2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Düz canım hani böyle uç oluyor ya o yok hatta bir tanesi anneden genetik içer doğru resmen... Anneminde be gibi ama 4 çocuk emzirmiş tabi ben 40 gün emmişim ama

İki saattir mememi inceliyorum var mı diye
Yani hiç yok üşüyünce de küçük bir uç mu çıkıyor

Kızlar ya bugün sütyeni çıkardığımda sağ taraftakinde küçük küçük lekeler vardı.Bir şey gelmiş gibi iz yapmış. Sizde oldu mu?

doğdu diyosun. ama araştır iyice, her şeyini öğren de al. mielenin vardı bundan önce onu kullanmıştım. kurutma ve çamaşır makinası beraberdi onda ama bir sürü giysim küçüldü. metal gibi süslü olanlar yapıştı falan. bilemedim ben mi beceremedim kullanmayı ama ayrı kullanmayı tercih ettim bu sefer.

Nasil iciyorsunuz 2~3 litre sulari. Ben normalde gunde 1 bardak bile icmedigim oluyordu hamile iken hic 2 litre icemedim saf su anlaminda 1.5 litreyi gecemiyorum ne yaparsam yapayim :)
Bende zorluyorum kendımı 3 ltyi maden suyu meyve suyu ile tamamlıyorum zaten idrar tahlilinde dansite normal çıkıyor idrar tahlilinizde dansiteye bakın o size fikir verir yeterli su içip içmediğinize

ben de alacağım, indirim bildiğin hayal kırıklığı oldu bana. bir de de az uğraşmak için buharda pişirme makinası da alacağım. bu .6 . aydan sonraya lazım tabi de , şimdiden indirime denk gelirsem diye bakınıyorum.
mandelanın süt sağma makinasına herkes çok iyi demiş, karar veremedim hangisini alsam. aventinkini de çok öven var. ikisinden memnun olmayanlar da var. :/

Canım bilgin olsun ikisi birarada makinelerin performansları iyi olmuyor ne kurutma tam kurutma ne yıkama tam yıkama bide yıkama 8 kiloysa kurutma hacımı 6 kılo çıkanları aynen kurutamıyorsun alırken araştırmıştım ordan biliyorum

Hem yikama hem kurutmayi hic saticilar tavsiye etmiyor cnm cbk bozuluyor kac yere sordum ben yikamayi altta kurutkayi yukari koydum yerde kaplamiyor sende ikiz cocuk cok camasirin cikacak :) lazim sana bi kurutma makinesi

Kızlar bu kitabı okuyorum tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba herkese,malesef şeker yükleme testimiz yüksek çıktı.Yarın diyetisyenle görüşeceğim,iki gebeliğinde de şekeri yüksek çıkan arkadaş vardı bana tavsiyelerde bulunabilir mi?Diyete uyduğun taktirde herşey yolunda gider değil mi ?

Ben de Avent ve Medela arasında kararsızım. Her ikisi içinde yorumlar güzel. Emin olduğum tek şey manuel almıycam, kesinlikle elektronik alıcam. Artık hangisi daha önce ucuzlarsa onu alıcam bu gidişle :))

aaah o indirimleeeer :)))
ocagim sondu.. hadi artik

haftasonu bakicaz canim, Lg ye de bakalim madem memnunsun :)
yikama kurutma kapasitesi farkliymis sormustum, doldurmayiz canim biz de, az az sık sık yikarim..
simdi çamaşir asip geldim uzandim,
oy oy oyyy
egilip dogrulamiyorum kesin almam lazim
ben acik havaya asmiyorum ki hic, bizim sitede yasak zaten, kucuk odaya asiyorum şu tel askilar var ya, bi yarim saat de cami aciyorum, havalaniyolar..
bebelerinkini de oyle yaparim :)

smart olmazsa olmaz zaten, herseyimiz smart olmali :)))
smartin da smarti varsa hatta onu aliym, en kazığı olmazsa icim rahat etmes :))))

Canım gecmiş olsun umarım diyetle şeker sorununu halledersin. Doktor diyet verdiğinde buraya da yazabilir misin? Biz de dikkat edelim ona göre yediklerimize..

yillarca bekledim muhendisleri, ikisi birarada makine yaparlar diye, yaptiklari olmamis mi :))
az daha mi beklesem,hatalari duzeltirler belki :)
kuyruk sokumumdan oturu normalde de cok rahat egilemiyodum ama simdi daha da agirlastim, ozurlu gibi kalicam topal topal geziom :))

yeni mi aldin canim? belki duzeltmislerdir :)
kurutma kapasitesi daha dusuk oluyor biliyorum ama kurutma performanslarini bilmiyorum tabi..
almam o zaman ya, islaklari cikartmisken asarim :)

belki ben kullanamamış olabilirim yawf, sen bakıcaksan iyi anlattır, sor da bak. kilolarına dikkat et mutlaka. Bi de filtrelerine.

kıyamam yaa :/ valla ben sabit ayakta duramıyorum, belime sancı giriyor hemen, seni düşünemiyorum. Dün ofise gittim, tüm gün oturdum doğal olarak. akşam eve geldiğimde hareket edemiyordum neredeyse sancıdan. Senin göbiş nasıl oldu acaba? :) bi ara resim yollasana.

Hem yikama hem kurutmayi hic saticilar tavsiye etmiyor cnm cbk bozuluyor kac yere sordum ben yikamayi altta kurutkayi yukari koydum yerde kaplamiyor sende ikiz cocuk cok camasirin cikacak :) lazim sana bi kurutma makinesi

ya lazim farkindayim canim da, ben kurutma suresinden ziyade amelelikten kurtulmak istiyorum, bi kez dolduriym, aciym, bittiginde kuru olarak aliym, benim hayalim bu :))
islak camasiri alip digerine nakil etme islemi bütün büyüyü bozuyor :))
kac yildir almadim sirf bu yuzden..
ikisi biraradayi beceremedilerse almam, illaki bigun yapicaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…