Benim özel olarak canım birşey çekmiyor. Oğlumda da hatırlamıyorum aşerdiğimi. Bende sürekli afedersiniz bir geğirti hissi var. Çıkaramayınca öğürtü geliyor. Arada da uyku hali ve baş dönmesi oluyor.
Mrb bende bugün 7. Haftaya girdim nasipse cuma gunu kalp atışlarını duyucaz benim belirtilerim dün başladı midem bulaniyo yemek kokularindan istifra ediyorum sürekli biraz kasik agrım var sizin belirtileriniz neler
Benimde kasık ağrılarım ara ara devam ediyor adet olacakmışım gibi genelde yürüdüpümde iş yaptığımda üşüdüğümde daha şiddetli ağrı oluyr korkuyorum.bide dört gündür yoğun bulantı var yemek fln yapamıyrm iki gecedir de hep bulantıyla uyanıyorum bulantıdan uyuyamadım huzursuzum bir haftada üç kilo verdim 57 ydim 54 e düştüm kilo kaybının bebeğe zararı olur mu ilk zamanlarda kilo kaybı olabilir diolar ama endişeliyim?!!
Bhcg değerlerim böyle.
16 Mayıs 3646
18 Mayıs 9953
20 Mayıs 15217
Vajinal veya karından farketmez bence her türlü bakılabilir. Biraz doktorun tarzıyla alakalı sanırım. Önümüzdeki Perşembe 26'sında yine çağırdı kalp atışı alabiliriz artık dedi. Bana erken gibi geliyor ama bir bildiği vardır doktorun. 6+1 olacagım Perşembe.
Etsizdi. Normalde yediğim birşey değil . Bi defalık canım istedi.
Hamile değilkende ben sağlıklı beslenmeye dikkat ederim. Hazır işlenmiş gıda,asitli içecekler hazır meyve suları bizim eve girmez.
Doktor bana yeşil yapraklı sebze tüket dedi. Ama maydonozla ilgili birşey demedi. Geçen burda okudum riskli olduğunu. Kahvaltıda dereotu maydonoz nane yerim hep. Burda okuduğumdan beri bıraktım.
canım bende oldum perşembeden beri yatıyorum bugün ilk kez kendimi az daha iyi hissediyorum. doktora gittim rapor aldım dinleneceksin bol su ve taze portakal suyu tükettim birde limonlu çay. bitkisel çay hiç içmedim bol meyve yedim sende meyveni eksik etme vitamin c önemli. annem bide bolca pekmez ye dedi onuda yaptım. umarım sen daha cabuk atlatırsın bolca yat dinlen ben öyle yapıyorum. ateşin yok dimi
Ppamukprenses60
geçmiş olsun. Ne desek faydası yok biliyorum. Aralık'ta ben de yaşadım benzer duyguları. Zamanla acısı azalıcak ve yeniden umutla dolacak kalbin emin ol.
Bende beta 2040 kusurdu kese hiç gorulmedi. Vajinal bakayim dedi ama ben psikolojik olarak hazir degildim istemedim.Pzartesi yine gorulmezse mecburen bakilacak. Ne hissedecegimi bilmiyorum
Benimde kasık ağrılarım ara ara devam ediyor adet olacakmışım gibi genelde yürüdüpümde iş yaptığımda üşüdüğümde daha şiddetli ağrı oluyr korkuyorum.bide dört gündür yoğun bulantı var yemek fln yapamıyrm iki gecedir de hep bulantıyla uyanıyorum bulantıdan uyuyamadım huzursuzum bir haftada üç kilo verdim 57 ydim 54 e düştüm kilo kaybının bebeğe zararı olur mu ilk zamanlarda kilo kaybı olabilir diolar ama endişeliyim?!!
Ben olucağını zannetmiyorum canim çünkü şuan bizden beslenmiyomus bu aralar is yapma istersen çünkü 12.Haftaya kadar riskli oluyo dikkat et benimde bulan tim aşırı ama valla açım çok zorla yiyorum yoksa çok halsiz oluyorum
Bende beta 2040 kusurdu kese hiç gorulmedi. Vajinal bakayim dedi ama ben psikolojik olarak hazir degildim istemedim.Pzartesi yine gorulmezse mecburen bakilacak. Ne hissedecegimi bilmiyorum
Kızlar ben bu arada deli gibi ıslak hamburger yiyorum.
Aşermek bu ise eğer
Eşim de kokusunu hiç sevmez, poşeti arabanın dışında tutarak getiriyor bagajdan bile geliyormuş kokusu hahahah.
Pamukprenses60 cok cok gecmis olsun cok uzuldum.Allah en kisa zamanda tekrar hamile kalmani nasip etsin ve sorunsuz sikintisiz saglikla kucagina almayi nasip etsin
Aşermek bu ise eğer
Eşim de kokusunu hiç sevmez, poşeti arabanın dışında tutarak getiriyor bagajdan bile geliyormuş kokusu hahahah.
Aşermek bu ise eğer