Artık yapacak bişey yok suyu çok az bebekte çok küçük birkaç hafta daha ileride olsa bişeyler yapılabilir di bu durumda sadece senin için enfeksiyon tedavisi uygulayabiliriz denildi burada ya insanlara fazla değer verilmiyor ya da Dr lar çok açık sözlü acımasızca 2 drun bana diyemedigini 3. Söyledi zaten umut yok seni o yüzden eve göndermişler nasıl olsa doğuracak artık bugün gitsin de yarın öbür gün zaten gelecek diye dedi bende kabul edersen yatırıp enfeksiyon tedavisine başlarım burda dedi doğum burda olursa 980 lira gibi bir fiyat dedi ya da 48 saat için 400-500 lira gibi yavrum kurtulacak olsa para önemli değil ama bomboş geriye gelecekken neden 1000 lira para vereyim doğum için demi
gaziantep-malı musavır-28 yas-bebek erkek-ismi metin-baslangıc kılom 50 suankı 57 son adet tarıhı 3 nısan=))Kargaşa listede yoksun bilgilerini yolla da ekleyeyim
canım co uzuldm allah yardımcın olsun bende 20ncı hafta gıbı yasadım bunu su geldı bebegeın syunda azalma var devam eder durmaz bebek dedıler bı gun hastanede yattım ama dedıklerı gıbı olmadı ınsallah senınde olmaz cok uzlrım=(bence bebek kendı gelmeden bıse yaptırma derım yat dınlenMalesef canım olmayacak toplamda 3 Dr a çıktım birisi vahim dikiş denenebilir ama geç dedi 2. Si suyun geliyor dikiş atilamaz 3. Sü ise suyun bitti bitecek kese çok yol almış yarım cm lik yer var sadece orası da açıldığı anda bebek doğar en gec 1 haftaya ama bir kaç saat te olabilir bir iki günde durma imkanı yok bu haftalarda da akciger geliştirici yapmiyorlarmis bunlara hazırlıklı ol seni koruyalım en azından bir sorun olursa ilerde bir daha gebe kalamaz sın diye açıklama yapti
Şaka bir yana da Allah dağına göre kar yağdırır derler kimseye çekmeyeceği kadarını vermez genelde çocuklardan biri daha uslu oluyor. Hakkında hayırlısı inşallah. Sağlıklı olsunlar gerisi hallolur.töööbe de kiz :))
aman saglikla gelsinler de, oyle boyle bakariz artik :)
her kontrolde yuregim hopluyor, dr kalbini dinletene kadar tedirgin bekliyorum, incelerken kalbini geciktirirse soruyorum kalbi atiyo mu die :)
cogu gitti, az kaldi diye kendimi oyaliyorum..
e tabi extra uslu olurlarsa da extra super olur
Elinize sağlık bende kanaviceden pano yapmayı düşünüyorum nasipse yaptıklarınızın fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim.Elektrik kesildi gece! Uyuyamamaktan daha kötüsü elektrik kesikken uyuyamamakmış :))
Ben de kanaviçe yapıyorum odasına :)
bende de 20.haftalarda öyle olmuştu gece ne uyuduğumu anlıyordum ne uyumadığımı ama şimdi baya düzene girdi. Belki seninde ilerleyen haftalarda düzene girer canım. Sanırım her hamile bir dönem çekiyor uyku problemi hep duyuyorum fakat zamanlar farklı benimde kafam karışmadı değil :)Kızlar bu arada ben hiç uyuyamıyorum yahu. Yani zaten normal şartlarda da öğlene kadar uyuyan bir insan olmadım. Depresifleşiyorum günün yarısını uykuya verince ama iyice zıvanadan çıktı bu durum. Maksimum 4 saat o da elli kere uyanarak geçiyor. 3'te yatıp sabah 7'de kalkar mı bir insan ya. Bayılacak hale gelene kadar uyuyamıyorum. Çocuk da uyumuyor 2 gündür işin garibi. Her beş dakikada bir tekme yiyorum resmen. Sağ tarafım haşat halde zaten sol tarafımı da velet hallediyor şu an. :/
:) :) :) gerçekten de öyle olmuş sanırım seningunduz uyuyunca ben de gece uyuyamiyorum canim, gunduz napip yapip uyanik kalmaya calisiyorum..
benim derdim midem hala.. kusmasam da bulanti yanma gaz.. suyun bile tadi yok, zorla gunde 2 bardak anca iciyorum
hamile oldugumu ogrenince, icime ister istemez "bu sene ramazandan yirttim, hem de upuzun gunler, ooooh" diye bi sevinc gelmisti..
acliga pek dayanamiyorum zira :)
sen misin oyle dusunen...
3aylari tutsam daha kolaymis.. :))))
Artık yapacak bişey yok suyu çok az bebekte çok küçük birkaç hafta daha ileride olsa bişeyler yapılabilir di bu durumda sadece senin için enfeksiyon tedavisi uygulayabiliriz denildi burada ya insanlara fazla değer verilmiyor ya da Dr lar çok açık sözlü acımasızca 2 drun bana diyemedigini 3. Söyledi zaten umut yok seni o yüzden eve göndermişler nasıl olsa doğuracak artık bugün gitsin de yarın öbür gün zaten gelecek diye dedi bende kabul edersen yatırıp enfeksiyon tedavisine başlarım burda dedi doğum burda olursa 980 lira gibi bir fiyat dedi ya da 48 saat için 400-500 lira gibi yavrum kurtulacak olsa para önemli değil ama bomboş geriye gelecekken neden 1000 lira para vereyim doğum için demi
canım çook geçmiş olsun. İnşallah umut dolu haberler verirsin bize. Biliyorum ufacık bir probblem çıksa kafamıza çok takıyoruz ister istemez. Çünkü çok kıymet veriyoruz. İnşallah herşey gönlünce olur. Doktorun sitesinde bunu okumuştum belki işine yarabilir.Artık yapacak bişey yok suyu çok az bebekte çok küçük birkaç hafta daha ileride olsa bişeyler yapılabilir di bu durumda sadece senin için enfeksiyon tedavisi uygulayabiliriz denildi burada ya insanlara fazla değer verilmiyor ya da Dr lar çok açık sözlü acımasızca 2 drun bana diyemedigini 3. Söyledi zaten umut yok seni o yüzden eve göndermişler nasıl olsa doğuracak artık bugün gitsin de yarın öbür gün zaten gelecek diye dedi bende kabul edersen yatırıp enfeksiyon tedavisine başlarım burda dedi doğum burda olursa 980 lira gibi bir fiyat dedi ya da 48 saat için 400-500 lira gibi yavrum kurtulacak olsa para önemli değil ama bomboş geriye gelecekken neden 1000 lira para vereyim doğum için demi
:) :) :) gerçekten de öyle olmuş sanırım seninama su içmek çok önemli ben günde 3lt kesin içiyorum bazen 4ltye zorluyor ilk başta bende en fazla 1,5 bilemedin 2 lt içiyordum ama şimdi alıştım sanırım masamın üzerine 1,5lt koyuyorum gördükçe içiyorum daha kolay oluyor
I ikizcan2016 kuzum deme öyle anne karnında enerjisini atıp çıksınlar mümkünse,benimki hiç uyumuyor yoksa durmadan gezinip yapıştırıyor tekmeyi,baş edemem doğunca diye korkuyorum :/
Çocuktum ben ama. Düzeldim sonradan. Kış kış gitsin bedduaları. :/
Usluluktandır o annesi. Geçen yaz Izmir'de pastanede sıramızı hamile bi' kadına vermiştik. Ikiz annesiydi o da. Kadının bebeklerinin hareketi kıyafetinin üzerinden gözüküyordu. Inanılmaz bir şeydi. Hayatimda gördüğüm en büyük hamile göbeğiydi bi'de. Kaçın bu kadın patlayacak diye bağırırdın korkudan görsen. Hâlâ arada aklımıza gelince konuşuruz bunu o yüzden. Hani tişörtünün içine large bi' pilates topu koy. Anca öyle tarif edilir. :/
Baksana canım bi benimkinin fotosuna, bu alt kısımdaki şey yorgan mıymış yaniben bebek onun üstüne yatıcak diye düşündüm.
Evet cnm bende kargo dusundum ama satici magzaya mail attim kuruulu geliyormus istanbulda arkadasim kargo islerini halleder yollardi 50 euro kargo versemde sorun olmaz resmen kazik atıyorlar ben ona sinirleniyorum bu haftayi atlatayim iyi bi arastirma yapicam tskr tekrar
Bende çok şu içemiyorum 1 litre ancak içiyorum herhalde. Ama doktoruma çok şu iç filan demedi hep herşey normal diyor şükür.3-4 lt mi :)
mumkun degil..
normalde en az 2lt icerdim, hamile kalinca yudum yudum anca, bicok gun onu bile icemedim, gunde 11-12 kez kusuyordum.. 2gunde 1 seruma gittim, cok sukur ciddi bi idrar yolu enf. gecirmedim.. simdi yeni yeni 1lt ye cikmaya calisiyorum :))
Eline sağlık güzel olmuşlar. Bende yapacağım inşallah. Güzel bir kumaş aldım ama daha sıra ona gelmedi onu yapacağım bunu yapacağım derken birazda keyfi çalışıyorum canım isteyince yapıyorum.
İsimlere neye karar verdin canım bulabildin mi içine sinen isimler.yok bu yorgan güya :) altinda bi katman daha var, onun ustune yaticak, ama diyorduk ya reflu yatagi fln, onun ustune yatiririz..
bu yorgan da süs yorgan yanlari hep acik kalir, fermuarli bisey de diktirebiliriz aslinda, uyku tulumu gibi..
bizimkine ada yazmislar da adini ada koymicam
tam laz işi oldu :)))
Ya kızlar yapmayın bunu ben tek beşik alacağım hemde oda yapacağım odanında acelesi yok diye düşünüyorum ama bu beşiklerde de eskiden beri gözüm var. Ben daha uzun vadeli bi beşik olsun ondan direk yatağına geçsin diyorum bunlarda az yatabiliyorlar dayimlarinda vardı bundan sattılar az kullanıldı.Ya aslında bu iri kalın boncuklu poşetlerle expo paketleme dedikleri şeyi yapıp komple kurulu hâlde kolileseler hiçbir şey olmuyor kargoda. Bizim öyle Türkiye'nin bi' ucundan kargo gelmişti kırılacak çizik bile yoktu. Hatta indirilirken tırın konteynerinden düşmüş. :/
@bebe_konfor_besik_uyku_seti instagram'dan bi' buna bak istersen doğrudan satış yaptıkları için kurulu olmadan gönderebilirler belki. Şu modele 379 tl yazmışlar kargo dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?