2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Öyle canım Rabbim den geliyor sonuçta benim ki de 500 gr ama imkansız görünüyor dediler ne güzel 600 gr ile 2 yaşını buldu demek bana bir umut ta vermediler yavrum içimde kıpır kıpır oda çırpın iyor

Canım çok geçmiş olsun senin için dua ediyorum moralini yüksek tut Allahın izniyle herşey olur sakın umutsuzluğa kapılma Allah izin verirse o bebek 34 haftaya kadar bile durur hakkında en hayırlısı nasip olsun inşallah

Çok geçmiş olsun kuzum. Ciğer geliştiriciler enfeksiyonu arttirdigi için erken dönemde vurmadiklarini biliyorum. Doğumu geciktirmek için hiç değilse hastanede gözlem altında kalamaz mısın? Hiç mi şans yok birkaç hafta daha için? Benim arkadaşımın ablasının bebeği de kesesi yirtildigi için 26 haftalık 800 gram falan doğmuştu. Şu an 3 yaşında. Dilerim senin miniğin içinde bir umut olur.
Bol bol dinlen. Dualarım her ikinizle.

:) aynı gün benim 414 gr demişti ozman çok ta fark yokmuş aramızda. Fakat buradan okumuştum muz bebeğe kilo yapıyor diye bende onu okuduktan sonra her gün 1 adt muz yedim işte 16 günde 590 gr olmuş
Her gün muz yiyen bir arkadaşım var gerçekten de tosun gibi Bebek.doktor da şaşırıyor ne kadar ileride kilosu diye o kadar büyük olmasa da olur sınırların içinde olsun da saglıklı bi şekilde.seninki de iyidir inş canım merak etmeden duramıyoruz da bu süreç böyle böyle geçecek sanırım.

Sanada kurulu gelmis pakette niye yollamazlar ki :) benim sordugum bu yataklar aynisi dimi

Eklentiler

• Screenshot_20160920-083829.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 83
Evet önce sen sonra da Bebek inşallah zarar görmeden atlatırsınız bu sıkıntıları.insanız çok farklı sıkıntılar yaşıyoruz bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz hiç bi zaman.ama inşallah seni ve bebeğini saglıklı Mutlu günler bekliyordur.sen olumsuz şeyler düşünmemeye çalış.şu an senin de elinden bir şey gelmiyor doktorların da.o yüzden dua edeceğiz bol bol iyi olmanız için.her hastalığın baş sebebi stres diyorlar pozitif şeyler düşünelim güzel şeyler görelim inşallah.

Recep has'a gittik biz, acayip memnun kaldık. Sorularımıza cevap verdi, konuştu. Çok derli toplu bir rapor yazdı. Tavsiye ederim.

Canim ne zaman gittin sen kaç dk sürdü evet çok övüyorlar gerçekten bilgi verebilir misin detaylı

merhaba ben bugün detaylı ultrasona girdim bodrumda yaşıyorum canım acıbadem hastanesinde yaptırdım 562 tl idi. Biraz pahalı ama meleğime değerdi

Canim benimde Bakırköy Acıbadem gidiyorum ordaki doktorum recep has a yönlendirdi benide 500 tl istediler

Ben de geceleri uyuyamıyorum uykum bi türlü gelmiyor sonra uyandığımda ben ne ara dalmışım diyorum bi şeyler yapayım belki uykum gelir o Zaman diyorum da pek etkisi olmuyor zaten çok uyku düşkünü değildim ama hani hamileler çok uyurdu :) sağ kaburgamın altına gömülmüş gibi benimki de sanki orayı sıkıştırıyor

Ccnm gecmis olsun neden seni eve yolladılar hastanede kalman gerekirdi boyle durumlarda viyanada yasiyorum bi kac kisi ile hastanede karsilastik yatirip wc bile kaldirmiyorlar ayakları yukarıda su kacmasin diye bi sekilde en azından hafta olarak hamileligin ilerler

Bu saatlerde acıkan var mı acaba

Sanada kurulu gelmis pakette niye yollamazlar ki :) benim sordugum bu yataklar aynisi dimi

Baby Tech'miş bu. Bunun aynısının trabzanı çıkıp anne yanı olabilen modeli de var. Tesadüfen burada mağazada görmüştüm ikisini de anne yanı olabileni daha kaliteliydi. Bizim yatak çok yüksek yerden yüksekliği en üst kademede bile yatağa birleştirince bebek aşağıda kalıyordu. O yüzden vazgeçtim. :/

Bu saatlerde acıkan var mı acaba

acıkmadım da iki gündür sanırım tatlı krizine giriyorm. sabahtan beri aklımdan binbir türlü tatlı geçiyor. kilo savaşım olduğundan yemek istemiyorum. ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ya o hesap oldum. daha önceden tatlı istemiyordum hiç.

Bende şu iki haftadır dayanamıyorum açım diye bağırmak istiyorum. Ama sadece akşamları gündüz hiç acıkmıyorum
Tatlı desen şerbetli tatlı yiyemiyorum sevmem,ama çikolata tarzı her gün yiyorum

Canim benimde Bakırköy Acıbadem gidiyorum ordaki doktorum recep has a yönlendirdi benide 500 tl istediler
Canım bende Bakırköy Acıbadem'in hastasıyım, kadın doğumcum Prof.Özlem Pata. Aynı zamanda perinatolog. Hastanenin kadın doğumcuları kendi riskli hastaları için sürekli onun kapısındadır, normalde direk Özlem Hanıma paslarlar seni niye dışarı yönlendirdiler ki acaba? Şahsen bende çok memnunum. Senin doktorun kimdi?

Allahım bebeğine de sana da yardım etsin. Bence de hastanede gözetim altında olma ihtimalin varsa değerlendir. Hiç hareket etmeden devamlı yatsan en azından 28. Haftayı görürsün belki. Allahım ol derse olur, dualarım seninle.

Bunun sallama ozelligi var sanirim
Benim ev dublex oldugu icin alt katta kullanmak icin alıcam cnm aslinda burda turk magzasinda gordum ama 400 euro fiyat soyluyorlar karlarini magza fiyati 130 euro geliyor bunlar toptan aliyor kac katina satiyorlr sinir oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…