2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Toplasan 2 saat dışardaydık.1 saat dolanmışımdır.
Oğlanı da hissetmedim bugün çok. 7den beri uzanıyorum ama yok doğrulamaz olduö git gide

Magnezyum damarda çentik olması durumuna da mı iyi geliyormuş?
uterin damar annenin çocuğu beslediği damarın adıymış yani damar tam anlamıyla besleyemiyor o yüzden magnezyum tedavisiyle damarı genişletip gelişimi %100 e çıkarmayı amaçlıyoruz bakalım inşallah faydası olur

güle güle kullansın inşallah bu arada boynu çıt çıtlı olan badiler daha kullanışlı bende onlardan aldım

Canımcım 3 kıloluk bı deterjan ama uzun sure gıdıyomus
Gerçi bende uzun sure gıtmez
Öyle yumuşatıcı fılan doyamıyıp Boca etme huyum var
Normal fıyatı 105 ama üye ulursan
Üyelere 80 lira canım. Konsantre olduğu için fazla dokmene gerek yok. Rahat bir sene hatta fazla bile gider.

Sa8 sensitive konsantre toz deterjan diye geçiyor

güle güle kullansın inşallah bu arada boynu çıt çıtlı olan badiler daha kullanışlı bende onlardan aldım

Canım onlardan 7-8 tane aldık daha önceden :))
Teşekkür ederim bu arada :)

Kullanılabilir çünkü amway bioquest tescilli

27.5 olması gerek 29.5 çıkıyor! !
Bende altta 37 görünce Yok artık dedim de 2 haftadan sıkıntı olmaz Can'ım kiloya göre erken Doğum olmuyor zaten geleceği varsa kilosu az olsa da geliyor :) sezeryan olacaklar içim önde gitmesi iyi kilo açısından o yüzden ben seviniyorum benim kesin sezeryan ne kadar kilolu doğarsa bakması o kadar kolay oluyor Çünkü

sarra13 canım kramp girmiştir. Malım vücut genişliyor farketmesek de. Şimdi yat kocanın önüne beline bi güzel masaj yapsın. Bizde artık her akşam 30-45 dakika masaj seansı oluyor mecbur sırfım çok ağrıyor Çünkü. Şefkatli koca eli iyi geliyor :)

Canım teşekkürler benimde sezeryan ilkide öyleydi tek sağlıklı olsun kuvoz olmasın ondan korkuyorum

Herkese merhabalar bebek pamugunu oneren arkadaslar bu hafta bimde baby co diye.marka 2tlden satiliyor ,kullananlar var mi islatip tuppera koyarak kullanmayo.dusunuyrm hazir fiyat dusukken stoklasam mi
Bebeğin poposunu bebek pamuğu ile silin diyor uzmanlar hafıf islâtatak ben 2 paket baska yerden stoklamıstım bim de varsa ordan da alırım çok lazım olur

kırmızı ve yeşil almışsın ya o yakalılardan almadım bende sadece bi arkadaşım zor giydiriliyor demişti onun dışındakilerden aldım bende

Yenidoğan için çıtçıtlı gerekli bebeğin canını acıtmamak için uğraşırken kolunu kıpırdatmaya bile korkulabilir.

Bende o yüzden yenidoğan ve 1-2 aylık öyle yandan çıtçıtlı aldım.

Bunlarıda 3aylık bulunsun diye aldık.Bebek ele avuca geldikçe daha rahat giydiririz.

Yenidoğan ilk zamanları için çıtçıtlı alsam da tulum dahil, ben genelde 3ay 3-6ay alıyorum büyük elimin altında olsun çocuğun gelişimi nasıl olacak bilinmiyor sonuçta,giydiririm zamanla diye alıp atıyorum kenara.Bu aldıklarımda yenidoğan değil ama yeşil hoşuma gitti duramadım :))

1yaş pantolona bile saldırdım eşim durdurdu :))

Bende ilk kez oldu valla çok pis bişeymiş.Karnıma kasıklarıma da vuruyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…