2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Katılıyorum canım

Evet kuzenimde üniversitede Doğum yapacak profesör girecek Doğuma ama şimdilik normal diyormuş bide dediğin gibi iğneleri 37 De bırakacağız demiş ee 40 haftaya kadar Bebek doğmazsa 3 hafta içinde o iğneler koruyacak mı onu bizim de aklımıza takılmıştı bu durum öyle iğnesiz ilaçsız beklemek çok büyük stres olur o öncekini 37 de kaybetti çünkü

Gunaydin herkese cok aktif katilmasam da takip etmeye çalişiyorum, buhaftasonu şeker yuklemesi yapilacak gramini doktor.boy kiloya gore ayarliyormus ama 50gr tavsiye ediliyor.diye okumustum, sizlere ne kadar yukleme.yapıldı

bari 1 ocak olaydı , bir kaç günden okula erken başlamak zorunda kalacak vs.. acaba erken doğarsa kimliğe 1 ocak yazdırmamız mümkün mü
evet ya aralık sonu olursa bi kaç günden bir yıl büyük gibi olacak ama okula başlarken artık ay hesabı yapılıyor problem olmuyor

Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.

Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.

Noluyo canim yaa. Ruyanizda mi gordunuz. Nereye bosaniyorsunuz. Orta yolu yok mu ikinizin de (

Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.

Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Girmeyeceğim demişsin ama yine de yazayım
Borsa yüzünden mi ay noldu sabah sabah
Bi bitseydi şu hamilelik de hormonlar yerine gelseydi

Gunaydin herkese cok aktif katilmasam da takip etmeye çalişiyorum, buhaftasonu şeker yuklemesi yapilacak gramini doktor.boy kiloya gore ayarliyormus ama 50gr tavsiye ediliyor.diye okumustum, sizlere ne kadar yukleme.yapıldı
Bana 50gram yapıldı canım çok kolaydı gözün korkmasın

Gunaydin. Benim doktorum garanti olsun diye 75 lik yaptirdi. Bir icmeden once. Birer saat ara ile de ictikten sonra iki defa kan aldilar. Normal cikti degerlerim. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz :)

Bana 50gram yapıldı canım çok kolaydı gözün korkmasın

Gunaydin. Benim doktorum garanti olsun diye 75 lik yaptirdi. Bir icmeden once. Birer saat ara ile de ictikten sonra iki defa kan aldilar. Normal cikti degerlerim. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz :)

Teşekkürler arkadaşlar doktorum.direk.karatay onaylamasa da ben.sekeri yukleyecegim dedi =)bakalim kac gr olacak yazarim haberleri

sarra13 üzüldüm gercekten gebelık surecı zaten zor bırde böle hayatı durumların ortaya cıkması cok zor allah yardımıcınız olsun

Ne oldu sabah sabah
Düzelir gibiydi sanki

Noluyo canim yaa. Ruyanizda mi gordunuz. Nereye bosaniyorsunuz. Orta yolu yok mu ikinizin de (

Girmeyeceğim demişsin ama yine de yazayım
Borsa yüzünden mi ay noldu sabah sabah
Bi bitseydi şu hamilelik de hormonlar yerine gelseydi

sarra13 üzüldüm gercekten gebelık surecı zaten zor bırde böle hayatı durumların ortaya cıkması cok zor allah yardımıcınız olsun

Kızlar tam detaya inmeyeceğim ama olmuyor. Ne diye ittiriyorum ki?
Tamam sevgi kelebeğine döndü seviyorum da ama karakterim çakışıyor.Ben onu o beni yönetmeye yönlendirmeye çalışıyor gelemiyorum bu tarz şeylere.

En son akşam bi mevzuyu konuştuk en geç cuma halledicezdedim. ne zaman istersen dedi.Bugün işim olan şahsı aradım sıkıntı yok bugün hallolmuş bil diye.Bizimkine diyorum yok akşama bir daha konuşuruz. Hayır bir anda ne oldu. En nefret ettiğim şeyler yapıcam deyip ertelemek bahane sunmak. İşin garibi normalde böyle tavrı da yoktu.

Sıkıldım çabalamaktan,hormonlarla ilgisi yok. Hep ben toparlayıp alttan alamam. Hiç bişeyde demedim zaten bir iki gün içinde evden ne alacaksan al git yürümüyor dedim. Umurumda bile değil artık. Tahammülüm olmayan şeyleri yapmasın,beni tanımış olması gerekti bunca zamandır,nelere asla katlanamayacağımı. Kendimi yıpratmak istemiyorum ağlar sızlar alışırım

Canım bu cozulmıcek bıse degıl ya bende hamıle kaldıgım ay tamda aynı sebeplerden esımdn ayrılıodum aıleler falan geldı bosanıyoruz dıye ama sonra duzeldı sevıyosanız yazık etmeyın hem bak artık tek degılsınız

bari 1 ocak olaydı , bir kaç günden okula erken başlamak zorunda kalacak vs.. acaba erken doğarsa kimliğe 1 ocak yazdırmamız mümkün mü
bende bu yüzden doktorumla çok konuştum.illa bekliycem dersen çok yakın takiple bekleriz 1 ocağı dedi.ama seni riske atmış oluruz falan filannnn.bide artık okula kayıtta yıl değil ay hesabı yapılıyor ya pek sorun olacağını sanmıyorum.aramızda ilkokul öğretmeni var mıydı? daha iyi bilir sanki

Canim yapma boyle yaa. Her ailede oluyor boyle seyler. Tamam karakterine ters olabilir, ben de hic sevmem bir gun oyle birgun boyle insanlari. Sevgi bazen ufak seyleri gormezden gelmektir. Boşanıp nolucak. Bu adam seni dovuyor mu, ozgurlugunu kisitliyor mu, hakaret mi ediyor nedir yani. Hadi bosandiniz. Omur boyu bekar durmayacaksin. Eeee evlendigin adam farkli mi olacak. Yuzde doksani ayni model.bunlarin. Fikir catismasi herpimizde var. Cok uzuluyorum suanda

Başta tamam deyip sonradan caymak huyu değil.Bildiğin mahçup düşürdü beni farkında değil. Ne oldu birden deyince işi var.Ben aynısını yapsam delirir.Sıkıldım ya cidden ertelemek bahane sunmak beni delirten şeyler.Normalde o da nefret eder. Bile bile yaptı niyeyse.

Şaka bir yana hemen boşanalım modum yok en büyük korkumdu bu zaten anne babada ayrı olunca.Ama yok yani karşındakini illa alttan alıp kendini yıpratacak bir taraf.Adamakıllı sebep sunsa neyse sebebi de yok.Akşam konuşmuşuz zaten bir an da çark etme nedeni ne açıklama da yok

Cidden boşanma isteğim yok hatta en büyük korkumdu.Eşimle çok zor herkesi karşıma alarak evlendim seviyorum diye direterek. Ama cidden mahçup duruma soktu bugün beni ki hiç huyu değildir fikir değiştirmek.akşam konuşmuşuz zaten bir daha konuşalım nedir?ben sana güvenerek işi ayarlamışım ortada bırakmak caymak nedir.

En hassas noktam şu yeminle,babamda böyleydi bugün yarın,bakarız hallederiz diyen bir adamdı.Nefret ederdim o huyundn mağdur etmesinden.Görüşmüyorum bile. Şimdi eşimin bu duruma sokması cidden şoka soktu beni.Sebebi de yok yani istese ertelemez halledebilirdi bir sebebi yok.

Cidden alayı böyleyse evlenmemeye razıyım tekrar.

Pire icin yorgan yakma canim. Hayatini.biz bilemeyiz tabi, suan disardan yorum yapmaya calisiyorum. Yine de saglikli dusunmeye calis. Ofkeyle kalkan zararla oturur. Sakinles. Iyi ve kotu herseyi dusun. Yuva kurmak zor, yikmak cok kolay

canım doktor verdımı sana tarıh daha erken dıılmı kesın bı tarıh vermek ıcın ay heycanlandım bı an=))

Ben okul öncesi öğretmeniyim canım söylediğin gibi ay hesabı yapılıyor artık yıl sorun olmuyor böyle çok iyi oldu 72 ay ve üzeri olanlar ilkokula kesin kayıt yaptırmak zorunda zaten direk isimleri gözüküyor sistemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…