2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ınan o kadar benzıokı sebeplermız bızde trafık cezası yuzundeno hale gelmıstık cok fazla ceza yıyodu zor ödedık en son yıne bı tane yemıs bende erken yatıralımda ındırımlı olsun dedım 15 gun suresı var hergun erteledı benı en son gun para ıstedım yıne sen yatır ben sana verırım dıyınce cıldırmıstım bu sorumsuzluk ne dıye bırbırmıze gırdık baya.erkekler sorumsuz malesef hepsı aynı rahatlar

İki insan birbirini çok sevebilir ama bence anlaşmak farklı bi şey ya aşık olup evleniyoruz aynı evin içine girince zamanla ne huylarını öğreniyoruz maalesef ee onlar için de geçerli bu durum bizim farklı huylarımızı öğreniyorlar. Tahammül sınırları oluyor insanın onu aşıyorsa dayanamıyor ama eşin gene bırakamayacak seni bence peşine düşer bu işin :)

Kızlar instagramda birceninbolabı diye bi sayfa var çok cici Bebek kıyafetleri satıyor farklı eşyalar da var ayakkabı çanta havlu vs gibi. belki bakmak istersiniz yasal bi site

Cidden benim için çok mühim bir işi takmadı resmen. Valla normalde hiç aileye yansıtmadım sorunları. Ama bugün direkt boşanmak istiyorum dedim anneme.Beynimden vurulmuşa döndüm sanki babamı gördüm onda birden.hayır sebep sunsa gene tamam o da yok.resmen senin için önemliydi ama ben sallamadım der gibi oldu

tüm yazdıklarına çok katılıyorum.aynen hepsi aşağı yukarı aynı.ve neden çocuğumu babasından uzak büyüteyim ki?tahammül edilemeyecek birşey olmadıktan sonra? sarra13 miniş bebeğini Ahmet arhanını kucağına alıp annelik duygusunu yattığın zaman pişman olabilirsin.iyi düşün derim bir anda karar verme

Durup dururken demiyorum ki.?
Zorlukla bir çok eksikle herkesi karşıma alarak evlendim. Gerektiğinde çok alttan aldım sustum tamam dedim.
Ama bu sorumsuzluk nedir ya ne zannediyor.Adam akıllı bir nedeni de yok.bile isteye sebepsiz mağdur etti beni zor duruma soktu.o benim düşeceğim durumu ya da çocuğunu düşündü mü ki? Başta tamam deyip yüzüstü bırakacaksa ne diye eşim benim?

yani aralık sonunda doğurabilirim

ama benim 3. doğumum ve sezeryanım olacak aynı Zaman'da.o yüzden eğer bi aksilik çıkmazsa diye bi tarih verdi.25-26 aralık gibi alırız bebişi dedi
hımm benım daha bellı degıl ne olucagı normal olursa 6 ocak gıbı gorunuo dedı doktor ama sezeryan olursa aralık olur heralde cok heycanlı ya ılk bebegım ve gun sayıyorum kavusmak ıcın

Öncesinde düşüğüm olduğundan 38 de akciğer gelişimini tamamlıyor ya bide plesanta yaşlanıyormuş artık
Benim de ilk gebeliğimde plasenta yaşlanması olmuştu. 37. Haftada bebeğim beslenmesi durmuştu hiç kilo almamıştı zaten kafasını göğüs kafesime sıkıştırmıştır derken 38 in gittiği gün almışlardı seseryanla. Ona rağmen 3500 kilo doğmuştu tombikiğim :)

Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.

Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Canım dur ne oldu bi sakin ol

canim yine kizdirmis seni napip yapip..
doguma yalniz mi gitceksin? doktor kontrollerinde herkes esiyle gelicek, senin icin acimicak mi?
bence bi sure ayri kalin, kafani bi topla..
o da iyice dusunsun..
ama suan bosanmayin..
o kadar sabretmissin, 2-3 ay daha dayan..

Canım dur ne oldu bi sakin ol

Bildiğin ortada bıraktı.
Söz verip tutmamamı sağladı.
Sabah sabah gerdi,mahçup duruma düşürdü.

Önce tamam deyip sonra bakarız demek nedir ya sebepsiz? Kendi çevresine ailesine yapmaz bunu ama.

Ne hali varsa görsün. Saatlerdir işi kendim nasıl halledebilirim diye düşünüyorum. Beni düşürdüğü konuma bak.Affetmiyorım. İlkkez sebepsiz yere (hala niye böyle yaptı anlamıyorum) mağdur etti,sorumsuzluk etti.Gerçekten çok gerginim.
Topla eşyalarını çek git dedim.2 güne geldiğimde çöpün kalmasın bu evde dedim.

Zahmet edip niye böyle yaptığını bile demedi. Umursamıyorum cidden.normalde aileye yansıtmazdım ama boşanıyoruz istemiyorum dedim geldim kuruldum eve.
En hassas noktam vurup beni bu konuma sokmasını anlamıyorum

Valla gelmesin ikiz.
Ağlar zırlar alışırım ne yapayım.Hormonlar der geçer herkes.
Çekemicem bu adamı ben.
Anlaşmalı boşanma için protokol hazırlıyorum ben büroda yokken imzalasın çeksin gitsin.

Bir insan durduk yere keyfi olarak eşini zor duruma sokar mı?Yalancı konumuna düşüp söz verip tutamamış oldum resmen nesini isteyeyim bu adamın.ne alacaksan al git çöpünü bile bırakma dedim zaten. Kalırsa kapının önünde bulursun dedim.

Canım gecmiş olsun umarım diyetle şeker sorununu halledersin. Doktor diyet verdiğinde buraya da yazabilir misin? Biz de dikkat edelim ona göre yediklerimize..
Diyetisyen randevum pazartesiye kaldı canım,listeyi aldığımda paylaşırım.O güne kadar kendimce dikkat edeceğim.

Canım şu anda normal düşünemezsin zaten ikizcanın dediği gibi bir süre ayrı kalın. Ama boşanma işini askıya alın bir süre...
Ailenin yanında kal ki biraz sakinleş

sen git dedin de, gidecek mi bakalim?
bosanmayi kabul edicek mi?
cok kizmissin, haklisin...
ayir evleri, ama cat diye bosanma..
adam tutup dovdurelim bi rahatla :)
hatta adam tutmusken benim kocayi ve kizkardesini de dovdurelim.

O da istiyor boşanmayı.

Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.

Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Canım kıyamam sakin olmaya çalış bak özelden yazıştık seninle ben en azından doğum sonrasına bıraktım sen de bir süre ayrı kal kafanı toparla ilk sinirle insan biraz da intikam alma duygusuyla böyle fevri düşünebiliyor bak belki benim sebeplerim seninkinden de fazla ve ağır ama ben bile erteledim sabret kuzum birazcık olmaz mı?

Sen bi' sus fişnikçi. Boşancam dedin dedin milletin aklını çeldin.

He dövdürürün sonra boşayın adamları..
Onlar da çok geçmeden birer tane rebound bulsun kendine. Siz evde boklu bez temizlerken onlar da artık hangi restorantta romantik yemekler yer, liseli ergen gibi kanları kaynar bilmiyorum.

Bak gece siz kolik sancılarıyla uykusuzluktan kıvranırken o esnada ne yaparlar o konuya hiiiç girmiyorum.

İki dakika şu topik bi' rahat dursun yaa.
Boşanmadan rahat edemeyecek misiniz arkadaş. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…