Düz canım hani böyle uç oluyor ya o yok hatta bir tanesi anneden genetik içer doğru resmen... Anneminde be gibi ama 4 çocuk emzirmiş tabi ben 40 gün emmişim ama
doğdu diyosun. ama araştır iyice, her şeyini öğren de al. mielenin vardı bundan önce onu kullanmıştım. kurutma ve çamaşır makinası beraberdi onda ama bir sürü giysim küçüldü. metal gibi süslü olanlar yapıştı falan. bilemedim ben mi beceremedim kullanmayı ama ayrı kullanmayı tercih ettim bu sefer.canim simdi yikama ve kurutmanin ayni makinede oldugu zimbirtilar cikmis, cikarip kurutucuya koyma derdi yok, once yikiyor sonra kurutuyormus..
onlardan aliym diyorum ben de..
gerci bizim ev kaloriferli, havayi cok kurutuyor, astiklarim 2saatte kuruyor ama as topla cok zor..
2 bebeyle ugrasamam gibi geliyo :)
Bende zorluyorum kendımı 3 ltyi maden suyu meyve suyu ile tamamlıyorum zaten idrar tahlilinde dansite normal çıkıyor idrar tahlilinizde dansiteye bakın o size fikir verir yeterli su içip içmediğinizeNasil iciyorsunuz 2~3 litre sulari. Ben normalde gunde 1 bardak bile icmedigim oluyordu hamile iken hic 2 litre icemedim saf su anlaminda 1.5 litreyi gecemiyorum ne yaparsam yapayim :)
Süt pompası da alıcam ama istediğim indirimleri göremedim henüz. Emzirme haftasında%60 a varan indirimler dediler, Aventin indirimi sadece %17 oldu.. Nasılsa doğuma 3 ay var daha, biraz daha indirimleri takip edicem. Annemde bebek emdikçe ucu çıkıcak korkma diyor inş öyle olur :)
Canım bilgin olsun ikisi birarada makinelerin performansları iyi olmuyor ne kurutma tam kurutma ne yıkama tam yıkama bide yıkama 8 kiloysa kurutma hacımı 6 kılo çıkanları aynen kurutamıyorsun alırken araştırmıştım ordan biliyorumcanim simdi yikama ve kurutmanin ayni makinede oldugu zimbirtilar cikmis, cikarip kurutucuya koyma derdi yok, once yikiyor sonra kurutuyormus..
gerci bizim ev kaloriferli, havayi cok kurutuyor, astiklarim 2saatte kuruyor ama as topla cok zor..
canim simdi yikama ve kurutmanin ayni makinede oldugu zimbirtilar cikmis, cikarip kurutucuya koyma derdi yok, once yikiyor sonra kurutuyormus..
hosbuldum teşekkür ederimHoşgeldin :)
o izler bende de olmuştu çatlama başlangıcı malesefKızlar ya bugün sütyeni çıkardığımda sağ taraftakinde küçük küçük lekeler vardı.Bir şey gelmiş gibi iz yapmış. Sizde oldu mu?
o izler bende de olmuştu çatlama başlangıcı malesef
Ben de Avent ve Medela arasında kararsızım. Her ikisi içinde yorumlar güzel. Emin olduğum tek şey manuel almıycam, kesinlikle elektronik alıcam. Artık hangisi daha önce ucuzlarsa onu alıcam bu gidişle :))ben de alacağım, indirim bildiğin hayal kırıklığı oldu bana. bir de de az uğraşmak için buharda pişirme makinası da alacağım. bu .6 . aydan sonraya lazım tabi de , şimdiden indirime denk gelirsem diye bakınıyorum.
mandelanın süt sağma makinasına herkes çok iyi demiş, karar veremedim hangisini alsam. aventinkini de çok öven var. ikisinden memnun olmayanlar da var. :/
Kıyamaamm iki bebeye süt yetiştirecek o göğüsler kolay mı şimdiden harıl harıl çalışıyorlar belli ki :)
Benim de kahverengi kısımları bayaa büyüdü ve koyulaştı. Hele damarlarım mavi kalemle çizmişsin gibi göğsümden boynuma kadar :) Uçları da dürttün mü ben buradayım diyor şimdilik bakalım :)
Süt pompası şart bence. Sadece işe giderken sağarım diye düşünme. Sezeryan olacaksın sonuçta, vücut henüz Doğum moduna girmeden Bebek alınacağı için süt geç gelebilir. Bebekler randımanlı ememeyebilir her şey olabilir sonuçta. Ama sağma makinesi sütün bol gelmesine de yardımcı oluyor. İşte güzel bi indirim yakalamak lazım :)
Ondan kullanıyorum ben ikizcan Lg'ninkini. Şiddetle tavsiye ederim. Ama kurutma kapasitesiyle yıkama kapasitesi aynı olmuyor. 8 kilo yıkıyorsa, 4 kilo kurutuyor. Jilet gibi çıkıyor çamaşırlar valla. Bizim ev de acaip kuru. Ben daha çok tiftik/hav temizleme amaçlı kullanıyorum kurutma makinesini.
Çocuğun odasını çamaşır odası gibi kullandığım için artık mecbur tam performans kullanacağım. :/
Bebek kıyafetlerine kurutma yaptırmayın, açık havada kurutun diyorlar gerçi de. Inşaat, toz, toprak, asfalt pisliğini düşününce balkonlarda. :/
Dikey kurutmalik alayım diyordum ben de sırf bebek için.
Bi' de Lg'lerin smart diagnosis diye bi' özelliği var. Makine arıza mı verdi. Arıyorsun müşteri hizmetlerini. Telefonu tutuyorsun makineye arızayı aktarıyor. Ona göre ekipmanla geliyor servis ya da şunu yapın düzelir diyolar. Gerçi bizimki hiç arıza vermedi şimdiye kadar. Servis de kurarken kurulumdan sonra Lg'leri görmüyoruz bir daha demişti. Alacaksan tavsiye ederim. Denendi, onaylandı.
Canım gecmiş olsun umarım diyetle şeker sorununu halledersin. Doktor diyet verdiğinde buraya da yazabilir misin? Biz de dikkat edelim ona göre yediklerimize..Merhaba herkese,malesef şeker yükleme testimiz yüksek çıktı.Yarın diyetisyenle görüşeceğim,iki gebeliğinde de şekeri yüksek çıkan arkadaş vardı bana tavsiyelerde bulunabilir mi?Diyete uyduğun taktirde herşey yolunda gider değil mi ?
CAnım bizimse bir tanıdık beraber olanından almış hiç memnun kalmamış keşke ayrı alsaydım demiş.
doğdu diyosun. ama araştır iyice, her şeyini öğren de al. mielenin vardı bundan önce onu kullanmıştım. kurutma ve çamaşır makinası beraberdi onda ama bir sürü giysim küçüldü. metal gibi süslü olanlar yapıştı falan. bilemedim ben mi beceremedim kullanmayı ama ayrı kullanmayı tercih ettim bu sefer.
Canım bilgin olsun ikisi birarada makinelerin performansları iyi olmuyor ne kurutma tam kurutma ne yıkama tam yıkama bide yıkama 8 kiloysa kurutma hacımı 6 kılo çıkanları aynen kurutamıyorsun alırken araştırmıştım ordan biliyorum
yillarca bekledim muhendisleri, ikisi birarada makine yaparlar diye, yaptiklari olmamis mi :))
az daha mi beklesem,hatalari duzeltirler belki :)
kuyruk sokumumdan oturu normalde de cok rahat egilemiyodum ama simdi daha da agirlastim, ozurlu gibi kalicam topal topal geziom :))
Hem yikama hem kurutmayi hic saticilar tavsiye etmiyor cnm cbk bozuluyor kac yere sordum ben yikamayi altta kurutkayi yukari koydum yerde kaplamiyor sende ikiz cocuk cok camasirin cikacak :) lazim sana bi kurutma makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?