Benim doktorum nöbetçi Dr hadi Ataman canım 7 yaşında bir kızım var onun da doktoru hadi bey idi 8 yıldır neredeyse tanıyorum sanırım riskli birsey görmüş de olabilir benim kasıkta bebek ve enfeksiyon düşmüyor belki o yüzden detaylı incelensin diyedir acibademde ne kadar bilmiyorum ben sormadım direk ora ile görüştüm canımCanım bende Bakırköy Acıbadem'in hastasıyım, kadın doğumcum Prof.Özlem Pata. Aynı zamanda perinatolog. Hastanenin kadın doğumcuları kendi riskli hastaları için sürekli onun kapısındadır, normalde direk Özlem Hanıma paslarlar seni niye dışarı yönlendirdiler ki acaba? Şahsen bende çok memnunum. Senin doktorun kimdi?
Ben acıkmıyorum susamıyorum bu aralar bana bi şey oldu zorla akşam yemeğini bitiriyorum ama geçicidir bu da bence.iştahım da duygularım gibi değişkenBende şu iki haftadır dayanamıyorum açım diye bağırmak istiyorum. Ama sadece akşamları gündüz hiç acıkmıyorum
Tatlı desen şerbetli tatlı yiyemiyorum sevmem,ama çikolata tarzı her gün yiyorum
Sevindim senin adına canım nasıl bebiş iyimi görebildinmiBen baltalimanindaki devlet hastanesinde yaptırdım. Güler yüzlü ilgili bir doktordu. Ücretsiz oluyo zaten. Ben memnun kaldım
Sanada kurulu gelmis pakette niye yollamazlar ki :) benim sordugum bu yataklar aynisi dimi
Aynı durumdayım. Gündüz uyuyor, gece uyanık. Sızarsam uyuyorum yoksa uyanığım sürekliKızlar bu arada ben hiç uyuyamıyorum yahu. Yani zaten normal şartlarda da öğlene kadar uyuyan bir insan olmadım. Depresifleşiyorum günün yarısını uykuya verince ama iyice zıvanadan çıktı bu durum. Maksimum 4 saat o da elli kere uyanarak geçiyor. 3'te yatıp sabah 7'de kalkar mı bir insan ya. Bayılacak hale gelene kadar uyuyamıyorum. Çocuk da uyumuyor 2 gündür işin garibi. Her beş dakikada bir tekme yiyorum resmen. Sağ tarafım haşat halde zaten sol tarafımı da velet hallediyor şu an. :/
Benim serum doktorum Hadi Bey :) kustuğum dönemler gece soluğu onda alırdım bi serum takardı üç gün götürürdü beni :) Özel sağlık sigortan var mı? Benim ayrıntılı usg+fetal eko sigortam sayesinde 103 TL ye geldi. Senin de sigortan varsa direk Özlem Hanıma git bence paran cebinde kalsın.Benim doktorum nöbetçi Dr hadi Ataman canım 7 yaşında bir kızım var onun da doktoru hadi bey idi 8 yıldır neredeyse tanıyorum sanırım riskli birsey görmüş de olabilir benim kasıkta bebek ve enfeksiyon düşmüyor belki o yüzden detaylı incelensin diyedir acibademde ne kadar bilmiyorum ben sormadım direk ora ile görüştüm canım
22. haftada gittim ben. 23'ün ilk günüydü. 40 dakika kadar sürdü, öncesindeki konuşmamız dahil. Daha önceden kaybettiğimiz kuzulrımız var, onların otopsi sonuçlarına vs de baktı 5dk falan. Beyninin bölümlerine kadar ölçüyor. Tek tek söylüyor ölçerken. Benim normal doktorum da baya detaylı bakıyormuş onu farkettim ama bu daha uzun sürüyor. Minnoşun pozisyonu da uygundu, olmasa daha uzardı sanırım. Dürtüp yer değiştirmesini sağlıyormuş çünkü görmek için.Canim ne zaman gittin sen kaç dk sürdü evet çok övüyorlar gerçekten bilgi verebilir misin detaylı
Canim benimde Bakırköy Acıbadem gidiyorum ordaki doktorum recep has a yönlendirdi benide 500 tl istediler
evet seninkler tombik duruyo :) cok guzel duruyo ama iyi gunlerde kullansın bebislerçok benziyor, bendeki biraz daha tombik, biraz daha genis gibi canim..
Bunun sallama ozelligi var sanirim
Benim ev dublex oldugu icin alt katta kullanmak icin alıcam cnm aslinda burda turk magzasinda gordum ama 400 euro fiyat soyluyorlar karlarini magza fiyati 130 euro geliyor bunlar toptan aliyor kac katina satiyorlr sinir oldum :)
Sen boşuna umutlanma uslu olacaklar diye zaten duan kabul olsa bi evlat demişsin iki vermiş Rabbim demek ki senin dua yalan olmuş
22. haftada gittim ben. 23'ün ilk günüydü. 40 dakika kadar sürdü, öncesindeki konuşmamız dahil. Daha önceden kaybettiğimiz kuzulrımız var, onların otopsi sonuçlarına vs de baktı 5dk falan. Beyninin bölümlerine kadar ölçüyor. Tek tek söylüyor ölçerken. Benim normal doktorum da baya detaylı bakıyormuş onu farkettim ama bu daha uzun sürüyor. Minnoşun pozisyonu da uygundu, olmasa daha uzardı sanırım. Dürtüp yer değiştirmesini sağlıyormuş çünkü görmek için.
Kızlar bu arada ben hiç uyuyamıyorum yahu. Yani zaten normal şartlarda da öğlene kadar uyuyan bir insan olmadım. Depresifleşiyorum günün yarısını uykuya verince ama iyice zıvanadan çıktı bu durum. Maksimum 4 saat o da elli kere uyanarak geçiyor. 3'te yatıp sabah 7'de kalkar mı bir insan ya. Bayılacak hale gelene kadar uyuyamıyorum. Çocuk da uyumuyor 2 gündür işin garibi. Her beş dakikada bir tekme yiyorum resmen. Sağ tarafım haşat halde zaten sol tarafımı da velet hallediyor şu an. :/
Canım yaa bu beşiklerin içine bebişleri yatırınca üstüne ne örtücez? Normal bebek yorganları bu beşiklere büyük geliyor. Sadece battaniyede az gelebilir. Sen yorgan yastıkta aldım dedin ama onları büyük olan beşikleri için mi aldın? Yoksam bu beşikler için küçük boy yorgan varda ben mi bulamadımçok benziyor, bendeki biraz daha tombik, biraz daha genis gibi canim..
töööbe de kiz :))
aman saglikla gelsinler de, oyle boyle bakariz artik :)
her kontrolde yuregim hopluyor, dr kalbini dinletene kadar tedirgin bekliyorum, incelerken kalbini geciktirirse soruyorum kalbi atiyo mu die :)
cogu gitti, az kaldi diye kendimi oyaliyorum..
e tabi extra uslu olurlarsa da extra super olur
Canım yaa bu beşiklerin içine bebişleri yatırınca üstüne ne örtücez? Normal bebek yorganları bu beşiklere büyük geliyor. Sadece battaniyede az gelebilir. Sen yorgan yastıkta aldım dedin ama onları büyük olan beşikleri için mi aldın? Yoksam bu beşikler için küçük boy yorgan varda ben mi bulamadım
Çok yaramaz olacak senin bebeler çook. Biri saçını çekecek. Öteki burnuna parmağını sokacak.
Şaka şaka. Uslu olacak onlar annesi.
Yalnız tanıdığım kim varsa şunu söylüyor, çocuk anne karnında neyse çıkınca da o'dur. Bu teoriye göre benim kafes dövüşçüsü canıma okuyacak gibi görünüyor.
Çocukken akıllara zarar bir sinsilikte yaramazdım ben. Evde uslu dışarıda canavardım. Oturduğumuz muhitte dayağımı yemeyen çocuk yoktu. :/ Eşim de felaketmiş. Kimse de beddua etmedi ama. Bunların karması çıkacak diye çok korkuyorum.
hihihi kimin beddua ettigini nerden bilceksin yawrum :)))
yuzune gulup arkandan sövdülerse :)
anne karninda cok hareketliyse yaramaz oluyomus diyolar evet, benimkiler cok narin cok kibar ama yer olmadigi icin mi uslulukyan mi bilmiyorum :)))
Baksana canım bi benimkinin fotosuna, bu alt kısımdaki şey yorgan mıymış yaniicinde yorganiyla hazir geldi canim, sabah cekerim resmini..
ama o yetmez, ölçü verip lilii ye diktiricem bi takim daha.. o boyda bulmak zor olur, sen de diktir bence...
Baksana canım bi benimkinin fotosuna, bu alt kısımdaki şey yorgan mıymış yaniben bebek onun üstüne yatıcak diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?