pazartesi kanamam oldu yoğun sekilde bi gün hastanede kaldım kanamam hic durmadi hergun hastaneye gittim bebegin kalp atışları vardi en son 19 mayısta gittim kalp atislari zayıflamıştı ama kanamam çok yoğundu müdahale yapıldı ama eve gonderildim bugün de tekrar kalp atışları duzelmismidir diye gittik kese gozukmedi kalan parçalar için kürtaj yapıldı gerçekten kötü bi süreç yaşadım o yüzden kahve leke bile gelse doktora gidin ben gittim ama Rabbim boyle olmasini istedi..Herşey Allahtan Rabbim İnşAllah tekrardan nasip eder sağlıklı bi bebek banada İnşAllah kucagimada almayi nasip eder İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
pazartesi kanamam oldu yoğun sekilde bi gün hastanede kaldım kanamam hic durmadi hergun hastaneye gittim bebegin kalp atışları vardi en son 19 mayısta gittim kalp atislari zayıflamıştı ama kanamam çok yoğundu müdahale yapıldı ama eve gonderildim bugün de tekrar kalp atışları duzelmismidir diye gittik kese gozukmedi kalan parçalar için kürtaj yapıldı gerçekten kötü bi süreç yaşadım o yüzden kahve leke bile gelse doktora gidin ben gittim ama Rabbim boyle olmasini istedi..Herşey Allahtan Rabbim İnşAllah tekrardan nasip eder sağlıklı bi bebek banada İnşAllah kucagimada almayi nasip eder İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
canım pazartesi gününden beri iğne ilaç fitil serum hersey yapıldı ama kanamam hic durmadi ve malesef 4 gün dayanabildi..belkide o mudahalelerden dayanamadi bilmiyorum...
Ppamukprenses60
çok geçmiş olsun. Rabbim çok bekletmen hayırlısıyla sağlıcakla tekrar bir hamilelik nasip etsin inşallah. Kasımda bende kürtaj oldum. Seni çok iyi anlıyorum.
Ppamukprenses60
çok geçmiş olsun. Rabbim çok bekletmen hayırlısıyla sağlıcakla tekrar bir hamilelik nasip etsin inşallah. Kasımda bende kürtaj oldum. Seni çok iyi anlıyorum.
canım çok sağol İnşAllah bebegini saglicakla kucagina alırsın gerçekten kötü bi duygu Allahim kimseye yasatmasin..bunada şükür Rabbim beterinden korusun İnşAllah bidaha yaşatmaz..
Evet alınan kilolarda cabası Biz artık tüp bebek için görüşmeye gittik . Doktor bize yapmam tüp bebek dedi çünkü sebepsizdi. Yani bize bekleyin biraz kışa dogru gelin görüşelim tekrar dedi. Sonra ben bigüzel aldıgım 5 kiloyu verdim . bebek düşüncesinden de uzaklaşmıştık biraz BAyagı saglıklı beslendik spor falan tabi ben yakı yapıştırmıştım bide sonra kendiliğinden oldu :):):)
pazartesi kanamam oldu yoğun sekilde bi gün hastanede kaldım kanamam hic durmadi hergun hastaneye gittim bebegin kalp atışları vardi en son 19 mayısta gittim kalp atislari zayıflamıştı ama kanamam çok yoğundu müdahale yapıldı ama eve gonderildim bugün de tekrar kalp atışları duzelmismidir diye gittik kese gozukmedi kalan parçalar için kürtaj yapıldı gerçekten kötü bi süreç yaşadım o yüzden kahve leke bile gelse doktora gidin ben gittim ama Rabbim boyle olmasini istedi..Herşey Allahtan Rabbim İnşAllah tekrardan nasip eder sağlıklı bi bebek banada İnşAllah kucagimada almayi nasip eder İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim[/QUOgeçmiş olsun rabbim
Ya herkesin bir bulantisi yada baska fiziksel seyleri var, bende tik yok. Burdaki mesajlari okudum, bu benim hamileligimin sagliksiz oldugu anlamina gelmez, yani bu konuda sayenizde rahtladim...
Ama iste yine keske migdem bulansa diyorum. Yemin ile hayatimda canim bu kadar kusmak istememisimdir
Sanki migdem bulansa, basim agrisa en azindan bebegin bir varligini hiseder olurdum diy düsünüyorum
bak bak sen başladınmı yine daha çok erken benim bulantılar 6. hafta sonuna doğru başladı tatlım. ama iki arkadaşım da bulantısız ve kusmadan geçirdi hamileliklerini öyle rahatlardıki.. bebiş orda ve iyi merak etme