ınan o kadar benzıokı sebeplermız bızde trafık cezası yuzundeno hale gelmıstık cok fazla ceza yıyodu zor ödedık en son yıne bı tane yemıs bende erken yatıralımda ındırımlı olsun dedım 15 gun suresı var hergun erteledı benı en son gun para ıstedım yıne sen yatır ben sana verırım dıyınce cıldırmıstım bu sorumsuzluk ne dıye bırbırmıze gırdık baya.erkekler sorumsuz malesef hepsı aynı rahatlarBaşta tamam deyip sonradan caymak huyu değil.Bildiğin mahçup düşürdü beni farkında değil. Ne oldu birden deyince işi var.Ben aynısını yapsam delirir.Sıkıldım ya cidden ertelemek bahane sunmak beni delirten şeyler.Normalde o da nefret eder. Bile bile yaptı niyeyse.
Şaka bir yana hemen boşanalım modum yok en büyük korkumdu bu zaten anne babada ayrı olunca.Ama yok yani karşındakini illa alttan alıp kendini yıpratacak bir taraf.Adamakıllı sebep sunsa neyse sebebi de yok.Akşam konuşmuşuz zaten bir an da çark etme nedeni ne açıklama da yok
İki insan birbirini çok sevebilir ama bence anlaşmak farklı bi şey ya aşık olup evleniyoruz aynı evin içine girince zamanla ne huylarını öğreniyoruz maalesef ee onlar için de geçerli bu durum bizim farklı huylarımızı öğreniyorlar. Tahammül sınırları oluyor insanın onu aşıyorsa dayanamıyor ama eşin gene bırakamayacak seni bence peşine düşer bu işin :)Kızlar tam detaya inmeyeceğim ama olmuyor. Ne diye ittiriyorum ki?
Tamam sevgi kelebeğine döndü seviyorum da ama karakterim çakışıyor.Ben onu o beni yönetmeye yönlendirmeye çalışıyor gelemiyorum bu tarz şeylere.
En son akşam bi mevzuyu konuştuk en geç cuma halledicezdedim. ne zaman istersen dedi.Bugün işim olan şahsı aradım sıkıntı yok bugün hallolmuş bil diye.Bizimkine diyorum yok akşama bir daha konuşuruz. Hayır bir anda ne oldu. En nefret ettiğim şeyler yapıcam deyip ertelemek bahane sunmak. İşin garibi normalde böyle tavrı da yoktu.
Sıkıldım çabalamaktan,hormonlarla ilgisi yok. Hep ben toparlayıp alttan alamam. Hiç bişeyde demedim zaten bir iki gün içinde evden ne alacaksan al git yürümüyor dedim. Umurumda bile değil artık. Tahammülüm olmayan şeyleri yapmasın,beni tanımış olması gerekti bunca zamandır,nelere asla katlanamayacağımı. Kendimi yıpratmak istemiyorum ağlar sızlar alışırım
İki insan birbirini çok sevebilir ama bence anlaşmak farklı bi şey ya aşık olup evleniyoruz aynı evin içine girince zamanla ne huylarını öğreniyoruz maalesef ee onlar için de geçerli bu durum bizim farklı huylarımızı öğreniyorlar. Tahammül sınırları oluyor insanın onu aşıyorsa dayanamıyor ama eşin gene bırakamayacak seni bence peşine düşer bu işin :)
tüm yazdıklarına çok katılıyorum.aynen hepsi aşağı yukarı aynı.ve neden çocuğumu babasından uzak büyüteyim ki?tahammül edilemeyecek birşey olmadıktan sonra?Canim yapma boyle yaa. Her ailede oluyor boyle seyler. Tamam karakterine ters olabilir, ben de hic sevmem bir gun oyle birgun boyle insanlari. Sevgi bazen ufak seyleri gormezden gelmektir. Boşanıp nolucak. Bu adam seni dovuyor mu, ozgurlugunu kisitliyor mu, hakaret mi ediyor nedir yani. Hadi bosandiniz. Omur boyu bekar durmayacaksin. Eeee evlendigin adam farkli mi olacak. Yuzde doksani ayni model.bunlarin. Fikir catismasi herpimizde var. Cok uzuluyorum suanda
tüm yazdıklarına çok katılıyorum.aynen hepsi aşağı yukarı aynı.ve neden çocuğumu babasından uzak büyüteyim ki?tahammül edilemeyecek birşey olmadıktan sonra?sarra13 miniş bebeğini Ahmet arhanını kucağına alıp annelik duygusunu yattığın zaman pişman olabilirsin.iyi düşün derim bir anda karar verme
ama benim 3. doğumum ve sezeryanım olacak aynı Zaman'da.o yüzden eğer bi aksilik çıkmazsa diye bi tarih verdi.25-26 aralık gibi alırız bebişi dedicanım doktor verdımı sana tarıh daha erken dıılmı kesın bı tarıh vermek ıcın ay heycanlandım bı an=))
yani aralık sonunda doğurabilirimBen okul öncesi öğretmeniyim canım söylediğin gibi ay hesabı yapılıyor artık yıl sorun olmuyor böyle çok iyi oldu 72 ay ve üzeri olanlar ilkokula kesin kayıt yaptırmak zorunda zaten direk isimleri gözüküyor sistemden
hımm benım daha bellı degıl ne olucagı normal olursa 6 ocak gıbı gorunuo dedı doktor ama sezeryan olursa aralık olur heralde cok heycanlı ya ılk bebegım ve gun sayıyorum kavusmak ıcınama benim 3. doğumum ve sezeryanım olacak aynı Zaman'da.o yüzden eğer bi aksilik çıkmazsa diye bi tarih verdi.25-26 aralık gibi alırız bebişi dedi
Benim de ilk gebeliğimde plasenta yaşlanması olmuştu. 37. Haftada bebeğim beslenmesi durmuştu hiç kilo almamıştı zaten kafasını göğüs kafesime sıkıştırmıştır derken 38 in gittiği gün almışlardı seseryanla. Ona rağmen 3500 kilo doğmuştu tombikiğim :)Öncesinde düşüğüm olduğundan 38 de akciğer gelişimini tamamlıyor ya bide plesanta yaşlanıyormuş artık
Canım dur ne oldu bi sakin olEvet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.
Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Kızlar tam detaya inmeyeceğim ama olmuyor. Ne diye ittiriyorum ki?
Tamam sevgi kelebeğine döndü seviyorum da ama karakterim çakışıyor.Ben onu o beni yönetmeye yönlendirmeye çalışıyor gelemiyorum bu tarz şeylere.
En son akşam bi mevzuyu konuştuk en geç cuma halledicezdedim. ne zaman istersen dedi.Bugün işim olan şahsı aradım sıkıntı yok bugün hallolmuş bil diye.Bizimkine diyorum yok akşama bir daha konuşuruz. Hayır bir anda ne oldu. En nefret ettiğim şeyler yapıcam deyip ertelemek bahane sunmak. İşin garibi normalde böyle tavrı da yoktu.
Sıkıldım çabalamaktan,hormonlarla ilgisi yok. Hep ben toparlayıp alttan alamam. Hiç bişeyde demedim zaten bir iki gün içinde evden ne alacaksan al git yürümüyor dedim. Umurumda bile değil artık. Tahammülüm olmayan şeyleri yapmasın,beni tanımış olması gerekti bunca zamandır,nelere asla katlanamayacağımı. Kendimi yıpratmak istemiyorum ağlar sızlar alışırım
Canım dur ne oldu bi sakin ol
canim yine kizdirmis seni napip yapip..
doguma yalniz mi gitceksin? doktor kontrollerinde herkes esiyle gelicek, senin icin acimicak mi?
bence bi sure ayri kalin, kafani bi topla..
o da iyice dusunsun..
ama suan bosanmayin..
o kadar sabretmissin, 2-3 ay daha dayan..
Diyetisyen randevum pazartesiye kaldı canım,listeyi aldığımda paylaşırım.O güne kadar kendimce dikkat edeceğim.Canım gecmiş olsun umarım diyetle şeker sorununu halledersin. Doktor diyet verdiğinde buraya da yazabilir misin? Biz de dikkat edelim ona göre yediklerimize..
Canım şu anda normal düşünemezsin zaten ikizcanın dediği gibi bir süre ayrı kalın. Ama boşanma işini askıya alın bir süre...Bildiğin ortada bıraktı.
Söz verip tutmamamı sağladı.
Sabah sabah gerdi,mahçup duruma düşürdü.
Önce tamam deyip sonra bakarız demek nedir ya sebepsiz? Kendi çevresine ailesine yapmaz bunu ama.
Ne hali varsa görsün. Saatlerdir işi kendim nasıl halledebilirim diye düşünüyorum. Beni düşürdüğü konuma bak.Affetmiyorım. İlkkez sebepsiz yere (hala niye böyle yaptı anlamıyorum) mağdur etti,sorumsuzluk etti.Gerçekten çok gerginim.
Topla eşyalarını çek git dedim.2 güne geldiğimde çöpün kalmasın bu evde dedim.
Zahmet edip niye böyle yaptığını bile demedi. Umursamıyorum cidden.normalde aileye yansıtmazdım ama boşanıyoruz istemiyorum dedim geldim kuruldum eve.
En hassas noktam vurup beni bu konuma sokmasını anlamıyorum
Valla gelmesin ikiz.
Ağlar zırlar alışırım ne yapayım.Hormonlar der geçer herkes.
Çekemicem bu adamı ben.
Anlaşmalı boşanma için protokol hazırlıyorum ben büroda yokken imzalasın çeksin gitsin.
Bir insan durduk yere keyfi olarak eşini zor duruma sokar mı?Yalancı konumuna düşüp söz verip tutamamış oldum resmen nesini isteyeyim bu adamın.ne alacaksan al git çöpünü bile bırakma dedim zaten. Kalırsa kapının önünde bulursun dedim.
O da istiyor boşanmayı.sen git dedin de, gidecek mi bakalim?
bosanmayi kabul edicek mi?
cok kizmissin, haklisin...
ayir evleri, ama cat diye bosanma..
adam tutup dovdurelim bi rahatla :)
hatta adam tutmusken benim kocayi ve kizkardesini de dovdurelim.
Canım kıyamam sakin olmaya çalış bak özelden yazıştık seninle ben en azından doğum sonrasına bıraktım sen de bir süre ayrı kal kafanı toparla ilk sinirle insan biraz da intikam alma duygusuyla böyle fevri düşünebiliyor bak belki benim sebeplerim seninkinden de fazla ve ağır ama ben bile erteledim sabret kuzum birazcık olmaz mı?Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.
Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
sen git dedin de, gidecek mi bakalim?
bosanmayi kabul edicek mi?
cok kizmissin, haklisin...
ayir evleri, ama cat diye bosanma..
adam tutup dovdurelim bi rahatla :)
hatta adam tutmusken benim kocayi ve kizkardesini de dovdurelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?