2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ayy yorumun birini okumuştum maymun gibi falan heryeri tüy demişti bebege ya dokulmezseee

dokulmeme gibi bi ihtimali yok canim,
hormonu bizden aldigi icin killaniyodur,
(insallah olmaz tabi), dogunca progesteron hormonu alamicak haliyle dokulecek tuyler..
hem herkeste olcak diye bisey yokki, bende killanma pek olmadi mesela, hafif karnimda var, o da butun gebelerde oluyor.. depota bagli degil.
anne cok killiysa bebek de killi oluyodur belki :))

İkizcan ikiz olunca muayene ücreti farklı oluyor mu.kayseride hocadan randevu oldum.tek mi ikiz mi dedi.tek gebelik fiyatımız 350 dedi sonra.dedim ikiz olsa ne olacaktı acaba

benden de bi ohaaaaaaaaa....ben daha bişeyler alacaktım ama hiç birşey almadım usamarkabebe den

Bende de yok sadece hızlı uzuyor ama sıklığı aynı. Göbeğinde çıktı ek olarak.insallah olmaz.derin vücudunda oluyormuş zaten daha çok.olmasiiin .yada sağlık olsun nasılsa dokulcekmis

iyi dedi, 790 gram olmuslar, birinin suyu fazlaymis, ilac verdi..2gun iç dedi..
ben de soru sormaya korkuyorum artik, bisey dicek diye..
foto cekmeyi pek beceremedi bi tane var :)
Ayyy çok tatlı yan profilden aynı sen valla güzel olacak kızlar yandınız :) sanki hafiften sırıtmış burnunu karıştırıyor gibi bayıldım yaaaa :)
Zayıf diyordun önceki kontrollerde, bak şimdi tamda gebelik takviminde yazan kadar olmuş kiloları maşallah suyu falan da takma kafana başka bi topikte arkadaş var onun da suyu fazlaydı zamanla düzeldi. Çoğul gebelik neticede kolay değil tabi güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun.

Çok güzel güle güle kullansın kızın inşaalh saglıkla giysin :)
Var var suda dogum ama devlete gitsen bile normalde de Zekai tahirden ben hiç olumlu yorum duymadım dogum konusunda

iyi dedi, 790 gram olmuslar, birinin suyu fazlaymis, ilac verdi..2gun iç dedi..
ben de soru sormaya korkuyorum artik, bisey dicek diye..
foto cekmeyi pek beceremedi bi tane var :)
Maşallah ya çok güzel poz almış işte baya belli yüzü bizde de var buna benzer bi poz biz şimdi sana mı benziyor bana mı derdindeyiz :))

Kızlar sizin ciltteki lekelerde de koyulasma oldu mu
Cildim de hiç leke yok ama benlerimde çoğalma ve büyüme oldu. Tam göbişimin üzerinde gayet makul ölçülerde kibar bi benim vardı, şimdi kafam kadar oldu :) Doğumdan sonra lekeler de benlerde eski haline dönüyor dedi doktor.

Benim göbeğimde baya arttı tüyler demekki hep o iğneler ilaçlar yüzündenmiş
İnşallah bebeği etkilememiştir ya yazık tüylü olmasın

Geçer inşallah. Benim cildim çok yatkın zaten.gunes kremini gün içinde 2 3 kere yeniliyorum evde olsam bile.ama benim benlerde bi değişiklik olmadı kahve lekeler oluştu

Cilt lekem olmadı göğüs ucumun etrafı çil gibi oldu birazcık
Aysel diğer hamileliklerimde gogusde ve gobekte ki değişikler doğumdan sonra geçmişti. Geçer senin ki.ama ciltteki lekelerden emin değilim.hepsi geçmiyor kalıyor illaki cilttekiler

amin canim, evet guzel buyumusler cok sukur :)
sulu mulu dogcaklar saglikla insallah, takmiyorum artik, fazla kurcalamiyorum da..
surda 11-12 haftam kaldi :))

Bende de yok sadece hızlı uzuyor ama sıklığı aynı. Göbeğinde çıktı ek olarak.insallah olmaz.derin vücudunda oluyormuş zaten daha çok.olmasiiin .yada sağlık olsun nasılsa dokulcekmis

killi bebek dogurmaktan korkardim hep, aman allah korusun derdim :))
annelerine de cok acirdim,wah wah mecbur seviyodur napsin derdim :))
simdi cok da sallamiyorum, killi milli benim cocugum derim napiym :)
sosyal medyada paylasmam :)))

benden de bi ohaaaaaaaaa....ben daha bişeyler alacaktım ama hiç birşey almadım usamarkabebe den

Cartersturkiye sayfasina baktim. Sayfa instagram tarafindan onaylanmis. Oyle olunca kullanici talebiyle yasal olmayan sayfalar kapatiliyor.

Ben de dogru duzgun bir sey almamistim daha icim yandi yeminle. Artik mecbur unnado, boyner, carters turkiye falan takip edecegiz.

Bendeki şansa bak elimi bi attım sayfaları bile kuruttum ver cnm siparişi yoksa oda gidecek elden
Yaa derin açılış yapıcam yapıcam dedin cümle alemı ayağa kaldırdın bak haber aldılar kesin
Aslında sayfanın kapağında tlf no oluyo daha önce alışverış yapan varsa aramızda bılır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…