2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar eşimde boşanmak istediğini söyledi.
Hamilelikte değil doğum sonrası boşanırız dedi.
Şimdi evden gidecek ben oğlumla kalacağım.
Şimdiden çok kötüyüm kendimde değilim sanki.
Ama birbirimizi kırıyoruz,güvenmiyoruz bence.
Boş yere kendi hayatımı mahvettim.Ailemi kırdım evlenmek için. Çok hatalıyım. Oğluma üzülüyorum

ne kadarlık evlısıız canım sız

Canım inş. biran önce kendini toparlarsın kuzun için stres yapmama çalış...
senin ve oğlun için en güzel hayat olsun ne zaman konuşmak istersen burdayız. Özelden her zaman seni dinlemeye hazırım

sakin ol bi.üzülme oğlunu da üzme.geçirdiğiniz zor zamanları düşün siz değilmiydiniz eşinin tayin durumu olduğunda üzülen ikinizde çok üzülmüştünüz.eşin seni hamile halinle yalnız bırakmak istememişti.bu sende de onda da geçici bir sıkıntı.biraz uzak kalın bakalım ama öfkeyle oturup zararla kalkmayın.biraz kafanızı toparlayın.hiç bir evlilik kolay değil netice de iki ayrı karakter aynı hayatı yaşıyor ister istemez sıkıntılar oluyor

Evet tebrik ediyorum kendimi.
Hamilelikte ilk boşanan benim.
Kesin kararımız oldu,evi ayırıyoruz.

Girmeyi düşünmüyorum artık.
Herkes iyi baksın kendine :) Hepinize iyi doğumlar şimdiden.
Hakkınızda hayırlısı,belki biraz ayrı kalmak fikrinizi değiştirir.Umarım sonuç nasıl olursa olsun çok yıpranmadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

yok fişnikçilik yapmiyorum artik :))
ben bosanmaktan ziyade adam tutup dovdurme taraftariyim, taktik degistiriyom :)))
zaten sirf genc kari bulup mutlu mutlu yasamasin diye bosanmaktan vazgectim

gitsin evden bisey olmaz, o da bunaldi demekki kavga gurultu, baba olucak o da stresli..
biraz sakinlesin..
evden gitti diye bosanacak degilsiniz.
sinirle yapilan bi konusmaydi belli ki..
esin seni cok seviyor, sen de onu seviyorsun,
e her sinirlendiginde bosanalim dedigin icin kizmis tamam evet bosanalim demistir.
ben hic sanmiyorum boyle sonuclanacagini.
bi dogsun ogluş, duzelecek hersey..
birazcik sabir..

yok fişnikçilik yapmiyorum artik :))
ben bosanmaktan ziyade adam tutup dovdurme taraftariyim, taktik degistiriyom :)))
zaten sirf genc kari bulup mutlu mutlu yasamasin diye bosanmaktan vazgectim

Adamı bi' anlık karambole gelip boşasan genç karı bulur diye bu sefer de tetikçi tutarsın herhalde sen. :))

Sende o potansiyeli gördüm.
Benim olmadın, kara toprağın olacaaan.

sarra13 bana kızacaksın belki ama karı koca biraz şımarıklık yapıyorsunuz siz. Dost acı söyler. İkidir söylediğin sebepler boşanmak için bence gerçekten yetersiz hiç mi okumuyorsun bdv bölümünü. Kendi ağzınla diyorsun ilk kez böyle bişey yaptı diye. Ada'mın genel huyu olsa tamam ama ilk kez deyip bunun üzerne boşanmayı ağza almak seven iki insana yakışıyor mu hiç. Beni tanıması lazımdı benim hassas noktam diyorsun tamam doğru ama belki sende bu dört senede onun hassas noktalarında hata yaptın. Bak derler ki evlilik aşamaları vardır 1-3-5-7-9 diye ilk sene bitince bazı kavgalar azalır 3 de iyice azalır derken 9 seneyi atlatınca çoğu şey hallolmuş olur. Sıkıntılı süreçler elbet olacak. Bi çıkın gidin haftasonu herkesten he işten uzak telefonları kapatıp bi Bolu ya Ilgaz'a falan gidin kafa dinleyin. Beş sene sonra oğlun anne niye babamla ayrısınız dediğinde bir iş için söz verdi tutmadı ilk kez yapmıştı ama sinirlendim boşadım mı diyeceksin.

Adamı bi' anlık karambole gelip boşasan genç karı bulur diye bu sefer de tetikçi tutarsın herhalde sen. :))

Sende o potansiyeli gördüm.
Benim olmadın, kara toprağın olacaaan.

olabilir :))
tetikci tutmam ben vururum.
annemin yengesi, 2.kari alicak diye annemin dayisini vurmuş, 2.kari adayini da vurmuş, giresun hapisanesinde yatmis bikac sene :))
allahtan ölmemisler :)

bizim sulalede olur boyle seyler :)))
karadenizliyiz biz vururuz

maşallah iyi doğmuş son haftalarda dikkat etmek gerekir işte

ben omega 3 kullanmıyorum . doktorum tavsiye etmedi , her gün balık yemediğin için hergün balık hapı içmeyi
doğru bulmuyorum , ben marka isim de vermeyeceim dedi .

en baştan beri haftada 1 -2 defa balık yiyoruz

hergun balik yemezsin tabi ama hergun omega 3 alinmali, sadece balikta yok omega..
hergun ceviz tuketiliyorsa gerek yok kullanmaya..

Doktorum baligin hamilelikte cok onemli oldugunu soyledi. Iki gunde bir almam icin recete etti. Balik yedigim gunler de balik yagini almiyorum.
ben ımom isminde bir hap alıyorum ıkılı test için gittiğimde verdi elevit multıvıtamınle beraber sonra kilo alımım çok olduğu ıcın uclu teste gittiğimde bir gun elevıt bır gun ımom al dedi
balık ilaçlarına dikkat etmek lazım içerisinde a vitamini olmayan ilaçları almak lazım benım kullandığım ımomda a vitamni cıkarılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…