2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim doktorum nöbetçi Dr hadi Ataman canım 7 yaşında bir kızım var onun da doktoru hadi bey idi 8 yıldır neredeyse tanıyorum sanırım riskli birsey görmüş de olabilir benim kasıkta bebek ve enfeksiyon düşmüyor belki o yüzden detaylı incelensin diyedir acibademde ne kadar bilmiyorum ben sormadım direk ora ile görüştüm canım

Ben acıkmıyorum susamıyorum bu aralar bana bi şey oldu zorla akşam yemeğini bitiriyorum ama geçicidir bu da bence.iştahım da duygularım gibi değişken yemesem de kilo alıyorum sanki ama :/

Aynı durumdayım. Gündüz uyuyor, gece uyanık. Sızarsam uyuyorum yoksa uyanığım sürekli

Benim serum doktorum Hadi Bey :) kustuğum dönemler gece soluğu onda alırdım bi serum takardı üç gün götürürdü beni :) Özel sağlık sigortan var mı? Benim ayrıntılı usg+fetal eko sigortam sayesinde 103 TL ye geldi. Senin de sigortan varsa direk Özlem Hanıma git bence paran cebinde kalsın.

Canim ne zaman gittin sen kaç dk sürdü evet çok övüyorlar gerçekten bilgi verebilir misin detaylı

Canim benimde Bakırköy Acıbadem gidiyorum ordaki doktorum recep has a yönlendirdi benide 500 tl istediler
22. haftada gittim ben. 23'ün ilk günüydü. 40 dakika kadar sürdü, öncesindeki konuşmamız dahil. Daha önceden kaybettiğimiz kuzulrımız var, onların otopsi sonuçlarına vs de baktı 5dk falan. Beyninin bölümlerine kadar ölçüyor. Tek tek söylüyor ölçerken. Benim normal doktorum da baya detaylı bakıyormuş onu farkettim ama bu daha uzun sürüyor. Minnoşun pozisyonu da uygundu, olmasa daha uzardı sanırım. Dürtüp yer değiştirmesini sağlıyormuş çünkü görmek için.

Yuh. O ne öyle. Buradan kargolatsan daha bile ucuza gelir yine de. Tanıdık biri varsa gift niyetine göndersin gümrük de odemezsin. Gelen olursa yanında getirsin ya da. Anne yani olan da sallanıyor. Trabzani çıkarıp yatağa sabitleyince kilitliyorsun sallanma özelliğini. Baby Tech'in büyük besiklerinden daha kaliteli bunlar. Bebe konfort diye bir marka var. Instagramda fabrika satış mağazaları var galiba onlarda bi' tik daha ucuzdu senin attığın model.

Sen boşuna umutlanma uslu olacaklar diye zaten duan kabul olsa bi evlat demişsin iki vermiş Rabbim demek ki senin dua yalan olmuş

töööbe de kiz :))
aman saglikla gelsinler de, oyle boyle bakariz artik :)
her kontrolde yuregim hopluyor, dr kalbini dinletene kadar tedirgin bekliyorum, incelerken kalbini geciktirirse soruyorum kalbi atiyo mu die :)
cogu gitti, az kaldi diye kendimi oyaliyorum..
e tabi extra uslu olurlarsa da extra super olur

+1 pozisyon değiştirsin diye prob dürtmelerini bebek tınlamayınca epey öksürtüyor doktor. Omurgayı sayarken öksürmekten içim çıkacaktı benim de.

Şu uyuyamama olayı da kan basıncının artmasından demişti doktorum. Özellikle geceleri dinlenirken daha artar ritim haliyle uyuyamazsın diye de bayılacak hale gelene kadar uykusuz kalacağız demek böyle böyle. Hâlâ tık yok. Gözlerim yorulsun diye örgü örüyorum.

gunduz uyuyunca ben de gece uyuyamiyorum canim, gunduz napip yapip uyanik kalmaya calisiyorum..
benim derdim midem hala.. kusmasam da bulanti yanma gaz.. suyun bile tadi yok, zorla gunde 2 bardak anca iciyorum

hamile oldugumu ogrenince, icime ister istemez "bu sene ramazandan yirttim, hem de upuzun gunler, ooooh" diye bi sevinc gelmisti..
acliga pek dayanamiyorum zira :)

sen misin oyle dusunen...
3aylari tutsam daha kolaymis.. :))))

çok benziyor, bendeki biraz daha tombik, biraz daha genis gibi canim..
Canım yaa bu beşiklerin içine bebişleri yatırınca üstüne ne örtücez? Normal bebek yorganları bu beşiklere büyük geliyor. Sadece battaniyede az gelebilir. Sen yorgan yastıkta aldım dedin ama onları büyük olan beşikleri için mi aldın? Yoksam bu beşikler için küçük boy yorgan varda ben mi bulamadım

Çok yaramaz olacak senin bebeler çook. Biri saçını çekecek. Öteki burnuna parmağını sokacak.

Şaka şaka. Uslu olacak onlar annesi.
Yalnız tanıdığım kim varsa şunu söylüyor, çocuk anne karnında neyse çıkınca da o'dur. Bu teoriye göre benim kafes dövüşçüsü canıma okuyacak gibi görünüyor.

Çocukken akıllara zarar bir sinsilikte yaramazdım ben. Evde uslu dışarıda canavardım. Oturduğumuz muhitte dayağımı yemeyen çocuk yoktu. :/ Eşim de felaketmiş. Kimse de beddua etmedi ama. Bunların karması çıkacak diye çok korkuyorum.

icinde yorganiyla hazir geldi canim, sabah cekerim resmini..
ama o yetmez, ölçü verip lilii ye diktiricem bi takim daha.. o boyda bulmak zor olur, sen de diktir bence...

hihihi kimin beddua ettigini nerden bilceksin yawrum :)))
yuzune gulup arkandan sövdülerse :)
anne karninda cok hareketliyse yaramaz oluyomus diyolar evet, benimkiler cok narin cok kibar ama yer olmadigi icin mi uslulukyan mi bilmiyorum :)))

hihihi kimin beddua ettigini nerden bilceksin yawrum :)))
yuzune gulup arkandan sövdülerse :)
anne karninda cok hareketliyse yaramaz oluyomus diyolar evet, benimkiler cok narin cok kibar ama yer olmadigi icin mi uslulukyan mi bilmiyorum :)))

Çocuktum ben ama. Düzeldim sonradan. Kış kış gitsin bedduaları. :/

Usluluktandır o annesi. Geçen yaz Izmir'de pastanede sıramızı hamile bi' kadına vermiştik. Ikiz annesiydi o da. Kadının bebeklerinin hareketi kıyafetinin üzerinden gözüküyordu. Inanılmaz bir şeydi. Hayatimda gördüğüm en büyük hamile göbeğiydi bi'de. Kaçın bu kadın patlayacak diye bağırırdın korkudan görsen. Hâlâ arada aklımıza gelince konuşuruz bunu o yüzden. Hani tişörtünün içine large bi' pilates topu koy. Anca öyle tarif edilir. :/

icinde yorganiyla hazir geldi canim, sabah cekerim resmini..
ama o yetmez, ölçü verip lilii ye diktiricem bi takim daha.. o boyda bulmak zor olur, sen de diktir bence...
Baksana canım bi benimkinin fotosuna, bu alt kısımdaki şey yorgan mıymış yani ben bebek onun üstüne yatıcak diye düşündüm.

Eklentiler

• IMG_1804.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 82
Baksana canım bi benimkinin fotosuna, bu alt kısımdaki şey yorgan mıymış yani ben bebek onun üstüne yatıcak diye düşündüm.

Kuzum ikizcan'a yedek takım konusunda katılıyorum. Hem alternatif olur günlük kullanım için hem de bunun kendi yorganı kalıp gibi biraz büyünce yanlarını kapatmaz bebeğin. O yüzden öyle sanman çok normal. Biraz daha esnek yanlarını kapatacak bir şey yaptır setine uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…