2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyi dedi, 790 gram olmuslar, birinin suyu fazlaymis, ilac verdi..2gun iç dedi..
ben de soru sormaya korkuyorum artik, bisey dicek diye..
foto cekmeyi pek beceremedi bi tane var :)
Masallah :) bizim hic profil resmimiz olmadi yaaa her seferinde bir umut gidiyorum ama eliyle sakliyor zillim yüzünü

Ben oldukça kıllı biri olarak bakalım kızım nasıl olacak inşallah babasına çeker benden kılsız olur

Çok güzel güle güle kullansın kızın inşaalh saglıkla giysin :)
Var var suda dogum ama devlete gitsen bile normalde de Zekai tahirden ben hiç olumlu yorum duymadım dogum konusunda
Ya o kadar kötü değil aslında benim görümcemler komşum filan zekai tahirden çok memnunlar hep orada oldu doğumları. Ama ben muamele ve ortamdan dolayı memnun kalmam diye düşünüyorum birde ilk ya başıma ne gelecek bilmiyorum en azından şartlar iyi olsun ki korkum hafiflesin.

Ben usamarkabebe nin numarasını almıştım sipariş veririm diye. İsterseniz verebilirim numarayı.

Yok canım kalabalık değil. Eşimin iş yerinden arkadaşıyla eşi gelecekti. Bir de özellikle yemeğe davet etmiştik :)
Sen iyi niyetini gosterip yemege davet etmissin ama su asamada yapacak bir sey yok.
Kimse kusuruna bakmaz eminim, disardan soyleyin gitsin :)

Can'ım numarayı yazabilir misin belki lazım olur.gerçi ürün resmi elimizde olmadan Nasıl sipariş vericezki

Ben dedim sana açmıyımmm girmeyin kanımaa Sen dua et instagram tümden kapatılmadı

Kızzz su ig dan bı sen faydalanamadın abd den bana krem gelırse söz sana birini verıcem

Tarih tekerrur etti malesef.
Sekerim yine yuksek çıktı

Tarih tekerrur etti malesef.
Sekerim yine yuksek çıktı
Çok geçmiş olsun canım kaç çıktı değerlerin? Tedavi için ne dedi?
Ben de bugün doktordaydım yine, yoğun ısrarları ve vicdan yapması sayesinde 100 lük bi yükleme daha yaptırdı.. Çok şükür tahmin ettiğim gibi bütün değerlerim güzel çıktı. Ama şu bir hafta geçmek bilmedi bana, insan şekeri olduğunu düşündükçe daha çok strese giriyor.

Benim 50lik 153 cikti derin.
100luk yaptirmak istemedim, dr da teklif etmedi zaten.
Ilk gebeligimde de oldugu icin diyete aynen devam et dedi. Tatli yok, pirinc, makarna, beyaz ekmek yok.
Her yemekte kepekli ekmek +salata.
Simdilik boyle biraz takip edecegiz bakalim.
Senin 50lik kac cikmisti?

Benim de 50 lik yükleme de açlığım 84 tokluğum 156 çıkmıştı. Ama 100 lük yapınca tüm saatler normal çıktı. Senin 153 çıkan açlığın mı tokluğun mu? Tokluksa belki benim gibi 100 lük yaptırsan normal çıkardı belki.
Şu beyaz ekmeği bende bi hayatımdan çıkarabilsem.. oldum olası kepekli emek boğazımdan geçmiyor ama mecbur dikkat edicem bende artık.

Aclik 80 tokluk 153 canim.
Yakinmis degerlerimiz.
Cok yuksek cikmadi ama tedirgin edici iste malesef.
Evde takip edecegim bundan sonrasini, 100lugu o yuzden yaptirmadim.
Acikcasi cok yukselecegini zannetmiyorum cunku ben oyle ac karna tatli falan yiyen biri degilim. Beyaz ekmegi de fazla tuketmiyorum.
Seker yuklemesindeki gibi 12 saatlik acligin ardindan sekerli bir seyler yiyip içmem gunluk hayatimda asla yapacagim bir sey degil.
Ben dogrudan evde bakmak istedim ama doktorum inatci oldugu icin onun israriyla yaptirdim.

Canım geçmiş olsun. Benim drum kepek ekmeğini önermedi kansızlık yapıyor diye ben tam buğdayekmeği yiyorum

Haftayada benim var kızımda çıkmadı ama bunda korkuyorum inanılmaz bir ekmek ve tatlı düşkünlüğüm var

Esra geçmiş olsun.seker çıkan gebelerde iri dogum oluyormuş galiba.dogumun normal olacaksa ve sağlığın içinde çok dikkat etmen gerekiyor diyetine sanirim

Değerlerimiz çok yakınmış, yüksek ihtimal senin de 100 lük yapılsa şeker çıkmıycakmış demek ki canım. Ben sana referans olmuş oldum işte ne güzel 100 lük yaptırma sen :) Diyet ve yürüyüşe devam o zaman.

Haftayada benim var kızımda çıkmadı ama bunda korkuyorum inanılmaz bir ekmek ve tatlı düşkünlüğüm var
İnşallahh güzel çıkar değerlerin canım. İlk yükleme sınırın biraz üstünde çıkınca çok sinir ve stres oldum. Bugünde ikinci bi yükleme yaptırırsam diye şu bir haftayı özellikle her zaman beslendiğim gibi beslendim ki, şeker seviyemin en yüksek hali neyse onu görmek istedim. Çok şükür iyi çıktı, bundan da kötü beslenme şeklim olmaz zaten hayırlısıyla Doğuma kadar böyle devam eder inş.

Yeni kanun çıktı internetten satışla ilgili. Korkmuş olabilirler, vergisiz iş yapıyorlar çünkü. Kanun da bi tuhaf kabul ediyorum, ayda 2 tane örgü yelek satan teyzeden şirket kurmasını bekliyor sırf torunu yardımıyla instagramdan sattı diye... Ama işte vergi vermeden satınca çok ciddi cezalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…