2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyotsuztuz canım beni listeden cikart gebeligim malesef düşükle sonuçlandı bugün....İnşAllah bütün anneler bebeklerini kucaklarina sağlıcakla alirlar..

Canim neden dustu peki
pazartesi kanamam oldu yoğun sekilde bi gün hastanede kaldım kanamam hic durmadi hergun hastaneye gittim bebegin kalp atışları vardi en son 19 mayısta gittim kalp atislari zayıflamıştı ama kanamam çok yoğundu müdahale yapıldı ama eve gonderildim bugün de tekrar kalp atışları duzelmismidir diye gittik kese gozukmedi kalan parçalar için kürtaj yapıldı gerçekten kötü bi süreç yaşadım o yüzden kahve leke bile gelse doktora gidin ben gittim ama Rabbim boyle olmasini istedi..Herşey Allahtan Rabbim İnşAllah tekrardan nasip eder sağlıklı bi bebek banada İnşAllah kucagimada almayi nasip eder İnşAllah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim

Cok uzuldum cnm bnm yaaaa bak bugun kandil lutfen dua et lutfen cnm bmm bende etcem sana soz kuzum inslh en yakin zamanda anne olursun inslh. S s ss

Cok uzuldum cnm bnm yaaaa bak bugun kandil lutfen dua et lutfen cnm bmm bende etcem sana soz kuzum inslh en yakin zamanda anne olursun inslh. S s ss
çok tesekkur ederim İnşAllah...Allah tüm anne adaylarinin bebeklerini kucaklarina saglicakla almayı nasip etsin İnşAllah Rabbim isteyen herkezede sağlıklı bebekler nasip etsin İnşAllah

P pamukprenses60 çok geçmiş olsun. Rabbim çok bekletmen hayırlısıyla sağlıcakla tekrar bir hamilelik nasip etsin inşallah. Kasımda bende kürtaj oldum. Seni çok iyi anlıyorum.

P pamukprenses60 çok geçmiş olsun. Rabbim çok bekletmen hayırlısıyla sağlıcakla tekrar bir hamilelik nasip etsin inşallah. Kasımda bende kürtaj oldum. Seni çok iyi anlıyorum.
canım çok sağol İnşAllah bebegini saglicakla kucagina alırsın gerçekten kötü bi duygu Allahim kimseye yasatmasin..bunada şükür Rabbim beterinden korusun İnşAllah bidaha yaşatmaz..

maşallah çok iyi kendiliğinden olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende 4 kilo alarak başladım hamileliğe

geçmiş olsun rabbim en yakın zamandagüzel bir mucize versin inşallah

bak bak sen başladınmı yine daha çok erken benim bulantılar 6. hafta sonuna doğru başladı tatlım. ama iki arkadaşım da bulantısız ve kusmadan geçirdi hamileliklerini öyle rahatlardıki.. bebiş orda ve iyi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…