2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ilk kez duydum google amcaya sorcam da korktum şimdi goruntu kotu mu haha

Görüntüde hiç iş yok valla.
Bildiğin tiksinç görünüyor.
Nimet deyip ağzına süresince gelmez ama tadı var ya...
Neyse yiyecek olan varsa etiler marmaris büfeyi önermiyorum kızlar. Yeşilköydeki suadiye marmaris ve taksimdeki bambi iyidir

Ya tadı müthiş ama.
Kokuyu şöyle tasvir ederim, aşırı sarımsaklı salçalı köfte.
Oiiiy yine mi yesem

Hahaha kokusuna bakarsak görüntü daha bir kötü hal aliyor

Valla bence ye bitane daha. Bu günler geri gelmez. Suçu bebise atip daha ne zaman hamburger üzerine hamburger yiyeceksin?

Bendede halen tik yok anam. Eksra tuvalete gitme yok, tuhaf yeme aliskinliklar yok, migde bulantisi yok. Ha bügün anladim, tek var olan sey ise kabizlik. Onca su içiyorum, yesillik yiyorum, banamisin demiyor vücüd. Valla islak hamburger yemeyi kabizliktan tercih ederim

Ayyy cok sağolasın cok kötüyüm hapsırdıkca korkuyorum insallah kurtulurum...

Çok güzel ben 6+1 oldum bugün bu perşembe ben de yakın bi doktor a randevü aldım inş bebeklerimin kalp atışlarını duycaz doktor önerisi olan var mı pendik ve civarı?!
Bende pendik civarinda oturuyorum 7+4 hamileyim kurtköy ersoy hastanesi esra hanıma gidiyorum

Bende pendik civarinda oturuyorum 7+4 hamileyim kurtköy ersoy hastanesi esra hanıma gidiyorum
Nasıl memnunmusun Kurtköy bana ters kalıyor kendi aracızımız olmadığı için zor olur. Ben tuzla gisbir hast.ferda Erbay A randevü aldım ilk defa gidicem arkadaşım önerdi
Fakat memnun kalmazsam başka arayışlara gidicem önerisi olan varsa yazsın kızlar?!

Bu bebeğin durumunu paylaşıyorsunuz ya bu programın adı ne bende tefona indirsem başka program indirdim fakat bu daha ayrıntılı?!

Ben memnunum esra hanim çok iyi güler yüzlü benim.üst komsumda ona doğum yaptı memnundu

Ben kronik kabızdım. Hani gebelik le alakasız haftada 3ü geçmezdi.
6. Haftadan itibaren normal çıkmaya başladım. Her gün sorunsuz çıkıyorum.
Tersine dönüyor demek ki.
Kabızlık çok zor bilirim. Hatta gebe olduğunu öğrendim ya korkudan ıkınamıyordum düşecek diye

Kızlar hamburger falan bahane tabi de.
Kavun kokusuna kusuyorum ben sadece.
Dolaptan kavunu atınca rahata erdim.

canim artik bebis dogduktan sonra geliriz yeriz istnabul da:)

Benim de adetimi üç gün geçerken 5.036.00 duydu çok mutlu olmuştum İnşaAllah nasib olur kucağıma ikizlerim 6 haftanın başında gittiğim için kalp atışlarını açmadı doktorumuz.. Bu perşembe doğum için düşündüğüm hastahaneye randevü aldım kalp atışlarını duymak için çok heyecanlıyım...

İkiz olduğu ne zaman anlaşılır benm degerm yuksekms herkes öle dyo ama bende bebegmi gördüm tek ti merak ettim szin ki de bukdr yuksekms bundan dhada mi yüksek normal mi benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…