Aynen canım buna da yorgan demişler ya pes :)) acil tarafından set işine bi girişiyim ben o zamanKuzum ikizcan'a yedek takım konusunda katılıyorum. Hem alternatif olur günlük kullanım için hem de bunun kendi yorganı kalıp gibi biraz büyünce yanlarını kapatmaz bebeğin. O yüzden öyle sanman çok normal. Biraz daha esnek yanlarını kapatacak bir şey yaptır setine uygun.
Evet cnm bende kargo dusundum ama satici magzaya mail attim kuruulu geliyormus istanbulda arkadasim kargo islerini halleder yollardi 50 euro kargo versemde sorun olmaz resmen kazik atıyorlar ben ona sinirleniyorum bu haftayi atlatayim iyi bi arastirma yapicam tskr tekrarYuh. O ne öyle. Buradan kargolatsan daha bile ucuza gelir yine de. Tanıdık biri varsa gift niyetine göndersin gümrük de odemezsin. Gelen olursa yanında getirsin ya da. Anne yani olan da sallanıyor. Trabzani çıkarıp yatağa sabitleyince kilitliyorsun sallanma özelliğini. Baby Tech'in büyük besiklerinden daha kaliteli bunlar. Bebe konfort diye bir marka var. Instagramda fabrika satış mağazaları var galiba onlarda bi' tik daha ucuzdu senin attığın model.
Bende şiştim yaHiç sorma 7 aylık mı diye soruyor görenler :)
B bugza güncel kilom 80 kendimeGünaydın yavrular
casamaa geçmiş olsun canım
Beklenen gün geldi catti!
Bugün yiyip içtiklerimizi gozden geçirme günü!
Bugün bebeklerimize mi kendimize mi yedik muhasebe yapma günü!
Bugün ak ve karayi ayırma günü!
Tahmin ettiğiniz gibi kilo güncelleme günü :))))
23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!
Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?
Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!
Haydi bakalım kaldırın koca gobekleri ve bi tartı bulun.
@deniz_murat @Dennismasal @blgsdr @hihami @nuru4207 @BRBBnmine @SweetNovember30 @Anneoldumben @Sunrise82 Esra @sewallll @moonspell_ @zeynepSav @white_chocolate_mocha ismimmelek sarra13 @nesbay @Gojiberries @MinikPapatyacik @masmaviyim @minnakiz @swl_swl @gyasmin @Elifgms @nazli_nazenin @Destina 01 cordeliac @CeYz C candy1907 @xkardelenx @mavili33 @ecrinny @ninocin @asli2434 @meraklo @eyetkiner @daffodilays @Selfida @aysesudoga @mavikose @akasya11 @Sare13 @mrs_aysel lacrimosa @minnie_mel @fantasktik-fabi @_sinemis_ @tgp @merybstnc @nur_84 @meyrax @naz8 @sevyeter I ikizcan2016 @Hepgurbet @eftalyaaaa @ayisigi320 @moryastik @chemist04 @ankara_ankara @haseki @Asumanpansuman calimero17 @Nextstar derinn83 @busraninewi @Facelessman @oezge @237725 @countryrose @teachercnn @vera2017 @Kostebekpasta @Setenay_90 @rabbit35 @Beyaz Kamelya @Denas14__ @zehrakif zep20 @e9055 @HollyMood @Marasguli @Sabirsiz61 KokunHuzur LaMadre delaLuna @mercaneke @glysldnl
Elektrik kesildi gece! Uyuyamamaktan daha kötüsü elektrik kesikken uyuyamamakmış :))+1 pozisyon değiştirsin diye prob dürtmelerini bebek tınlamayınca epey öksürtüyor doktor. Omurgayı sayarken öksürmekten içim çıkacaktı benim de.
Şu uyuyamama olayı da kan basıncının artmasından demişti doktorum. Özellikle geceleri dinlenirken daha artar ritim haliyle uyuyamazsın diye de bayılacak hale gelene kadar uykusuz kalacağız demek böyle böyle. Hâlâ tık yok. Gözlerim yorulsun diye örgü örüyorum.
Battaniye örtmeyeceğim ben, boğulma hikayeleri okudum mümkün değil örtemem artık takıntı oldu. Uyku tulumları var çok yumuş yumuş, onlardan aldım. Üstünü açma derdi de olmuyor.Canım yaa bu beşiklerin içine bebişleri yatırınca üstüne ne örtücez? Normal bebek yorganları bu beşiklere büyük geliyor. Sadece battaniyede az gelebilir. Sen yorgan yastıkta aldım dedin ama onları büyük olan beşikleri için mi aldın? Yoksam bu beşikler için küçük boy yorgan varda ben mi bulamadım
Benimki içeride dans partisi veriyor genelde. Narin narin hareket ettiği günler endişeleniyorum. Sanırım kızım da benim gibi hiperaktif olacak! :) beraber atlayıp zıplarız artık oradan oraya :))hihihi kimin beddua ettigini nerden bilceksin yawrum :)))
yuzune gulup arkandan sövdülerse :)
anne karninda cok hareketliyse yaramaz oluyomus diyolar evet, benimkiler cok narin cok kibar ama yer olmadigi icin mi uslulukyan mi bilmiyorum :)))
Slm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Ben acıkmıyorum susamıyorum bu aralar bana bi şey oldu zorla akşam yemeğini bitiriyorum ama geçicidir bu da bence.iştahım da duygularım gibi değişkenyemesem de kilo alıyorum sanki ama :/
Sevindim senin adına canım nasıl bebiş iyimi görebildinmi
Ccnm gecmis olsun neden seni eve yolladılar hastanede kalman gerekirdi boyle durumlarda viyanada yasiyorum bi kac kisi ile hastanede karsilastik yatirip wc bile kaldirmiyorlar ayakları yukarıda su kacmasin diye bi sekilde en azından hafta olarak hamileligin ilerler
Bana gore turkiyede ki doktorlar cok iyiArtık yapacak bişey yok suyu çok az bebekte çok küçük birkaç hafta daha ileride olsa bişeyler yapılabilir di bu durumda sadece senin için enfeksiyon tedavisi uygulayabiliriz denildi burada ya insanlara fazla değer verilmiyor ya da Dr lar çok açık sözlü acımasızca 2 drun bana diyemedigini 3. Söyledi zaten umut yok seni o yüzden eve göndermişler nasıl olsa doğuracak artık bugün gitsin de yarın öbür gün zaten gelecek diye dedi bende kabul edersen yatırıp enfeksiyon tedavisine başlarım burda dedi doğum burda olursa 980 lira gibi bir fiyat dedi ya da 48 saat için 400-500 lira gibi yavrum kurtulacak olsa para önemli değil ama bomboş geriye gelecekken neden 1000 lira para vereyim doğum için demi
Canım dualarım dualarımız seninle
Unutma iyi düşün , iyi olsun inşaAllah. Doktor ne diyorsa onu yap dinlen kalkma sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaAllah bebeğini 24 e az kalmış Allah in izni ile. Bide benim düşüncem keşke başka doktorada gitsen birinin dediği diğerininki ni tutmuyor çünkü
Günaydın kızlar :) evetBende bodrumda yaşıyorum canım,Melih hoca yaptı değil mi?Candır,işinin ehlidir.
Kızlar bu arada ben hiç uyuyamıyorum yahu. Yani zaten normal şartlarda da öğlene kadar uyuyan bir insan olmadım. Depresifleşiyorum günün yarısını uykuya verince ama iyice zıvanadan çıktı bu durum. Maksimum 4 saat o da elli kere uyanarak geçiyor. 3'te yatıp sabah 7'de kalkar mı bir insan ya. Bayılacak hale gelene kadar uyuyamıyorum. Çocuk da uyumuyor 2 gündür işin garibi. Her beş dakikada bir tekme yiyorum resmen. Sağ tarafım haşat halde zaten sol tarafımı da velet hallediyor şu an. :/
Baksana canım bi benimkinin fotosuna, bu alt kısımdaki şey yorgan mıymış yaniben bebek onun üstüne yatıcak diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?