2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de Avent ve Medela arasında kararsızım. Her ikisi içinde yorumlar güzel. Emin olduğum tek şey manuel almıycam, kesinlikle elektronik alıcam. Artık hangisi daha önce ucuzlarsa onu alıcam bu gidişle :))
Can'ım medela yo çok öneriyorum

ah ah ah, uh uh uh, vay vay vay geziyom evde, esim iyice hacı teyzeler gibi oldun diyor :))
mizirdanmaktan resim fln aklima gelmior, guya her hafta cekicektim :)
ben de uzun sure oturamiyorum, kaburga sirt fln cok batiyor..
bi de proluton depot yaptiriyorum, onun yeri de aciyo kalcada..
şafak saymaya başladim ben, 10haftam kaldi insallah :))

teklisini mi ikilisini mi, hangisini almak gerek Aslı'cım? bakıyorum bakıyorum, farklı farklı modeller var. anlamıyorum ki ne almak gerek
Can'ım bi kere elektrikli olacak o kesin.eğer doğumdan sonra hemen çalışacaksan ve süt sağmak için çok vaktin olmayacaksa çiftli yok vakit sorun değil diyorsan çifte gerek yok teklisi yeterli.diğer konuya geçelim bi medela elektrikli mini var onu ablam kullanıyor memnun fiyatı da 220-280 arası birde medela Swing var Onu da arkadaşım kullanıyor oda çok memnun onunda fiyatı 380-420 arası değişiyor.sonuç olarak karar senin

I ikizcan2016 Neden 10 haftan kaldı dedin? Takviminde 26 haftalık dio
İkiz olunca 36 da falan mı alınıyo?

mini ile swingin farkı ne ki ama, ikisinde de açıklama aynı yazıyor, swingde ekstradan masaj var okuduğum. bi de acaba bunlar steril cihazına girer mi parçaları. temizlemesi ayrı dert di mi? Allaam benim etrafımda niye hiç yeni doğum yapan kimse yok, hani yaş da 30 arkadaş, hepsi teker teker arayıp çocuk yapmaya karar verdik, ne önerirsin test mest napayim diye beni arıyo arkadaş :) düşün bu bilgisizliğimle akıl veriyorum insanlara.

En nefret ettiğim iş çamaşır toplayıp-katlamak. Askıdan alıp giyiniyorum ben yaa üşengeçlikten. Askıdakiler bitsin, katlamayayım diye.

Hoover'dan uzak dur da hangisini alırsan al. Bekarken anamın evinde vardı, yemin ediyom çıkan çarşafı iskender'in kiliciyla çözemezsin öyle bi' düğüm.

Bundan çıkan havluları, atletleri falan ütüye gerek kalmadan direkt katlıyorum.

Bi' sert kotonlari hafif nemli modunda kurutuyorum. Bi' de yıkamada bebek programı var, mis.

Yok o kadar kazık değil be yavrum. 2binin altındadır şimdi. Smartlığı sana kar kalıyor.

:)) benim askinin yanindaki koltukta ara ara camasir yigini oluyor, don atlet fln o yiginin arasindan bulup giyiyoruz bazen :))
sonra annem geliyo bi firca kayiyo bana, oturup katliyorum :)))
biz boyle mutluyuz yiginimizla sen nie karision diyorum, seni ben dogurmus olamam diyor :)))
biran once almam lazim su makineyi yoksa anam beni reddedecek

Yarın bana da 50lik yapılacak ama aç gel dedi doktorum. Hatta bugün geç bi saatte gittik diye yarın erkenden aç gel dedi.

bizden önce kavuşacak bebişlerine. :)
Ya onu merak ediyorumm nası olcakk :) aramızda normal doğuranlar, sancısı tutanlar olcak. 1-2 gün yazmayanı, anlıycaz ki doormuuşş : ))
Sezeryanlar da söleyerek gitcek, hayırlı haberini bekliycez :)

İnşallah haberlerimizin hepsi güzel ve hayırlı olsun..

I ikizcan2016 Bende de LG var 9 kilo normali smart gerçekten başarılı bide antibakteriyel yıkaması olması çok iyi 2 yıl önce 1800 tl verdim ama değiyo kurutmalıyı bize de tavsiye etmediler almadık ayrı alın diyolar genelde

bende çok emin olmamakla birlikte aralarında sağış gücü farkı var diye biliyorum Swing kullanan arkadaşım öyle demişti evet steril cihazına giriyor birde parça garantileri var medelanın.yeknik servisinden parça temin edebiliyorsun bence önemli parça temini

ay hiç güleceğim yoktu Gordion düğümü diyorsun yani çarşafların geldiği son duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…