sarra13
beniö kalçadan sırtıma kadar her yerim hergün ağrıyor. Çok gezdiysem bugün o yormuştur. Hergün Yen'i yorgunluk çıkıyor vallahi ben şimdi yapttım ki yatağa dinleneyim diye benim oğlan halaya başladı.
uterin damar annenin çocuğu beslediği damarın adıymış yani damar tam anlamıyla besleyemiyor o yüzden magnezyum tedavisiyle damarı genişletip gelişimi %100 e çıkarmayı amaçlıyoruz bakalım inşallah faydası olur
Kız bunlar hep fake reklam siteleri. Girme sakın. Virüs falan da bulaşıp kredi kartı bilgilerini de kopyaliyorlar. Birinin başına gelmişti hatırlıyorum
Merhaba kızlar.
Bugün bende bir lcw ye gideyim dedim.
Baya uygun geldi bize yaklaşık 200 tl ye bunları aldık.
Ordan e bebeğe gittik,biberon,emzik anakucağımızı aldık :))
Çocuğun dolabını,giysi olayını bitirdik.Artık büyük parçalarımız kaldı.
Yenidoğan çok almadım yalnız,genelde 0-3 ay aldım biraz 3-6 aldım. Yenidoğan çok almadık ama hata mı ettik?
Aldıklarımız şuana kadar ; 1 tane bornoz 6 aylık
1 tane kışlık hırka 3 aylık
2adet yelek
2-3 ayaklı tulum
5 altlı üstlü takım
1 yelekli eşofman takımı
7 tane 1-2-3 numaralı çıtçıtlı zıbın
2 kısakollu zıbın
2-3 yenidoğan ayaklı alt
2-3 0-3 ay ayaklı alt
2 yenidoğan önlük
Şapka,eldiven,çorap
1-2 3-6 ay alt
4-5 tane 1-3 ay üst
2 tane yenidoğan üst
8 li ağız mendili
2 tane hastane çıkışı
Bunlar dolabında olanlar.Eksikler elbet çıkacak.Ama bunları aldık şimdilik
@derinn83 eşım Çarptı Yarıda gıttı msj
Ama üyeye 80 e gelıyo
25 te az degıl yanı
Ben bıkac alışverış yaptım 50 lıra ucuza aldım
Bide eskısı gıbı yıllık Ücret falanda almıyolarmış
Beleşe devam
Canımcım 3 kıloluk bı deterjan ama uzun sure gıdıyomus
Gerçi bende uzun sure gıtmez
Öyle yumuşatıcı fılan doyamıyıp Boca etme huyum var
Normal fıyatı 105 ama üye ulursan
amwaya üye oldum da bebekler için olan deterjanı bulamıyorum kızlar yawf, biri bana link atabilir mi amway sayfasından. isimle aratınca bebekler için olanı çıkmıyor SA8™ Sensitive Baby değil miydi bunun adı? :/
bu sanırım ninocum doğru mu ? bir de tatlım şöyle bi açıklama yapmış ;
Lekelere (süt, mama, kan) SA8 Yıkama Öncesi Sprey uygulayın veya 20 ml SA8 Sensetive'i bir tas soğuk su içerisine karıştırın ve lekeli çamaşırları 30 dakika kadar bu suya bastırın
bu önerdiği sprey gerekli mi? bebeler için kullanabilir miyiz?
Bende altta 37 görünce Yok artık dedim de 2 haftadan sıkıntı olmaz Can'ım kiloya göre erken Doğum olmuyor zaten geleceği varsa kilosu az olsa da geliyor :) sezeryan olacaklar içim önde gitmesi iyi kilo açısından o yüzden ben seviniyorum benim kesin sezeryan ne kadar kilolu doğarsa bakması o kadar kolay oluyor Çünkü
sarra13
canım kramp girmiştir. Malım vücut genişliyor farketmesek de. Şimdi yat kocanın önüne beline bi güzel masaj yapsın. Bizde artık her akşam 30-45 dakika masaj seansı oluyor mecbur sırfım çok ağrıyor Çünkü. Şefkatli koca eli iyi geliyor :)
Bende altta 37 görünce Yok artık dedim de 2 haftadan sıkıntı olmaz Can'ım kiloya göre erken Doğum olmuyor zaten geleceği varsa kilosu az olsa da geliyor :) sezeryan olacaklar içim önde gitmesi iyi kilo açısından o yüzden ben seviniyorum benim kesin sezeryan ne kadar kilolu doğarsa bakması o kadar kolay oluyor Çünkü
Herkese merhabalar bebek pamugunu oneren arkadaslar bu hafta bimde baby co diye.marka 2tlden satiliyor ,kullananlar var mi islatip tuppera koyarak kullanmayo.dusunuyrm hazir fiyat dusukken stoklasam mi
Bebeğin poposunu bebek pamuğu ile silin diyor uzmanlar hafıf islâtatak ben 2 paket baska yerden stoklamıstım bim de varsa ordan da alırım çok lazım olur
Yenidoğan için çıtçıtlı gerekli bebeğin canını acıtmamak için uğraşırken kolunu kıpırdatmaya bile korkulabilir.
Bende o yüzden yenidoğan ve 1-2 aylık öyle yandan çıtçıtlı aldım.
Bunlarıda 3aylık bulunsun diye aldık.Bebek ele avuca geldikçe daha rahat giydiririz.
Yenidoğan ilk zamanları için çıtçıtlı alsam da tulum dahil, ben genelde 3ay 3-6ay alıyorum büyük elimin altında olsun çocuğun gelişimi nasıl olacak bilinmiyor sonuçta,giydiririm zamanla diye alıp atıyorum kenara.Bu aldıklarımda yenidoğan değil ama yeşil hoşuma gitti duramadım :))
sarra13
canım kramp girmiştir. Malım vücut genişliyor farketmesek de. Şimdi yat kocanın önüne beline bi güzel masaj yapsın. Bizde artık her akşam 30-45 dakika masaj seansı oluyor mecbur sırfım çok ağrıyor Çünkü. Şefkatli koca eli iyi geliyor :)