güle güle kullan canım , ben de batıyom burda valla. dün de aldım bişiler, sonuncularını almışım. benden sonra stoklar kapatıldı. ondan demedim size bişi, mama önlüğüydü de pek beğendim. gelsin resimlerini çekcem.
Fatura kesmiyorlar ya. Maliye buraya da el attı demişlerdi inanmamıştım. Marka temsilcileri rahat bırakmıyor. Bir de bir çoğu Aliexpress'ten birebir carters replikalarini alıp satıyor. Hattâ gorselini bile aliexpress'ten alıp koyuyor uyaniklar. Denetim altında olmayınca da instagram'a falan bildiren kurumsal marka sahipleri çatır çatır kapattiriyor. @bebemodausa vardı bir de. Amerika'dan direkt gönderiyordu sahibesi. O da patlamış son bir umut baktım.
Boyner'de carters indirimi vardı oraya da bak istersen. Bi' tanesine yazdım vatsap'tan dönerse veririm numarasını telefonla sipariş edersin.
En çokta şu earth mamacıya üzüldüm yarı fiyatına satıyordu dediğine göre neyse artık önümüzdeki sayfalara bakıcaz.. sana zahmet keşfettikçe faydalı sayfaları haber et bize itinayla not alıyorum :))
Gecmis olsun :/
Yapacak bir sey yok durumu izah edersin disaridan siparis ver artik.
Aman bosver hem de ugrasmamis olursun iste.
Umarim cok kalabalik degildir misafir grubu.
Kızlar erkek Bebek için hastanede doğduktan sonra giydirmek için güzel sade bir takim arıyorum hatıra fotoğraflarımız olacak çünkü inşallahh o günlere gelmek nasip olursa.
Sizden fikir almak istiyorum :)
Ben e bebekten almıştım aysel.beyaz papyonu var satenden birde cepleri saten o kadar.ona uygun kundak aldım birde beyaz pofuduk.saglikla giydirmek nasip olur inşallah
Ocaksz ve fırınsız çok zor olur ne yapılabilir ki onlarsız.?. yakında gelir belki bekle biraz gelmezse de dışardan hazır bi şeyler olmak zorunda artık
Antep bu yönden çok iyi ben buraya tayinim çıkınca çok rahat ettim bu yemek yönünden :) çünkü fırın kültürü var bu yörede. evde Uğraşmıyor burda kadınlar gönderiyor fırına yemekleri :)
En çokta şu earth mamacıya üzüldüm yarı fiyatına satıyordu dediğine göre neyse artık önümüzdeki sayfalara bakıcaz.. sana zahmet keşfettikçe faydalı sayfaları haber et bize itinayla not alıyorum :))
Earth mama'ciyla konuştum şimdi zaten. Satışı tamamen bırakmış. İyi ihtar çekmiş marka avukatlari herhalde. Burt's Bees alıyordum ondan ben. Onu da yarı fiyatının altına getiriyordu. Bebeğin sampuanlarini falan alırdım ayni markadan diyordum. Benim kremim de bitti. Ayvayı yedik resmen ya.
Takip edeceğim kuşum. Bulursam paslarim. Olmadı ortaklasa amerika'dan posta kutusu kiralama işine gireriz. En son çare o gözüküyor şu an kazık yememek için. :/
Ben e bebekten almıştım aysel.beyaz papyonu var satenden birde cepleri saten o kadar.ona uygun kundak aldım birde beyaz pofuduk.saglikla giydirmek nasip olur inşallah
Gecmis olsun :/
Yapacak bir sey yok durumu izah edersin disaridan siparis ver artik.
Aman bosver hem de ugrasmamis olursun iste.
Umarim cok kalabalik degildir misafir grubu.
Ocaksz ve fırınsız çok zor olur ne yapılabilir ki onlarsız.?. yakında gelir belki bekle biraz gelmezse de dışardan hazır bi şeyler olmak zorunda artık
Antep bu yönden çok iyi ben buraya tayinim çıkınca çok rahat ettim bu yemek yönünden :) çünkü fırın kültürü var bu yörede. evde Uğraşmıyor burda kadınlar gönderiyor fırına yemekleri :)
Nereye gidecektin ya millet de tuhaf malesef devlet hastanelerini de biliyoruz keşke şartları daha iyi olsa ama şimdilik özele mecburuz
Ankara'da Zekai tahirde suda dogum var bu arada
Kızlar erkek Bebek için hastanede doğduktan sonra giydirmek için güzel sade bir takim arıyorum hatıra fotoğraflarımız olacak çünkü inşallahh o günlere gelmek nasip olursa.
Sizden fikir almak istiyorum :)
Geçende yazmıştım burada markalardansa normal çocuk mağazalarından, markalarından çok daha hoş yeni doğan takımları var bende kızıma ulustan aldım çokta beğenerek aldım. Gaye bebenin ürünü benim aldığım.
Bak buldum bu benim aldığım.
iyi dedi, 790 gram olmuslar, birinin suyu fazlaymis, ilac verdi..2gun iç dedi..
ben de soru sormaya korkuyorum artik, bisey dicek diye..
foto cekmeyi pek beceremedi bi tane var :)
Benim bi arkadaşımın bebişi aynen öyle doğdu. Bebekte bi saç vardı bende o kadar yok :) Saç iyi güzelde kıllar çok fenaydı, kulağından yanağına alnına çenesine sırtına varana kadar her yer kıl yumağıydı. 6 aydan sonra kıllardan eser kalmadı şimdi 9 aylık çok yakışıklı bi oğlan oldu maşallah :)