Bunlarda benım ıstedıgım tarzda
Yoooo benımde erkek, pembe pıjama ekru gecelık aldım canımcım
Bu arada sezeryanda alttan sonda takılıyo bıkac kişide gördüm yanı gecelıkte Lazım sanırım aklında olsun
cordeliac
canım sen bi ara takip ettiğin instagram sayfalarını paylaşmıştın ben de not etmiştim. Ama 3 tanesini bi türlü bulamıyorum, ben mi beceremiyorum. Sana zahmet bi kontrol edebilir misin sayfalarda mı sorun var ben mi isimlerini yanlış not almışım
Kızlar rahim ağzı uzunluğundan söz etmişsiniz de geçen haftaki kontrolümde doktora sordum rahim ağzı uzunluğu nasıl diye alttan bakmak için hazırlık yaptı ben de tabi karından ultrasonla bakacağını sanıyordum yeşil bezi serip alttan bakacağını söyleyince biraz çekindim doktorum erkek bi de beklemiyordum o anda dedim karından bakıp ölçseniz diye o da karından usg ile yapılan ölçümlerde yanılma payı oluyor alttan bakmak daha net bilgi verir dedi ve baktırmadım ama merak içerisindeyim ne yapsam ki
cordeliac
canım sen bi ara takip ettiğin instagram sayfalarını paylaşmıştın ben de not etmiştim. Ama 3 tanesini bi türlü bulamıyorum, ben mi beceremiyorum. Sana zahmet bi kontrol edebilir misin sayfalarda mı sorun var ben mi isimlerini yanlış not almışım
Yüksek müsaadenle. Ohaaa demek istiyorum çünkü sayfalar kapatılmış. Usamarkabebe çıktı tesadüfen ama içerik falan sıfırlanmis. Benzeri diğer sayfalara baktım bunların dışında onlarda hep kapanmış. Muhtemelen marka ya da marka Türkiye temsilcisi sikayetiyle olmuştur. Geçen hafta açıktı daha be. :/
derinn83
ya iyi ki söyledin Derin kuzum ya. Bak aynen gorseldeki gibi. Takip ediyorum ama içerik sifirlanmis bu yurtdisindan getiren sayfalarin. Sonra tamamen kapanıyor zaten. Ne zamandır sipariş vericem diye tembellik ettiğim bi' emzik vardı. O sayfa kapanmamış bi'tek. Patlamadan alayım bari. Söylemesen ayakta uyuyacaktim. :/
Yüksek müsaadenle. Ohaaa demek istiyorum çünkü sayfalar kapatılmış. Usamarkabebe çıktı tesadüfen ama içerik falan sıfırlanmis. Benzeri diğer sayfalara baktım bunların dışında onlarda hep kapanmış. Muhtemelen marka ya da marka Türkiye temsilcisi sikayetiyle olmuştur. Geçen hafta açıktı daha be. :/
derinn83
ya iyi ki söyledin Derin kuzum ya. Bak aynen gorseldeki gibi. Takip ediyorum ama içerik sifirlanmis bu yurtdisindan getiren sayfalarin. Sonra tamamen kapanıyor zaten. Ne zamandır sipariş vericem diye tembellik ettiğim bi' emzik vardı. O sayfa kapanmamış bi'tek. Patlamadan alayım bari. Söylemesen ayakta uyuyacaktim. :/
derinn83
Fatura kesmiyorlar ya. Maliye buraya da el attı demişlerdi inanmamıştım. Marka temsilcileri rahat bırakmıyor. Bir de bir çoğu Aliexpress'ten birebir carters replikalarini alıp satıyor. Hattâ gorselini bile aliexpress'ten alıp koyuyor uyaniklar. Denetim altında olmayınca da instagram'a falan bildiren kurumsal marka sahipleri çatır çatır kapattiriyor. @bebemodausa vardı bir de. Amerika'dan direkt gönderiyordu sahibesi. O da patlamış son bir umut baktım.
Boyner'de carters indirimi vardı oraya da bak istersen. Bi' tanesine yazdım vatsap'tan dönerse veririm numarasını telefonla sipariş edersin.
Ikisi de değil. Natursutten'i aldım. Gumdrop'i da arkadaşım getirecek. Mam alacağım bu sefer, aha şu. Geceli gündüzlü bi' model bu da. Yedek olsun, tutmazsa diye diye emzik koleksiyonu yapacağım bu gidişle.
Evet Ankaradayım ama hiç duymadım illa ki vardır ama nerede bilemiyorum. Kız millet özel hastaneye gidiyorum diye bile yadırgıyor suda doğuma ne gözle bakarlar kim bilir
Nereye gidecektin ya millet de tuhaf malesef devlet hastanelerini de biliyoruz keşke şartları daha iyi olsa ama şimdilik özele mecburuz
Ankara'da Zekai tahirde suda dogum var bu arada
Kızlar bu arada sadece alışveriş Yapmıyorum kıtapta okuyorum :)))
Mahallenın en mutlu bebegıni okuyorum suan kolik i anlatıyoda
Buradakilere göre gazla fılan alakası yok
Daha cok bebegın dunyaya hazır olamaması gıbı bı durum
dagininkileri beğenmediydim, bu baby shower markasında iki taneyi pek beğedim. benim hastane maceram en az 2 gün süreceği için sanırım iki tane almam gerekecek. Normal doğumda 2 gün , sezaryende 3 gün tutuyorlarmış hastanede.
bunlar istediğim tarza pek yakın. erkek diye ille mavi almama gerek yok di mi? :)
Benimki de erkek ben bir tanesini beyaz birini fuşya pembe aldım :))) bi tane Dagiden normal pijama aldım ille lohusa olmasına gerek yok önden düğmeliler de iş görür zaten evin sıcak oluyorsa -benimki yaz gününden daha sıcak oluyor - atlet bile yeter