2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynen canım buna da yorgan demişler ya pes :)) acil tarafından set işine bi girişiyim ben o zaman

Evet cnm bende kargo dusundum ama satici magzaya mail attim kuruulu geliyormus istanbulda arkadasim kargo islerini halleder yollardi 50 euro kargo versemde sorun olmaz resmen kazik atıyorlar ben ona sinirleniyorum bu haftayi atlatayim iyi bi arastirma yapicam tskr tekrar

B bugza güncel kilom 80 kendime diyorum.

Elektrik kesildi gece! Uyuyamamaktan daha kötüsü elektrik kesikken uyuyamamakmış :))
Ben de kanaviçe yapıyorum odasına :)

Battaniye örtmeyeceğim ben, boğulma hikayeleri okudum mümkün değil örtemem artık takıntı oldu. Uyku tulumları var çok yumuş yumuş, onlardan aldım. Üstünü açma derdi de olmuyor.

hihihi kimin beddua ettigini nerden bilceksin yawrum :)))
yuzune gulup arkandan sövdülerse :)
anne karninda cok hareketliyse yaramaz oluyomus diyolar evet, benimkiler cok narin cok kibar ama yer olmadigi icin mi uslulukyan mi bilmiyorum :)))
Benimki içeride dans partisi veriyor genelde. Narin narin hareket ettiği günler endişeleniyorum. Sanırım kızım da benim gibi hiperaktif olacak! :) beraber atlayıp zıplarız artık oradan oraya :))

Canım dualarım dualarımız seninle
Unutma iyi düşün , iyi olsun inşaAllah. Doktor ne diyorsa onu yap dinlen kalkma sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaAllah bebeğini 24 e az kalmış Allah in izni ile. Bide benim düşüncem keşke başka doktorada gitsen birinin dediği diğerininki ni tutmuyor çünkü

Ben acıkmıyorum susamıyorum bu aralar bana bi şey oldu zorla akşam yemeğini bitiriyorum ama geçicidir bu da bence.iştahım da duygularım gibi değişken yemesem de kilo alıyorum sanki ama :/

Bende tüm gün acıkmıyorum ama akşam 8 sonrası tatlı istiyorum yemek istiyorum :)) yemeye takatim yok sanki ama duygularım çok oynak şu sıra herkesin canına okuyasım var

I ikizcan2016 kuzum deme öyle anne karnında enerjisini atıp çıksınlar mümkünse,benimki hiç uyumuyor yoksa durmadan gezinip yapıştırıyor tekmeyi,baş edemem doğunca diye korkuyorum :/

Sevindim senin adına canım nasıl bebiş iyimi görebildinmi

Gelişimi güzel dedi. 23+6 dayız 630 grammış. Yalnız idrar yollarında genişlik var dedi. Gebelikte ve dogum sonrasında takip edilmeliymis.

Suan ne olduğu hakkında bi fikrim yok. Raporu doktoruma götürünce öğrenicem artık. Önemli bişey olmadığını ümit ediyorum.

Artık yapacak bişey yok suyu çok az bebekte çok küçük birkaç hafta daha ileride olsa bişeyler yapılabilir di bu durumda sadece senin için enfeksiyon tedavisi uygulayabiliriz denildi burada ya insanlara fazla değer verilmiyor ya da Dr lar çok açık sözlü acımasızca 2 drun bana diyemedigini 3. Söyledi zaten umut yok seni o yüzden eve göndermişler nasıl olsa doğuracak artık bugün gitsin de yarın öbür gün zaten gelecek diye dedi bende kabul edersen yatırıp enfeksiyon tedavisine başlarım burda dedi doğum burda olursa 980 lira gibi bir fiyat dedi ya da 48 saat için 400-500 lira gibi yavrum kurtulacak olsa para önemli değil ama bomboş geriye gelecekken neden 1000 lira para vereyim doğum için demi

Bana gore turkiyede ki doktorlar cok iyi
Burdakiler daha umursamaz geliyor bana
Suyun bitmemis ki azalmis sen ayaklarinin altina yastik koy yukarda kalsin o sekilde yat insallah hayirlisi olsun

calimero17 malesef canım burda nereye gitsem yapılabilecek bişey kalmamış dediler. Üniversite hastanesinde bile büyük şanssızlık olmuş bir dahakine önlem alalım denildi. Elime 1 gr lik antibiyotik verip sabah akşam yut diye eve gönderdiler. Bu şartlarda çok zor gerçekten devam etmesi zaten yarım cm lik yer kalmış burasi açıldı mi doğum olacak dediler

3 tane Dr a çıktım canım malesef olmaz dediler birtanesi hatta ayaklarından yukarıya assak yine olmaz dedi

ben de 1 haftadır 2,30 da uyanıp 5-6 ya kadar uyuyamıyorum , hele akşam biraz fazla yediysem hiç nefes alamıyorum cok kilo almamama ragmen çok rahatsız ediyor bir de astımım var ,
3-4 yastıkla 4 dönüyorum yatakta

Baksana canım bi benimkinin fotosuna, bu alt kısımdaki şey yorgan mıymış yani ben bebek onun üstüne yatıcak diye düşündüm.

ben de bu beşikten kullanıcam ama o yorgan cok ınce göründü gözüme annem yeni pamuk yorgan dikti
beşiğin alt kısmındaki sünger de cok ınceydi altına da beşiğe uygun bi döşek dikecek , sıcacık uyusun minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…