2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Kuzum o beyazlı kırmızılı ve haki rengi olandan ben de aldım 3-6 ay. Açık söyleyeyim deneme amaçlı almıştım. Kalitesine inanamadım gelince. Çok güzeldi. Hattâ en sevdiğim parçalardan biri diyebilirim şu an. Çok da rahat giydirilir o 2-3 aylıkken.

19.90'a falan kadife tulum, %100 pamuk kazak almıştım sitesinden o da acayip güzel çıktı.

Güle güle giydir kuzum. Arada Koton'a da bak. 100 lira üzeri alışverişe bir sonraki için hediye çeki falan veriyorlar. Orada da çok güzel erkek cicileri var.

Anam Joker'de vardı 1-2 ay önce kaldırmışlar. Mal çekememezlikten bu da karaborsa oldu herhalde. :/

sorma bugun gittik jokere hicbisey yok..
butun stoklari bitmis..
kardesim geldi istanbuldan, dedim gelmisken sana bisiler aldirmam lazim :))
tamam gidip alalim ne istiosan dedi, ciktik, 2tane 4moms aldircam buna..
jokere gittik, yok, indirimdeki urunler bitmis 1600 diyor.. babymalla gittik, renk yok, 2-3 yere daha gittik.. yok yok yok.. alamadik..
kizdim ben de.. baslarim dedim boyle ise.. ben 50kez dusunup zar zor almaya cikiyorum, adamlar yok satiyor, sanki 200tl !!!

Heeeh işte sen ve indırım yan yana bıle gelemıyosunuz
Bende anlamıyorum sankı bedava mıllet saldırıyo

Alman mali de canımı ye :) :)

Sağol canım hepimiz güzelce aldıklarımızı kullanabiliriz inşallah :)

Gerçekten dokuları benimde hoşuma gitti. Zaten mavi şeyden öyle bunalmışım ki kırmızıyı görünce aşık oldum resmen

Kotona hiç bakmadım şuana kadar oraya da bakayım sağol canım :)

Lcw nin bornoz ve şu yelekli 3 lü takımlarıda yumuşacık bu arada bakarsan şayet çok güzel. Hiç aklımda yoktu dokununca aldım :)

Picabo'da her rengi vardı, 1239 liraydı en son. Mağazası varsa orada, oradan alın.

Yavrum 200 liralık şey de yok yurtdışından gelen merak etme.

İnternetten bakıyorsun mağazada var gözüküyor, mağazayı arıyorsun bitti diyorlar. Gel de delirme.
1 haftadır bir deterjanı tedarik edemediler hala.

Kızlar günaydın.
Ağrıyla birlikte hastaneye geldik 2 serum yedim tahlil sonuçlarını bekliyorum

sarra13 geçmiş olsun canım. Ağrıya ne serumu verdiler ki. Tahlil sonuçlarını söyle bakalım. Bak sen istemiyorum diye diye güzel beslenmiyorsun Kızıcam artık sana

sarra13 geçmiş olsun canım. Ağrıya ne serumu verdiler ki. Tahlil sonuçlarını söyle bakalım. Bak sen istemiyorum diye diye güzel beslenmiyorsun Kızıcam artık sana

Gevşetici gibi bir şey verdiler canım. Valla kendimde değildim.
İdrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.
Büyük ihtimalle üşütmüşsün dedi Kürşat bey

Anladım canım ben de kramplar ve kabızlık için magnezyum kullanmaya başlamıştım. Bir faydasını daha öğrenmiş olduk :)

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

Gevşetici gibi bir şey verdiler canım. Valla kendimde değildim.
İdrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.
Büyük ihtimalle üşütmüşsün dedi Kürşat bey

çok gecmis olsun canim
dikkat et kendine, ankaranin ayazi basladi, kış geldi artik..
herkes hasta..

cordeliac bi 4moms multicolor cilar hasta olmamis masallah tosun gibiler, talan etmisler heryeri :)
picabo burda yok canim, kadikoydeki magazadan alicak birader artik.. anlamadim ki kıtlık var sanki, ne sorsam yok diyor magazadakiler..

ninocin
indirim, kazanç, kar, ekonomi, ucuzluk kelimeleriyle benim ismim zıt anlamlı canım :))
aynı cumlede bile gecemiyoruz :)

Üyelere 80 lira canım. Konsantre olduğu için fazla dokmene gerek yok. Rahat bir sene hatta fazla bile gider.
Bugzacım ben siteden üye olmuştum. Ona rağmen 104.33 tl gözüküyor. Ek bişey daha mı yapmak gerek. Ya da eski üyelere mi avantajlı acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20161016-102740.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 32

Yine mağazayı arayıp stok sorun kuzucan. Internet sitelerinde sattıklarını merkez depodan yolluyorlar genelde mağazalar.
Kardeşin gidip el elde baş başta kalmasın orada da. Hattâ ayrılıyorsa telefondan rezerve edin.
Eskiden ohal oldu mu millet yağ, erzak falan stoklardı. Şimdi 4moms stokluyor demek ki. :))

Yanıtladım soruları

Insanin gordukce hepsinden alasi geliyor canim iyi yapmissin ben de bi tur daha alicam kiyafet sonra yeter

Kızlar sabah ağrım vardı iki serum sonra eve geldim.
Aşırı gürültülü kavga yaşadım annemle şimdi akıntılı pembemsi bir şey gelmiş gene ağrım tuttu.

Açılmam yoktu stres mi tetikledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…