2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım pazartesi gününden beri iğne ilaç fitil serum hersey yapıldı ama kanamam hic durmadi ve malesef 4 gün dayanabildi..belkide o mudahalelerden dayanamadi bilmiyorum...

Ne diyeyim, cok üzüldüm. Keske elimden gelen birsey olsaydi Doktorlar ne dedi? Gelecekte bunu önlemek adina birsey buldularmi?

Teseli olarak sayilirmi bilmiyorum ama bak en azindan hamile kalabiliyorsun canim. Bu asamada gelemeyen kadinlarda var. Bu durumu biraz atlattiginda esin ile tekrar denersin canim. Umarim sende cabuk tekrar hamile kalip ve bu sefer yavrunu kucagina alirsin.

Ya sen bana cok iyi geliyorsun bana

Dedin ya, olacagi varsa olur, olmuyacaksa ne yaparsan olmaz. Bu laflarin aklima takiliyor zaman zaman. Cok panikledigimde hatta bu laflari düsünüyorum ve biraz rahatlaniyorum.

Ama iste migde bulantisi fena olmazdi, esime biraz daha naz yapardim

Sen kendini nasil hisediyorsun bu arada?

çok saol canim iyiyim psikolojik olarak duzelmeye çalışıyorum sonuçta herşey Allahtan verende o alanda o...
Çok geçmiş olsun emin ol burda senin durumunu yaşayan bi çok kadın var bunlardan biride benim aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım acını anlıyoruz derdini veren Rabbim dermanını da verir elbet

1. sayfaya gelirsen orada tikla diye bi link var oraya bilgilerini dolduruyorsun sonra takvim olusuyor bende bgn denedim

P pamukprenses60 cnm gecmis olsun 8 haftaya kafar olan dusukler sagliksiz bir hamilelikte dusuyormus allahim bize daha buyuk acilsr yasatmasin inşallah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik diliyorum dualarımız seninle ama ne olur onemli olan psikolojik olarak duzelmen

Iyi aksamlar kizlar hayirli kandiller. Bu mubarek gecede kendimi çok kotu hissediyorum. Bugun doktordaydim degerim 2045 ama ultrasonda hiç bir sey gozukmedi. Dis gebelikten suphelendi.Pazartesi tekrar cagirdi.

Gittim keseyi gordum ve paylastim sayfamizda gobegimden bakti doktorum 27 sinde gidicem tekrar kalp atisi icin merak ettim vajina mi göbeğimdenmi bakilacak diye canim
26'sında ben de gideceğim. Aramızda 1 gün var. Doktor kalbini duyabilirz muhtemelen dedi. Vajinal baktı benim doktorum. Keseyi vajinal gördük. Kalp atışına nasıl bakacak emin değilim,vajinal bakar tahminim.

D dorti kanamam isyerindeydim birden başladı bugün patolojiye parca verdim bakalım 10 güne sonuç gelicek ona gore tedavimi olucam
C candy1907 canım çok saol aynen doktorumda öyle söyledi bakalim 10 güne cikicak sorun ona göre tedavimi olucam belkide saglikliydi belkide sagliksizdi bi haftadır düşünüyorum bakalim kismet hersey ama çok üzülüyorum düşünmemeye calisiyorum saolsun eşim ve ailem çok destek oluyolar sanki öyle biseyki aslinda ilk benim basima gelmedi biliyorum ama sadece bu aciyi sadece ben yasiyomusum gibi geliyo ama tabi aslında öyle degil..tarifsiz bi aciymis basa gelmeyince insan bilemiyormuş..

1 sayfaya gelirsen orada tikla diye bi link var ona bilgilerini dolduruyo
26'sında ben de gideceğim. Aramızda 1 gün var. Doktor kalbini duyabilirz muhtemelen dedi. Vajinal baktı benim doktorum. Keseyi vajinal gördük. Kalp atışına nasıl bakacak emin değilim,vajinal bakar tahminim.
Bende 27 sinde gideceğim kalp atışı için onu duyarsam belki inanırım hamile olduğuma...

Canim beta hgc degerin neydi,neden vaginal bakildi?

Geçmiş olsun canım. Kac haftalıkdın. İlk düşügunmu daha öncede olmuşmuydu

Iyi aksamlar kizlar hayirli kandiller. Bu mubarek gecede kendimi çok kotu hissediyorum. Bugun doktordaydim degerim 2045 ama ultrasonda hiç bir sey gozukmedi. Dis gebelikten suphelendi.Pazartesi tekrar cagirdi.

Ama nasil olur? Daha gecende kalp atislarini duymustun, hersey yolunda gibiydi?

Umarim dis gebelik felan degildir ve bebis ile hersey iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…