2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
aaayyy kendi annemi gördüm benim annemde gelir gelmez üzerini çıkarır hemen buzdolabına girer ve temizler.çürüşenleri atar düzenler.ama bunları da söylenerek yapar bende napıyım sevmiyorum bu işi sen yap işte diyorum.bide yüzsüzüm sorma arkadaş

Bide yanlış hatırlamıyosam 12 yıkama 9 kurutmalı bi modeli de vardı sanırım ama o baya pahalıydı bi ona da bak istersen

ayni gun dogurabiliriz o zaman :))
insallah saglikla gelsinler..

ayni ya, hemen mutfaga girer, toplar fln, bi yandan soylenir, e camasira da bi el at diyorum banane kendin yap diyor :)))
gelip kalmam dogum yapinca diye tehdit ediyo beni :))

Ne güzel yardım edenleriniz var:-(

Bu arada bende Ocak annesı olamıcam aralığın sonu alacak doktor

Bide yanlış hatırlamıyosam 12 yıkama 9 kurutmalı bi modeli de vardı sanırım ama o baya pahalıydı bi ona da bak istersen

yikama makinemden memnunum canim, kurutmali olursa degistiririm yoksa gerek yok :)
Lg ye bakicam haftasonu, bakalim ne dicekler..
eskiler pek basarili degilmis anladigim kadariyla, yeni cikan modelleri bi arastircam..

daha simdiden niye erken alicaz diyolar ki?
hadi bizimkiler ikiz, riske atmiyorlar, bi de ikizler genelde erken dogum oluyor.. 36yi gorursek sukredicem
ama tek bebekte simdiden gununu beklemicez niye diyorlar?

Senin niye Aralık sonu canım?
Çok yüksek ihtimal ben de sezeryan olucam, en azından 39.haftaya kadar beklenir Ocak'ın ilk haftası gibi olur diyordum. Ne kadar içerde dursalar o kadar iyi diye düşünüyorum.

Bende çamaşır makinamı yeni aldım ve hiçbir şeyi araştırmadığim kadar araştırdım. Hem kurutma hem yıkama olanlardan kimse pek memnun değil zira ondan almak çok istedim. Arıza yaptığını söyleyenler mi dersin çok kötü bir lastik kokusunun tüm eve dolduğunu mu dersin iyi yıkamadığını mı dersin ne nette bir sürü kötü yorum şikayet var. Ben yinede mağazalarda da sorarak şansımı denedim ama bir kaç kişiyle konuştum hiçbiri tavsiye etmedi. Bende hep bir makinenin işlevi çoksa illa bireylerde sorun olduğuna inanırım ve ikna oldum almadım. Neticede LG marka çamaşır makinası aldım çokta memnunum maşallah. Allahtan ankara istanbul gibi değil havası kuru illa kuruyor çamaşırlar İstanbulda 3 gün durup kurumadan toplardık.

hadi bizimkiler ikiz, riske atmiyorlar, bi de ikizler genelde erken dogum oluyor.. 36yi gorursek sukredicem
Benim 2 düşüğüm oldu iğnede kullanıyorum Dr kıymetli bebek riske almıcam 38de akciğer gelişimini tamamlasın alıcam dedi zaten plesanta da yaşlanıyor bebeğin beslenmesi zorlaşıyor dedi bu özelde gittiğim Dr ama. Bide üns hastanesinde gittiğim var bakslım o ne diyecek

Senin niye Aralık sonu canım?
Çok yüksek ihtimal ben de sezeryan olucam, en azından 39.haftaya kadar beklenir Ocak'ın ilk haftası gibi olur diyordum. Ne kadar içerde dursalar o kadar iyi diye düşünüyorum.
Öncesinde düşüğüm olduğundan 38 de akciğer gelişimini tamamlıyor ya bide plesanta yaşlanıyormuş artık

kuzum benimki de tek ama benim öncesinde iki sezeryanım olduğu için ve en son sezeryanımda 3,5 sene önce yani arada çok fazla Zaman olmadığı için doktorlar senin sancı çekmen tehlikeli olabilir dikişlerin ve rahimin zarar görebilir anne nin hayatı riske girebilir dediler bunu diyen doktorun biri de perinatolog tu.onun için bana tahmini bir doğum tarihi verdi.

Başka doktorlardan fikir almak önemli bence de. Tabiki en önemlisi önceliklisi sağlıkla kucağına almak ama benim de kuzenim kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyor ve öncesinde bir düşük bir ölü doğumu oldu maalesef ama doktoru normal yapmana engel değil bunlar diyor

Öncesinde düşüğüm olduğundan 38 de akciğer gelişimini tamamlıyor ya bide plesanta yaşlanıyormuş artık
Anladım canım senin özel bi durumun varmış. İğneyi de kan pıhtılaşması için kullanıyorsun sanırım. İnşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarsın gebeliğini.
Ben henüz doktorumla konuşmadım doğum mevzusunu, bakalım o ne diyecek. Benimkisi de tüp bebek olduğu için yüksek ihtimal sezeryan yapalım diyecektir de işte zamanı mümkün olduğunca uzun olur inş.

Hakkınızda hayırlısı olsun sezaryenle erken doğuracak olanlar. Bakalım benim gibi normal doğuracaklar ne yapacak normal umarken sezaryen mı olur yada sancıyla hay benim aklıma niye sezaryen olmadım mı deriz belkide doktorrrr epidural yap bana diye mi bağırırız Allah bilir.

Benimki de aralık sonu yada ocak başı olabilir. doktorum Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman olacak diyor
Doğal bi doğum istiyorum ama ısrarcı olmayacağım inat etmeyeceğim sanırım normal için. Her şeye hazırlıklı olmak lazım inşallah hayal ettiğimiz gibi olur.

yok canim havamiz guzel cok sukur, kurutma derdi yok, hele kışın..
yika as topla zor geliyor, tembel bi insanim :)
kolaylik olsun istiyorum ama tavsiye edilmiyorsa almam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…