Kızlar bana da cevap lütfen
Merhabalar bugün ayrıntılı ult sonra muayene ye gittim devlet hastanesine fakat ayrıntılı raporda yazan dirençi söylemesem farketmeyecekti sonra beni ult yolladı orada dirençle alakalı bir şeye bakılmadı suyuna plasantaya falan baktı onlar iyi çıktı fakat 23 hafta 5 günlük olması gerekirken 23 hafta 0-1-2 güne uygun değerler çıktı yazılmış gramıda 590 olmuş tekrar(ayrıntılıda 21+3 gün 414 gr dı 5 eylüldü) gösterince gelişmesi iyi dedi okadar anlamadım biraz morelim bozuldu. Sizce gramı nasıl yada bir fikir verebilecek olan varmı özele randevu için anca ekim başı gidebilirim malumm bütçe
Sen boşuna umutlanma uslu olacaklar diye zaten duan kabul olsa bi evlat demişsin iki vermiş Rabbim demek ki senin dua yalan olmuşe siparisle oldu biraz, Allaaam dedim, saglikli, uslu, bakabiliceem, beni fazla yormicak bi evlat istiyorum senden diye dua ettim hep :))
3-4 aya belli olur :)))
Merhabalar bugün ayrıntılı ult sonra muayene ye gittim devlet hastanesine fakat ayrıntılı raporda yazan dirençi söylemesem farketmeyecekti sonra beni ult yolladı orada dirençle alakalı bir şeye bakılmadı suyuna plasantaya falan baktı onlar iyi çıktı fakat 23 hafta 5 günlük olması gerekirken 23 hafta 0-1-2 güne uygun değerler çıktı yazılmış gramıda 590 olmuş tekrar(ayrıntılıda 21+3 gün 414 gr dı 5 eylüldü) gösterince gelişmesi iyi dedi okadar anlamadım biraz morelim bozuldu. Sizce gramı nasıl yada bir fikir verebilecek olan varmı özele randevu için anca ekim başı gidebilirim malumm bütçe
evet canim, ben dogurunca anlicam insallah da, iste ikisine birden yetisemezsem, kendimi yetersiz hissedersem, biri kucagimdayken aklim digerinde kalirsa .. vs gibi korkular yasiyorum..
Ay doğru şimdi karışık biraz ama inş gönlüne göre olurcanım normalde verebiliyordu..hatta geçen dönem o şekilde yapıldı..ama şimdi yeni genelge yayınlanmış geçici olarak görevlendirme yapmayın diye..açığa alınan çok öğretmen var ya onların yeri doldurulmaya çalışıyorlar..Hakkımızda hayırlısı diyip Allaha sığındım..inşallah alanımda açık yoktur. 2. dönem çalışmam büyük ihtimalle.
Bunları okuyunca Ümit doluyor içime :)))Alışıyorsunuz merak etmeyin. Öyle büyük sevgileri var ki her şeyi yaptırıyorlar insana... Ben kızımı 25 yaşında kucağıma aldım. Öyle değişti ki hayatım kendini düşünmesen bile gün gün ne yemesi gerektiğini takip ediyorsun. Her şeyi mükemmel olsun diye... Sonra sana gülüşü bütün tembelliğini alıp gidiyor... Babalarda kucağına alınca anlıyor.
Bende bodrumda yaşıyorum canım,Melih hoca yaptı değil mi?Candır,işinin ehlidir.merhaba ben bugün detaylı ultrasona girdim bodrumda yaşıyorum canım acıbadem hastanesinde yaptırdım 562 tl idi. Biraz pahalı ama meleğime değerdi
Kilosu iyi gayet bence ben ayrıntılıya girdiğimde 21+3 te 390 gramdı benimki moralini bozma boşuna ekime de çok az kaldı ve ultrasondan ultrasona değişiklik gösterir demişti benim doktorum o bir kaç gün fark olmasına takılmaMerhabalar bugün ayrıntılı ult sonra muayene ye gittim devlet hastanesine fakat ayrıntılı raporda yazan dirençi söylemesem farketmeyecekti sonra beni ult yolladı orada dirençle alakalı bir şeye bakılmadı suyuna plasantaya falan baktı onlar iyi çıktı fakat 23 hafta 5 günlük olması gerekirken 23 hafta 0-1-2 güne uygun değerler çıktı yazılmış gramıda 590 olmuş tekrar(ayrıntılıda 21+3 gün 414 gr dı 5 eylüldü) gösterince gelişmesi iyi dedi okadar anlamadım biraz morelim bozuldu. Sizce gramı nasıl yada bir fikir verebilecek olan varmı özele randevu için anca ekim başı gidebilirim malumm bütçe
Hiç sorma 7 aylık mı diye soruyor görenler :)oleeeyyy benden bi tane daha varbende karnı Kocaman olan bi kendimi sanıyordum
Ne fena değili kocaman sayılır benimki 390 gramdı diyorum dur en iyisi ben bozayım moralimi :)))mrs_aysel I ikizcan2016 cordeliac nmine kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Ayrıntılıya girdiğim doktora pazartesi tekrar gideceğim zaten bizimki çok göstermedi için bir tekrar çağoırmıştı dirençe ozaman da bakarız demişti 24 hafta içinde olacak çünkü. Ondan sonrada hemen özelden randevu alacağım inş. Özelleikle açıklayıcı ve deaylı yazın için sana çok tşk ederim cordeliac canım. Evet bu ölçümler farklı bir hastane yapıldı dediğiniz gibi farklılık oradan kaynaklandı sanıırm. 590 gr da fena değil sonuçta dimi :))
:) aynı gün benim 414 gr demişti ozman çok ta fark yokmuş aramızda. Fakat buradan okumuştum muz bebeğe kilo yapıyor diye bende onu okuduktan sonra her gün 1 adt muz yedim işte 16 günde 590 gr olmuşNe fena değili kocaman sayılır benimki 390 gramdı diyorum dur en iyisi ben bozayım moralimi :)))
mrs_aysel I ikizcan2016 cordeliac nmine kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Ayrıntılıya girdiğim doktora pazartesi tekrar gideceğim zaten bizimki çok göstermedi için bir tekrar çağoırmıştı dirençe ozaman da bakarız demişti 24 hafta içinde olacak çünkü. Ondan sonrada hemen özelden randevu alacağım inş. Özelleikle açıklayıcı ve deaylı yazın için sana çok tşk ederim cordeliac canım. Evet bu ölçümler farklı bir hastane yapıldı dediğiniz gibi farklılık oradan kaynaklandı sanıırm. 590 gr da fena değil sonuçta dimi :))
Bizim yorum yapmamız çok doğru olmaz aslında, başka bir doktordan fikir almalısın ama çok ciddi bi terslik olsa emin ol görürlerdi. Gününe çok takılma, geç yumurtlamışsındır ondan oynamıştır 2-3 gün.Merhabalar bugün ayrıntılı ult sonra muayene ye gittim devlet hastanesine fakat ayrıntılı raporda yazan dirençi söylemesem farketmeyecekti sonra beni ult yolladı orada dirençle alakalı bir şeye bakılmadı suyuna plasantaya falan baktı onlar iyi çıktı fakat 23 hafta 5 günlük olması gerekirken 23 hafta 0-1-2 güne uygun değerler çıktı yazılmış gramıda 590 olmuş tekrar(ayrıntılıda 21+3 gün 414 gr dı 5 eylüldü) gösterince gelişmesi iyi dedi okadar anlamadım biraz morelim bozuldu. Sizce gramı nasıl yada bir fikir verebilecek olan varmı özele randevu için anca ekim başı gidebilirim malumm bütçe
Geç gitmen daha iyi kuzum hem. Kalp aşağı yukarı tam gelişimini 22-23 civarı verdiği için daha güzel inceliyorlar üstelik. Işinin ehli biriyse fetal eko'sunu da çıkarır aradan bu vesileyle. Kilosu haftasına göre çok güzel. Zaten kilo hesaplamalari kemik olcumlerine yazilimin atadigi parametreler baz alınarak yapılıyor. Onun bir matematiği var. Google'dan arastirirsan elindeki ölçüm verileriyle kendin bile hesaplayabilirsin. Zaten sana verilen usg raporunda misal %70 (GA: OOR) gibi bir ifade yazar bu da sat'a yani (gestational age)/gebelik yasina kemik olcumu su kadar uyumludur vs demek. Yani onemli bir sey olunca doktorlar soyluyor zaten. Usg cihazı, doktorun ölçümü de fark ediyor. Sen içini rahat tut.
Dikiş olmayacak mı o zaman canım farklı doktora da göründün mü belki tedavisi içn farklı bi yol izlenir. Rabbim bebeğini sana bağışlasın aslında az kalmış 24e inşaalh saglıkla geçer belki hatta 24ü bile geçer daha da büyür Allah dilerse olmayacak bi şey yok sonuçta. Dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?