2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim özel olarak canım birşey çekmiyor. Oğlumda da hatırlamıyorum aşerdiğimi. Bende sürekli afedersiniz bir geğirti hissi var. Çıkaramayınca öğürtü geliyor. Arada da uyku hali ve baş dönmesi oluyor.

mavili33 çok geçmiş olsun. Gripte en etkili tedavi istirahat ve uyku. Bir iki günde toparlarsın inşallah

Mrb bende bugün 7. Haftaya girdim nasipse cuma gunu kalp atışlarını duyucaz benim belirtilerim dün başladı midem bulaniyo yemek kokularindan istifra ediyorum sürekli biraz kasik agrım var sizin belirtileriniz neler
Benimde kasık ağrılarım ara ara devam ediyor adet olacakmışım gibi genelde yürüdüpümde iş yaptığımda üşüdüğümde daha şiddetli ağrı oluyr korkuyorum.bide dört gündür yoğun bulantı var yemek fln yapamıyrm iki gecedir de hep bulantıyla uyanıyorum bulantıdan uyuyamadım huzursuzum bir haftada üç kilo verdim 57 ydim 54 e düştüm kilo kaybının bebeğe zararı olur mu ilk zamanlarda kilo kaybı olabilir diolar ama endişeliyim?!!

B bugza seni alintilamayi unutmusum,neden vaginal bakildi? Beta hcg kaç cikti yazabilir misin?
Bhcg değerlerim böyle.
16 Mayıs 3646
18 Mayıs 9953
20 Mayıs 15217
Vajinal veya karından farketmez bence her türlü bakılabilir. Biraz doktorun tarzıyla alakalı sanırım. Önümüzdeki Perşembe 26'sında yine çağırdı kalp atışı alabiliriz artık dedi. Bana erken gibi geliyor ama bir bildiği vardır doktorun. 6+1 olacagım Perşembe.

aynen bende cola icmem gecen bi bardak devirdim migdeme iyi geldi ama :))

gecmis olsun canim ikinizide biraz vucydumuz halsiz düşünüyor oyuzden hemen hastalik kaliyoruz

Bende beta 2040 kusurdu kese hiç gorulmedi. Vajinal bakayim dedi ama ben psikolojik olarak hazir degildim istemedim.Pzartesi yine gorulmezse mecburen bakilacak. Ne hissedecegimi bilmiyorum
ne zaman 2040tı kac gunluktü

Bence sorun yok normal. Bat 4. günü 3646 idi benim. Yarın 4000-5000 gibi çıkar tahminim.

Ben olucağını zannetmiyorum canim çünkü şuan bizden beslenmiyomus bu aralar is yapma istersen çünkü 12.Haftaya kadar riskli oluyo dikkat et benimde bulan tim aşırı ama valla açım çok zorla yiyorum yoksa çok halsiz oluyorum

Bende beta 2040 kusurdu kese hiç gorulmedi. Vajinal bakayim dedi ama ben psikolojik olarak hazir degildim istemedim.Pzartesi yine gorulmezse mecburen bakilacak. Ne hissedecegimi bilmiyorum

Canım 6k üzeri karından görünüyor diyorlardı.
Boşa panik yapmıyor musun sence de? Bak 5+4 ve 6+4 fotolarımı ekliyorum 5+4te bile azıcık göründü. Senin 4+larda daha.

Eklentiler

• IMG_20160522_182010.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ben bu arada deli gibi ıslak hamburger yiyorum.
Aşermek bu ise eğer
Eşim de kokusunu hiç sevmez, poşeti arabanın dışında tutarak getiriyor bagajdan bile geliyormuş kokusu hahahah.

Pamukprenses60 cok cok gecmis olsun cok uzuldum.Allah en kisa zamanda tekrar hamile kalmani nasip etsin ve sorunsuz sikintisiz saglikla kucagina almayi nasip etsin

Aşermek bu ise eğer
Eşim de kokusunu hiç sevmez, poşeti arabanın dışında tutarak getiriyor bagajdan bile geliyormuş kokusu hahahah.

Ben ne oldugunu bilmiyordum, Google amcaya sorim dedim ve kusura bakma, ama cok igrenc görünüyor yaa

Esin ile acidim bir an

Aşermek bu ise eğer
ilk kez duydum google amcaya sorcam da korktum şimdi goruntu kotu mu haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…