- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
kuzum benimki de tek ama benim öncesinde iki sezeryanım olduğu için ve en son sezeryanımda 3,5 sene önce yani arada çok fazla Zaman olmadığı için doktorlar senin sancı çekmen tehlikeli olabilir dikişlerin ve rahimin zarar görebilir anne nin hayatı riske girebilir dediler bunu diyen doktorun biri de perinatolog tu.onun için bana tahmini bir doğum tarihi verdi.
Allah korusun canım, bende duydum bu tarz şeyleri inşallah kimse yaşamaz böyle şeyler.hmmm anladim simdi :)
aralikta patlaticaz veletleri o zaman :)))
doktorumla baya tartistim ben, nie 36aliyoz, ne kadar kalsa o kadar ii degil mi fln..
ne kadar kalsa o kadar kar degilmis, belli bi yerden sonra bebek strese giriyormus, kesenin icinde kaka yapiyormus, onu yutup yutup zehirlenme, oksijensiz kalma fln oluyormus..
yakinlarda koru hastanesinde 40haftalik bi bebegi dogumdan 2gun sonra kaybetmisler normal gelsin diye beklerken zehirlenmis fln..
baya bi anlatti..
ciger gelisimi yeterliyse cok gecikmeden alicam dedi, yok ben illa beklicem dersen dogumunu ben yaptirmam diye kizdi bi de :)
ay hiç güleceğim yoktu Gordion düğümü diyorsun yani çarşafların geldiği son duruma
Hakkınızda hayırlısı olsun sezaryenle erken doğuracak olanlar. Bakalım benim gibi normal doğuracaklar ne yapacak normal umarken sezaryen mı olur yada sancıyla hay benim aklıma niye sezaryen olmadım mı deriz belkide doktorrrr epidural yap bana diye mi bağırırız Allah bilir.
Seninki neden Aralık sonu.gunumuz nerdeyse aynı ama Ocak 10 dedi doktor banaBu arada bende Ocak annesı olamıcam aralığın sonu alacak doktor
Sancıyı abartmayın gözünüzde suni sancıyla doğum yapmış biriyim. 6-7 saat sancı çektim valla hiçte bağırmadım arkadaşım sadece inledin diyor.Ben bi' kere doğum katında nöbetçi kd'cuyu ararken sancı odasına dalmıştım Mavi.
Hiç bana öyle anlattıkları gibi sancıdan kendimizi parçaladık bir durum yoktu. Ah uh falan diyordu en fazla kadınlar, susturucu mu takmışlar bunlara lan dedim içimden.
Ben doktorla konuşurken hemşiresi gelmişti yanına bilmemkimin doğumu başladı diye şaşırmıştım epey. Çıt yoktu ortalıkta. Doğumhanede bağırıyorlar herhalde diye düşünmüştüm.
Öyle doğuracaksak şayet normal doğum isterim ben de mümkün olursa.
Ben de Avent ve Medela arasında kararsızım. Her ikisi içinde yorumlar güzel. Emin olduğum tek şey manuel almıycam, kesinlikle elektronik alıcam. Artık hangisi daha önce ucuzlarsa onu alıcam bu gidişle :))
benımde normalde ocak 14 benım 2 düşüğüm oldu dr risle atmıcam 38de akcıger gelişimini tamamlasın alıcam plesantada yaşlanıyor dedıSeninki neden Aralık sonu.gunumuz nerdeyse aynı ama Ocak 10 dedi doktor bana
ben buyuk ıhtımal uns hastanesınde dogum yapıcam özele de gidiyorum ordakı dr normal de olur sezeryanda olur dedı ama orada yenı dogan yogun bakım unıtesı yok neyle karsılasacagımız bılemeyız kuveze konması gereken durumlarda hemen transfer edıyoruz dıyorlar ama o durumda sanıyelerın bıle önemı olabılıyor o yuzden unıversıte hastanesınde doğum yapıcam malesef uns hastanesındekı profesor normal doguma gırmıyır sezeryana gırıyor ancak bıde kan sulandırıcıyı normal dogumda daha erken bırakmak gerekıyor dogum sonrası rahat toparlamak adına bebegıme pıhtı gıtme ıhtımalını göze alalmamBaşka doktorlardan fikir almak önemli bence de. Tabiki en önemlisi önceliklisi sağlıkla kucağına almak ama benim de kuzenim kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyor ve öncesinde bir düşük bir ölü doğumu oldu maalesef ama doktoru normal yapmana engel değil bunlar diyor
26 aralıkta benim oğluşumu alacaklar bi aksilik olmazsa inşallah
bırde ben doktorların normal dogum tecrubelerıne pek guvenmıyorum artık herkes sezeyande ustalastı daha kısa surede bıttıgı ıcın normal doguma herkese guvenemıyrum onunda kendıne göre rısklerı var sen belkı uzun saatler normal dogumda sanc cekıyorsun ama bebkde ıcerde rahat olmuyor nefessız kaldıgı kanala sıkıstıgı durumlar olabılıyor bunları onleyecek tecrubelı normal dogum dooktorunu bulmak çok zor gunumuzdeBaşka doktorlardan fikir almak önemli bence de. Tabiki en önemlisi önceliklisi sağlıkla kucağına almak ama benim de kuzenim kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyor ve öncesinde bir düşük bir ölü doğumu oldu maalesef ama doktoru normal yapmana engel değil bunlar diyor
38 den sonra plesantada yaşlanmaya başlıyor artık bebek guzel beslenemez oluyorhmmm anladim simdi :)
aralikta patlaticaz veletleri o zaman :)))
doktorumla baya tartistim ben, nie 36aliyoz, ne kadar kalsa o kadar ii degil mi fln..
ne kadar kalsa o kadar kar degilmis, belli bi yerden sonra bebek strese giriyormus, kesenin icinde kaka yapiyormus, onu yutup yutup zehirlenme, oksijensiz kalma fln oluyormus..
yakinlarda koru hastanesinde 40haftalik bi bebegi dogumdan 2gun sonra kaybetmisler normal gelsin diye beklerken zehirlenmis fln..
baya bi anlatti..
ciger gelisimi yeterliyse cok gecikmeden alicam dedi, yok ben illa beklicem dersen dogumunu ben yaptirmam diye kizdi bi de :)
inşallah canım saglıklı gelsınlerde benı kesmelerının biçmelerni dert etmıyorum artıkAnladım canım senin özel bi durumun varmış. İğneyi de kan pıhtılaşması için kullanıyorsun sanırım. İnşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarsın gebeliğini.
Ben henüz doktorumla konuşmadım doğum mevzusunu, bakalım o ne diyecek. Benimkisi de tüp bebek olduğu için yüksek ihtimal sezeryan yapalım diyecektir de işte zamanı mümkün olduğunca uzun olur inş.
Ne oldu sabah sabahEvet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.
Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
bı tane daha oğlak burcu gelıyor o zaman26 aralıkta benim oğluşumu alacaklar bi aksilik olmazsa inşallah
38 den sonra plesantada yaşlanmaya başlıyor artık bebek guzel beslenemez oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?