbul'da da bir sürü kişiden duydum. Dişimi fırçalarken filan tedirgin oluyorum. Şebeke suyundan diyolar. Bence de haşlanmış patates iyi gelebilir. Hem mideyi bastırır hem de isahale iyi gelir diye biliyorum.
Tüp bebekle hamile olan arkadaşlar,bugün kardeşimin 3.denemesi sonucu ve transferinin 10.gunu.betası 164.75.dondurulmus embriyo transfer edildi. Sizce nasıl. İnşallah bu sefer herşey güzel gider
Tebrikk ederimm canım mutlu son kardeşin hamiş değeri de gayet güzel maşallah. Benim 10.gün 380 di ama benimki biraz anormal yüksekti tek embriyo transfer ettirdik ama ikiz falan mı tuttu demiştik :) Artışı daim olur inş 2 gün sonra mutlaka tekrar test yaptırsın canım.
sarra13
@Nextstar destek için de tşk ederim kızlar, doktorumun asistanı aradı öğleden sonra işi varmış 11:30 a çağırdı hazırlanıyorum şimdi dualarınızı eksik etmeyin iyi haberlerle geliyim inş
Valla ben bikini de giydim, mayo da. Rahatsiz olan bakmasin, takilmayinbence keyfinize bakin. bi de pentinin yuksek bel bikini altlari var. Gobegi de rahatsiz etmiyor. İstediginde katlayabiliyorsun dusuk bel oluyor. Baktin rahatsiz hissediyosun cek yukari
Sabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugün az az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla
Bi de simdi geldi aklima, gerci zate biliyosundur. Bi cay kasigi Turk kahvesi uzerine bi kac damla limon ishale cok iyu geliyor. Mideni bulandirir mi bilmiyorum ama. Cok cok su ic, susuz kalmayin.
Ya valla ben artık herkesin arabasına bakıyorum yollarda. En çok chicco var. O tercih edilmiş. Urban bnm de dikkatimi çekmişti ama travel sistem değil o. Ayrıca ana kucağı mı alacaksınız?
Cnm gecmis olsun yemek yeme tost ekmegini makinede kurut oyle ye muz ve cubuk kraker ye yogurt sut fln bunlardan uzak kal corba fln ds icme bi hastaligi cbk atlatmanin yolu migde dieti
Çok geçmiş olsun canım, bahsettiğin salgın baya yaygın bişey sanırım. İstanbul'da da bir sürü kişiden duydum. Dişimi fırçalarken filan tedirgin oluyorum. Şebeke suyundan diyolar. Bence de haşlanmış patates iyi gelebilir. Hem mideyi bastırır hem de isahale iyi gelir diye biliyorum.
Bi de simdi geldi aklima, gerci zate biliyosundur. Bi cay kasigi Turk kahvesi uzerine bi kac damla limon ishale cok iyu geliyor. Mideni bulandirir mi bilmiyorum ama. Cok cok su ic, susuz kalmayin.
Cnm gecmis olsun yemek yeme tost ekmegini makinede kurut oyle ye muz ve cubuk kraker ye yogurt sut fln bunlardan uzak kal corba fln ds icme bi hastaligi cbk atlatmanin yolu migde dieti