2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
B bugza seni alintilamayi unutmusum,neden vaginal bakildi? Beta hcg kaç cikti yazabilir misin?

canım sen yap nazını yinede kasığım ağrıyor de yat uzan o yapsın işleri :) bu haftalarda temkinli davranmak gerek zaten ağır ev işleri yapma ben süpürgeyi daha hiç almadım elime hep eşime kakaladım
aynen öyle şu erken aşamada napabilirizki olacağı varsa oluyor tatlım eğer sağlıklı gelişmiyorsa ve tutunamayacaksa yapabileceğimiz hiçbirşey yok bende bunu düşünerek rahatlıyorum inan hayırlısı olsun bebişler sağlıcakla gelsin tek istediğim bu sağlıklı olsunlar. daha iyim bende sağol 2 gün daha raporluyum

Iyi aksamlar kizlar hayirli kandiller. Bu mubarek gecede kendimi çok kotu hissediyorum. Bugun doktordaydim degerim 2045 ama ultrasonda hiç bir sey gozukmedi. Dis gebelikten suphelendi.Pazartesi tekrar cagirdi.
tatlımm üzülme sakın zanedersem C candy1907 ye doktorda aynı şeyi söylemişti ama şuan bebişi onunla. geç döllenmemiydi seninki? ondan görünmemiş olabilir sakın üzülme içini ferah tutmaya çalış

Canin inan senu oyle anlliyorum ki uzak bi zaman da degil ocak ayinda bende bebegimi kaybettim 10.5 haftalikti ve isin kotu yani hergun ultrasonda hastanede gordum hareketlerini oynayisini halla bile aklimdan ciikmiyor zaman la insallah gecicek

Canin inan senu oyle anlliyorum ki uzak bi zaman da degil ocak ayinda bende bebegimi kaybettim 10.5 haftalikti ve isin kotu yani hergun ultrasonda hastanede gordum hareketlerini oynayisini halla bile aklimdan ciikmiyor zaman la insallah gecicek
Neden düşük yaptın canım. Sebebi neymiş

B bugza seni alintilamayi unutmusum,neden vaginal bakildi? Beta hcg kaç cikti yazabilir misin?

Günaydınnnnn kizlar evet doktor bende bebegi gorememisti kese vardi senzde keseti gordu mu doktor eger goremedi ise dis gebelik olabilir ve bu tehlikeli diye biliyorum eger kese varsa bebek sonradan gozukebiluyor

Neden düşük yaptın canım. Sebebi e neymiş
sebeb bulamadilar kramp ve kanamam vardu birde yurtdisindayim burdaki doktorlar zaten dusmememsi icin hic birsey yapmadilar sadece yattim regl duzene girmesi icin verilen haplardan verdiler turkyie gibi degil burasi doktorlarinizij kiymetini bilin

Ben sizi eski formdan Ağustos 2016 annelerinden hatırlıyorum ama bende düşük yapmıştım bu sefer allahın izniyle bebeklerimize kavuşacağız

sebeb bulamadilar kramp ve kanamam vardu birde yurtdisindayim burdaki doktorlar zaten dusmememsi icin hic birsey yapmadilar sadece yattim regl duzene girmesi icin verilen haplardan verdiler turkyie gibi degil burasi doktorlarinizij kiymetini bilin
Evet öyleymiş gercekten. Benım arkadaslarımda yurt dışındalar. Çok şikayetcıler bu konudan. Banada aynısını söyledıler. Doktorlarınızın kıymetın bılın dıyolar.

İnşAllah geçer çok üzgünüm D dorti ilk olucakti..7 haftalikti melegim

Ben sizi eski formdan Ağustos 2016 annelerinden hatırlıyorum ama bende düşük yapmıştım bu sefer allahın izniyle bebeklerimize kavuşacağız
agustos annelerinde cok dusuk bebeğini kaybeden olmustu cok sevindim canim insallah bebislerimiz bu sefer bizim le kalacaklar ordan tanidigim hosbesli vardi oda hamile bir kac kisi ile takipteyiz agustos annelerine girmiyorum gercekten cok bencil insanlar gelmisti sonradan katilanlar bizim dusuk haberlerinden etkilendiklerini paylasim yapmamanız gerekiyor gibi birşey ler yazmislardi neyse biz ocak anneleri olarak insallaj hep birbirimize destek oluruz

Evet öyleymiş gercekten. Benım arkadaslarımda yurt dışındalar. Çok şikayetcıler bu konudan. Banada aynısını söyledıler. Doktorlarınızın kıymetın bılın dıyolar.
ah canim sorma kanama kramp var bebek yasiyormu ultasona bakmiyorlar bile 3 gun gecmis kavga gurtultu girdim en son gece artik hastnaeye imza attim cikiyordum attim imzayi kagitlari beklerken wc yere yigildim kaldim o cehhenemden kacamadim esim ozel hastane ozel doktor ayarlanmıştı bekliyorlardi bizi ama yetisemedim malesef simdi daha bilincliyim ozel sigortami yaptirdim normal hastanelere gitmem artik

Evet sizi burada gördüğüme çok sevindim hoşbeşliyide hatırlıyorum onun içinde çok sevindim bana moral oldunuz

Evet sizi burada gördüğüme çok sevindim hoşbeşliyide hatırlıyorum onun içinde çok sevindim bana moral oldunuz

Canım banada vajınadan bakılıyor. Bunun beta hcg ıle bır ılgısı olmaması lazım. Senın beta kaç

Günaydınnnnn kizlar evet doktor bende bebegi gorememisti kese vardi senzde keseti gordu mu doktor eger goremedi ise dis gebelik olabilir ve bu tehlikeli diye biliyorum eger kese varsa bebek sonradan gozukebiluyor

Bende beta 2040 kusurdu kese hiç gorulmedi. Vajinal bakayim dedi ama ben psikolojik olarak hazir degildim istemedim.Pzartesi yine gorulmezse mecburen bakilacak. Ne hissedecegimi bilmiyorum

O bencilce degilki, resmen insafsiz. Hepimizin basina gelebilcek birsey bu. Elbette morel bozuluyor, üzülüyor insan ama o düsügü yasayan anne adayinin o duygulari kat be kat fazladir. Tam birbirimize destek oluncagi zaman..

O konuda kim vardi bilmiyorum ama gercekten terbiyesizce yaptiklari!

Umarim bu sefer bebisin seninledir canim. Iyi düsün ki iyi olsun.

Bende beta 2040 kusurdu kese hiç gorulmedi. Vajinal bakayim dedi ama ben psikolojik olarak hazir degildim istemedim.Pzartesi yine gorulmezse mecburen bakilacak. Ne hissedecegimi bilmiyorum
Keske baktırdaydın. Görunurdu kesen için rahat ederdı. Bu defa baktır canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…