2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İkizcan depot iğne oluyorum 10 günde 1 ve şimdi yine progestan a başladık. İnternette bebekte tüylenme yapar diye okumuştum. Doğruluğu var mi sence

ben de proluton yaptiriyorum haftada 1, hic oyle bisey duymadim :)
sorayim doktora da simdi sira bekliyorum :))

cordeliac canım sen bi ara takip ettiğin instagram sayfalarını paylaşmıştın ben de not etmiştim. Ama 3 tanesini bi türlü bulamıyorum, ben mi beceremiyorum. Sana zahmet bi kontrol edebilir misin sayfalarda mı sorun var ben mi isimlerini yanlış not almışım

@cartersbebek
@usamarkabebe
@babystrends

Kızlar rahim ağzı uzunluğundan söz etmişsiniz de geçen haftaki kontrolümde doktora sordum rahim ağzı uzunluğu nasıl diye alttan bakmak için hazırlık yaptı ben de tabi karından ultrasonla bakacağını sanıyordum yeşil bezi serip alttan bakacağını söyleyince biraz çekindim doktorum erkek bi de beklemiyordum o anda dedim karından bakıp ölçseniz diye o da karından usg ile yapılan ölçümlerde yanılma payı oluyor alttan bakmak daha net bilgi verir dedi ve baktırmadım ama merak içerisindeyim ne yapsam ki

Yüksek müsaadenle. Ohaaa demek istiyorum çünkü sayfalar kapatılmış. Usamarkabebe çıktı tesadüfen ama içerik falan sıfırlanmis. Benzeri diğer sayfalara baktım bunların dışında onlarda hep kapanmış. Muhtemelen marka ya da marka Türkiye temsilcisi sikayetiyle olmuştur. Geçen hafta açıktı daha be. :/

aldım gitti bu ikisini. sondayı da bilmiyordum. tesekkürler sipirmin :)
Yaktınız yine beni kızlar... bende o geceliği aldım birde salopet aldım gitti paracıklar

derinn83 ya iyi ki söyledin Derin kuzum ya. Bak aynen gorseldeki gibi. Takip ediyorum ama içerik sifirlanmis bu yurtdisindan getiren sayfalarin. Sonra tamamen kapanıyor zaten. Ne zamandır sipariş vericem diye tembellik ettiğim bi' emzik vardı. O sayfa kapanmamış bi'tek. Patlamadan alayım bari. Söylemesen ayakta uyuyacaktim. :/

Eklentiler

• Screenshot_20161001-153530_1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 52
Hadi ya daha bende alacaktım usamarkabebe den bişiler tüh.

Hadi ya daha bende alacaktım usamarkabebe den bişiler tüh.

Valla bi' tanesine vatsap'tan yazdım şimdi ama mesaj gitmedi gözüküyor. Dönüş yaparsa sorarım yeni sayfaları var mı. Telefonla sipariş alırlar belki.

Kızlar aksama misafirim gelecek. Yemek yapmaya başladım elektrikler gitti. Ocağım da elektrikli. Fırını da kullanacaktım. Ne yapayım bi akıl verin

Hangi emziği alacaksın canım natursutten mi gumdrop mu?

Bendeki şansa bak elimi bi attım sayfaları bile kuruttum ver cnm siparişi yoksa oda gidecek elden

Bendeki şansa bak elimi bi attım sayfaları bile kuruttum ver cnm siparişi yoksa oda gidecek elden

Fatura kesmiyorlar ya. Maliye buraya da el attı demişlerdi inanmamıştım. Marka temsilcileri rahat bırakmıyor. Bir de bir çoğu Aliexpress'ten birebir carters replikalarini alıp satıyor. Hattâ gorselini bile aliexpress'ten alıp koyuyor uyaniklar. Denetim altında olmayınca da instagram'a falan bildiren kurumsal marka sahipleri çatır çatır kapattiriyor. @bebemodausa vardı bir de. Amerika'dan direkt gönderiyordu sahibesi. O da patlamış son bir umut baktım.

Boyner'de carters indirimi vardı oraya da bak istersen. Bi' tanesine yazdım vatsap'tan dönerse veririm numarasını telefonla sipariş edersin.

Ben de usamarkabebe den carters ürünlerinden sipariş verecektim. Bir ara sipariş veririm diye üşengeçlik yapmıştım. Kötü oldu bu

İkizcan depot iğne oluyorum 10 günde 1 ve şimdi yine progestan a başladık. İnternette bebekte tüylenme yapar diye okumuştum. Doğruluğu var mi sence
Ay ben çok kullandım progestanı ilk aylar nerdeyse 3ay boyunca depot da oldum her hafta tüylenme yapmasınnnnnnn

Hangi emziği alacaksın canım natursutten mi gumdrop mu?

Ikisi de değil. Natursutten'i aldım. Gumdrop'i da arkadaşım getirecek. Mam alacağım bu sefer, aha şu. Geceli gündüzlü bi' model bu da. Yedek olsun, tutmazsa diye diye emzik koleksiyonu yapacağım bu gidişle.

Eklentiler

• Screenshot_20161001-154929_1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 64
Evet Ankaradayım ama hiç duymadım illa ki vardır ama nerede bilemiyorum. Kız millet özel hastaneye gidiyorum diye bile yadırgıyor suda doğuma ne gözle bakarlar kim bilir
Nereye gidecektin ya millet de tuhaf malesef devlet hastanelerini de biliyoruz keşke şartları daha iyi olsa ama şimdilik özele mecburuz
Ankara'da Zekai tahirde suda dogum var bu arada

Ben de yanlışlıkla mahallenin en Mutlu yumurcagını almışım bebeklik dönemini direk atladım :)) o da 1-4 yaşı anlatıyor güzel gibi yeni başladım ama

Benimki de erkek ben bir tanesini beyaz birini fuşya pembe aldım :))) bi tane Dagiden normal pijama aldım ille lohusa olmasına gerek yok önden düğmeliler de iş görür zaten evin sıcak oluyorsa -benimki yaz gününden daha sıcak oluyor - atlet bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…