canim 2040 kusurle karindan gorulmemesi normal moralini sakin bozma yarin guzrl haberlerlerle geleceksin birde karin bolgen de fazlaliklarin varsa bile karından gozukmesini engelliyormusBende beta 2040 kusurdu kese hiç gorulmedi. Vajinal bakayim dedi ama ben psikolojik olarak hazir degildim istemedim.Pzartesi yine gorulmezse mecburen bakilacak. Ne hissedecegimi bilmiyorum
Evet canim tabi ki uzuluyoruz ama bu o arkadaslarin acilarini ortak olmamak anlamina gelmez bizden etkilenip sanki teker teker bebeklerini kaybedecekler ben ilk o forummda olan kisiydim bir cogu ile cok sey paylastik beni uzen o kisiye karsi tepkisiz kalmalariydi ve bi daha da girmedim yazdim ve çıktım insallah bu forum da boyle seyler yasanmaz ve saglikla bebeklerimizi kucagimiza alirizO bencilce degilki, resmen insafsiz. Hepimizin basina gelebilcek birsey bu. Elbette morel bozuluyor, üzülüyor insan ama o düsügü yasayan anne adayinin o duygulari kat be kat fazladir. Tam birbirimize destek oluncagi zaman..
O konuda kim vardi bilmiyorum ama gercekten terbiyesizce yaptiklari!
Umarim bu sefer bebisin seninledir canim. Iyi düsün ki iyi olsun.
Canim benim mige bulantılarım arti ekmegi tosta kurutup onu yiyorum o iyi geliyor iki guj önce manti canim cekti hemde nasil hemen 5 kilo yaptirdim buzluga attim gerci simdi istemiyo yoktu ya aklima dustu manti :)Kızlar canınız ne yemekler çekıyor. Aşermelerınız basladımı. Mesela daha çok tuzlu yemrkleremı tatlılaramı daha düşkünsünüz
Evet canim tabi ki uzuluyoruz ama bu o arkadaslarin acilarini ortak olmamak anlamina gelmez bizden etkilenip sanki teker teker bebeklerini kaybedecekler ben ilk o forummda olan kisiydim bir cogu ile cok sey paylastik beni uzen o kisiye karsi tepkisiz kalmalariydi ve bi daha da girmedim yazdim ve çıktım insallah bu forum da boyle seyler yasanmaz ve saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Ilk once kadin olarak birbirimize destek vermeliyiz yolun basindayiz onumuzde uzun bi yok var sonra bebislerimiz dogdugu zaman tekrar paylasimlarimiza devam edicez:)Evet bende ayni seyi umuyorum. Hepimiz birbirimize destek olalim. Yolumuz daha uzun. Isterimki sadece anne adayi olarak degil, kadin olarakta bir dayanisma olsun.
O konuda böyle tepki vermen cok güzel olmus. Ne demek biri düsük yasarsa bizde yasariz? Bu ne bicim sacma sapan düsünce? Zaten insan psikolojik olarak cöküyor, bide böyle laflar.. Terbiyesiz!
Benim ilk aşermem çiğ köfteye oldu. Eşim beni ilk defa öyle iştahlı bir yemek yerken görmüş. Aradan 1 hafta geçince yine almış çiğköfte. Ama bu sefer bana çok kötü göründü. Ağzıma bi lokma bile koyamadım. QKızlar canınız ne yemekler çekıyor. Aşermelerınız basladımı. Mesela daha çok tuzlu yemrkleremı tatlılaramı daha düşkünsünüz
Benimde midem bulanmiyor aman bulanmasin bn kusarken olcek gibi oluyorum annemin hic bulanmamis yani illaki bulancak diye bi kural yok umarim anneme cekerimYa herkesin bir bulantisi yada baska fiziksel seyleri var, bende tik yok. Burdaki mesajlari okudum, bu benim hamileligimin sagliksiz oldugu anlamina gelmez, yani bu konuda sayenizde rahtladim...
Ama iste yine keske migdem bulansa diyorum. Yemin ile hayatimda canim bu kadar kusmak istememisimdir
Sanki migdem bulansa, basim agrisa en azindan bebegin bir varligini hiseder olurdum diy düsünüyorum
Hic bir sey canim cekmiyor benim normal her zamanki ben gibiyim ama merak ediyorum cani bir sey ceken varmiKızlar canınız ne yemekler çekıyor. Aşermelerınız basladımı. Mesela daha çok tuzlu yemrkleremı tatlılaramı daha düşkünsünüz
Bende grip oldum ama erken atlattim. Ilac atesin cikmadigi surece icme ama atesin cikarsa hemen doktora git ates tehlikeli olur bn ihlamur ve meyve ile atlattim hizli toparlanirsin umarimKizlar yardım edin grip oldum eşimden gecti ne yapabilirim ki yaaa
Rabbim tez zamanda saglikli sihhatli kuavagina alacagin bebek nasip etsin@iyotsuztuz canım beni listeden cikart gebeligim malesef düşükle sonuçlandı bugün....İnşAllah bütün anneler bebeklerini kucaklarina sağlıcakla alirlar..
Ben tuzlu yiyorum canım hep midem de bi tuhaf hep karbonhidrat türü şeyler yiyesim geliyoKızlar canınız ne yemekler çekıyor. Aşermelerınız basladımı. Mesela daha çok tuzlu yemrkleremı tatlılaramı daha düşkünsünüz
Ben de hep mantı aseriyorum :))Canim benim mige bulantılarım arti ekmegi tosta kurutup onu yiyorum o iyi geliyor iki guj önce manti canim cekti hemde nasil hemen 5 kilo yaptirdim buzluga attim gerci simdi istemiyo yoktu ya aklima dustu manti :)
Aynen bende canım. Tatlıyla şimdilik aram yok.Ben tuzlu yiyorum canım hep midem de bi tuhaf hep karbonhidrat türü şeyler yiyesim geliyo
Ben de hep mantı aseriyorum :))
cig kofte yasak yiyecekler arasinda etsiz olandan yiyebilirsiniz ama okudugum kadariyla o bile tavsiye edilmiyorBenim ilk aşermem çiğ köfteye oldu. Eşim beni ilk defa öyle iştahlı bir yemek yerken görmüş. Aradan 1 hafta geçince yine almış çiğköfte. Ama bu sefer bana çok kötü göründü. Ağzıma bi lokma bile koyamadım. Q
Mide bulantım genellikle olmuyor ama iştahım yok. Bi canım isteyerek yediğim şey meyve. O kadar çay tiryakisiydim ki Çaydan tiksinmişim .
EksiKızlar canınız ne yemekler çekıyor. Aşermelerınız basladımı. Mesela daha çok tuzlu yemrkleremı tatlılaramı daha düşkünsünüz
EksiKızlar canınız ne yemekler çekıyor. Aşermelerınız basladımı. Mesela daha çok tuzlu yemrkleremı tatlılaramı daha düşkünsünüz
Etsizdi. Normalde yediğim birşey değil . Bi defalık canım istedi.cig kofte yasak yiyecekler arasinda etsiz olandan yiyebilirsiniz ama okudugum kadariyla o bile tavsiye edilmiyor
Ayrica manyonaoz tuketmeyin
Can'ım benim doktorum da hiç kalp atışı dinletmedi. Kalp atışı dinletmek işgüzarlık dedi çünkü o dinleme esnasında çocuğun kesesi aşırı ısınırmış ilk defa duymuştum gelince netten baktım yerli yabancı bi çok kaynaktan hakikaten çokta önerilmiyo .inş sağ salim kavuşursun ikizlerine :)Merhaba ben de bugün 7.haftaya girdim ocakta bebeklerimi İnşaAllah kucağıma alırım şuan için ikiz gebelik gözüküyor tüp bebek benimki ikiz oldugunu hep hissediyordum öğrenince de çok mutlu olduk sekiz yıl sonra nasib oldu mayısın 17 sinde bebekleri gördük fakat kalp atışlarını dinletmedi cem bey sanırım alttan muayne olmak istemiyorum deyince kızdı ve detaylı anlatımda bulunmadı karnım dan baktı ultroson 1 dk bile durmadı karnımda bebekleri gördü ve direk ikiz gebelik dedi odasına geçti odasında heyecandan pek bşy soramadık aptal gibi olduk ilaçları düzenledi ağır iş ve uzun yürüyüş yapma dedi yemeye içmeye dikkat et dedi üç hafta sonra ya tekrar çağırdı randevü aldık yine üç hafta sonraya.. Cem beyin hastahanesi bana uzak bana yakın bir hastaneye yine randevü aldım bu perşembeye çok heyecanlıyız İnşaAllah bi aksilik çıkmaz ve ikizlerimizin kalp atışlarını duyarım ayrıntılı görürüm...sizlerde ne değişiklikler var sürekli takipteyim burayı yeni üye olabildim fikir alışverişinde bulunmak istedim... Herkes bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşaAllah sevgiler ♔
canım bende oldum perşembeden beri yatıyorum bugün ilk kez kendimi az daha iyi hissediyorum. doktora gittim rapor aldım dinleneceksin bol su ve taze portakal suyu tükettim birde limonlu çay. bitkisel çay hiç içmedim bol meyve yedim sende meyveni eksik etme vitamin c önemli. annem bide bolca pekmez ye dedi onuda yaptım. umarım sen daha cabuk atlatırsın bolca yat dinlen ben öyle yapıyorum. ateşin yok dimiKizlar yardım edin grip oldum eşimden gecti ne yapabilirim ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?