Katılıyorum canımbunları biraz anneyi korkutmak için söylenen şeyler olduğunu düşünüyorum .
bir akraşımda dr. u 34-35. hafta plesantada yaşlanma var en geç 38. hafta bebeği almam gerekiyor demiş .
o da normal doğum için kendini çok hazırlamıştı, dr unu değiştirdi , yeni dr u , evet plesantada yaşlanma var ama bu bebeğin süresini doldurmasına engel değil demiş 41 + ya kadar bekledi bebek çok irileşip 4 kg yi geçtiği ve süre de dolduğu için
sezaryen olmak zorunda kaldı ama en azından bebek süreci tamamlamış oldu .
bir arkadaşımında 33 hafta erken doğum riski kasılmaları oluştu , ciger geliştirici iğneleri filan yapıldı 35. haftadoğum başladı normal doğum yaptı 2,5 kg bebek dogdu .
bu durum biraz da dr un risk almasıyla ve tecrübesiyle ilgili diye düşünüyorum .
şimdilik drumdan memnunum , doğum meselesini henüz konuşmadık ama beni korkutup sezaryene yönlendirmeye çalışırsa hemen drumu değiştirebilirim .
eskiden kadınlar sadece doğumda hastaneye gidiyormuş , haftasını gününü bile doğru hesapladıklarını sanmıyorum , dogum ne zaman başlarsa o zaman gidiyormuş , bebeğin kakasını yemesinden plesanta yaşlanmasından haberi yoktu
Evet kuzenimde üniversitede Doğum yapacak profesör girecek Doğuma ama şimdilik normal diyormuş bide dediğin gibi iğneleri 37 De bırakacağız demiş ee 40 haftaya kadar Bebek doğmazsa 3 hafta içinde o iğneler koruyacak mı onu bizim de aklımıza takılmıştı bu durum öyle iğnesiz ilaçsız beklemek çok büyük stres olur o öncekini 37 de kaybetti çünküben buyuk ıhtımal uns hastanesınde dogum yapıcam özele de gidiyorum ordakı dr normal de olur sezeryanda olur dedı ama orada yenı dogan yogun bakım unıtesı yok neyle karsılasacagımız bılemeyız kuveze konması gereken durumlarda hemen transfer edıyoruz dıyorlar ama o durumda sanıyelerın bıle önemı olabılıyor o yuzden unıversıte hastanesınde doğum yapıcam malesef uns hastanesındekı profesor normal doguma gırmıyır sezeryana gırıyor ancak bıde kan sulandırıcıyı normal dogumda daha erken bırakmak gerekıyor dogum sonrası rahat toparlamak adına bebegıme pıhtı gıtme ıhtımalını göze alalmam
evet ya aralık sonu olursa bi kaç günden bir yıl büyük gibi olacak ama okula başlarken artık ay hesabı yapılıyor problem olmuyorbari 1 ocak olaydı , bir kaç günden okula erken başlamak zorunda kalacak vs.. acaba erken doğarsa kimliğe 1 ocak yazdırmamız mümkün mü
Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.
Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Girmeyeceğim demişsin ama yine de yazayımEvet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.
Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Bana 50gram yapıldı canım çok kolaydı gözün korkmasınGunaydin herkese cok aktif katilmasam da takip etmeye çalişiyorum, buhaftasonu şeker yuklemesi yapilacak gramini doktor.boy kiloya gore ayarliyormus ama 50gr tavsiye ediliyor.diye okumustum, sizlere ne kadar yukleme.yapıldı
Gunaydin herkese cok aktif katilmasam da takip etmeye çalişiyorum, buhaftasonu şeker yuklemesi yapilacak gramini doktor.boy kiloya gore ayarliyormus ama 50gr tavsiye ediliyor.diye okumustum, sizlere ne kadar yukleme.yapıldı
Bana 50gram yapıldı canım çok kolaydı gözün korkmasın
Gunaydin. Benim doktorum garanti olsun diye 75 lik yaptirdi. Bir icmeden once. Birer saat ara ile de ictikten sonra iki defa kan aldilar. Normal cikti degerlerim. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz :)
canım kusura bakma yeni gördüm mesajını iyiyim çok şükür bebişte iyi sıkıntı yok canım teşekkürler sorduğun içinBRBM canım nasılsın nasıl oldun? Sıkıntı yok değil mi
Ne oldu sabah sabah
Düzelir gibiydi sanki
Noluyo canim yaa. Ruyanizda mi gordunuz. Nereye bosaniyorsunuz. Orta yolu yok mu ikinizin de(
Girmeyeceğim demişsin ama yine de yazayım
Borsa yüzünden mi ay noldu sabah sabah
Bi bitseydi şu hamilelik de hormonlar yerine gelseydi
sarra13 üzüldüm gercekten gebelık surecı zaten zor bırde böle hayatı durumların ortaya cıkması cok zor allah yardımıcınız olsun
Canım bu cozulmıcek bıse degıl ya bende hamıle kaldıgım ay tamda aynı sebeplerden esımdn ayrılıodum aıleler falan geldı bosanıyoruz dıye ama sonra duzeldı sevıyosanız yazık etmeyın hem bak artık tek degılsınızKızlar tam detaya inmeyeceğim ama olmuyor. Ne diye ittiriyorum ki?
Tamam sevgi kelebeğine döndü seviyorum da ama karakterim çakışıyor.Ben onu o beni yönetmeye yönlendirmeye çalışıyor gelemiyorum bu tarz şeylere.
En son akşam bi mevzuyu konuştuk en geç cuma halledicezdedim. ne zaman istersen dedi.Bugün işim olan şahsı aradım sıkıntı yok bugün hallolmuş bil diye.Bizimkine diyorum yok akşama bir daha konuşuruz. Hayır bir anda ne oldu. En nefret ettiğim şeyler yapıcam deyip ertelemek bahane sunmak. İşin garibi normalde böyle tavrı da yoktu.
Sıkıldım çabalamaktan,hormonlarla ilgisi yok. Hep ben toparlayıp alttan alamam. Hiç bişeyde demedim zaten bir iki gün içinde evden ne alacaksan al git yürümüyor dedim. Umurumda bile değil artık. Tahammülüm olmayan şeyleri yapmasın,beni tanımış olması gerekti bunca zamandır,nelere asla katlanamayacağımı. Kendimi yıpratmak istemiyorum ağlar sızlar alışırım
bende bu yüzden doktorumla çok konuştum.illa bekliycem dersen çok yakın takiple bekleriz 1 ocağı dedi.ama seni riske atmış oluruz falan filannnn.bide artık okula kayıtta yıl değil ay hesabı yapılıyor ya pek sorun olacağını sanmıyorum.aramızda ilkokul öğretmeni var mıydı? daha iyi bilir sankibari 1 ocak olaydı , bir kaç günden okula erken başlamak zorunda kalacak vs.. acaba erken doğarsa kimliğe 1 ocak yazdırmamız mümkün mü
Kızlar tam detaya inmeyeceğim ama olmuyor. Ne diye ittiriyorum ki?
Tamam sevgi kelebeğine döndü seviyorum da ama karakterim çakışıyor.Ben onu o beni yönetmeye yönlendirmeye çalışıyor gelemiyorum bu tarz şeylere.
En son akşam bi mevzuyu konuştuk en geç cuma halledicezdedim. ne zaman istersen dedi.Bugün işim olan şahsı aradım sıkıntı yok bugün hallolmuş bil diye.Bizimkine diyorum yok akşama bir daha konuşuruz. Hayır bir anda ne oldu. En nefret ettiğim şeyler yapıcam deyip ertelemek bahane sunmak. İşin garibi normalde böyle tavrı da yoktu.
Sıkıldım çabalamaktan,hormonlarla ilgisi yok. Hep ben toparlayıp alttan alamam. Hiç bişeyde demedim zaten bir iki gün içinde evden ne alacaksan al git yürümüyor dedim. Umurumda bile değil artık. Tahammülüm olmayan şeyleri yapmasın,beni tanımış olması gerekti bunca zamandır,nelere asla katlanamayacağımı. Kendimi yıpratmak istemiyorum ağlar sızlar alışırım
Canım bu cozulmıcek bıse degıl ya bende hamıle kaldıgım ay tamda aynı sebeplerden esımdn ayrılıodum aıleler falan geldı bosanıyoruz dıye ama sonra duzeldı sevıyosanız yazık etmeyın hem bak artık tek degılsınız
Canim yapma boyle yaa. Her ailede oluyor boyle seyler. Tamam karakterine ters olabilir, ben de hic sevmem bir gun oyle birgun boyle insanlari. Sevgi bazen ufak seyleri gormezden gelmektir. Boşanıp nolucak. Bu adam seni dovuyor mu, ozgurlugunu kisitliyor mu, hakaret mi ediyor nedir yani. Hadi bosandiniz. Omur boyu bekar durmayacaksin. Eeee evlendigin adam farkli mi olacak. Yuzde doksani ayni model.bunlarin. Fikir catismasi herpimizde var. Cok uzuluyorum suanda
Cidden boşanma isteğim yok hatta en büyük korkumdu.Eşimle çok zor herkesi karşıma alarak evlendim seviyorum diye direterek. Ama cidden mahçup duruma soktu bugün beni ki hiç huyu değildir fikir değiştirmek.akşam konuşmuşuz zaten bir daha konuşalım nedir?ben sana güvenerek işi ayarlamışım ortada bırakmak caymak nedir.
En hassas noktam şu yeminle,babamda böyleydi bugün yarın,bakarız hallederiz diyen bir adamdı.Nefret ederdim o huyundn mağdur etmesinden.Görüşmüyorum bile. Şimdi eşimin bu duruma sokması cidden şoka soktu beni.Sebebi de yok yani istese ertelemez halledebilirdi bir sebebi yok.
Cidden alayı böyleyse evlenmemeye razıyım tekrar.
canım doktor verdımı sana tarıh daha erken dıılmı kesın bı tarıh vermek ıcın ay heycanlandım bı an=))bende bu yüzden doktorumla çok konuştum.illa bekliycem dersen çok yakın takiple bekleriz 1 ocağı dedi.ama seni riske atmış oluruz falan filannnn.bide artık okula kayıtta yıl değil ay hesabı yapılıyor ya pek sorun olacağını sanmıyorum.aramızda ilkokul öğretmeni var mıydı? daha iyi bilir sanki
Ben okul öncesi öğretmeniyim canım söylediğin gibi ay hesabı yapılıyor artık yıl sorun olmuyor böyle çok iyi oldu 72 ay ve üzeri olanlar ilkokula kesin kayıt yaptırmak zorunda zaten direk isimleri gözüküyor sistemdenbende bu yüzden doktorumla çok konuştum.illa bekliycem dersen çok yakın takiple bekleriz 1 ocağı dedi.ama seni riske atmış oluruz falan filannnn.bide artık okula kayıtta yıl değil ay hesabı yapılıyor ya pek sorun olacağını sanmıyorum.aramızda ilkokul öğretmeni var mıydı? daha iyi bilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?