Yenidoğan için çıtçıtlı gerekli bebeğin canını acıtmamak için uğraşırken kolunu kıpırdatmaya bile korkulabilir.
Bende o yüzden yenidoğan ve 1-2 aylık öyle yandan çıtçıtlı aldım.
Bunlarıda 3aylık bulunsun diye aldık.Bebek ele avuca geldikçe daha rahat giydiririz.
Yenidoğan ilk zamanları için çıtçıtlı alsam da tulum dahil, ben genelde 3ay 3-6ay alıyorum büyük elimin altında olsun çocuğun gelişimi nasıl olacak bilinmiyor sonuçta,giydiririm zamanla diye alıp atıyorum kenara.Bu aldıklarımda yenidoğan değil ama yeşil hoşuma gitti duramadım :))
1yaş pantolona bile saldırdım eşim durdurdu :))
Anam Joker'de vardı 1-2 ay önce kaldırmışlar. Mal çekememezlikten bu da karaborsa oldu herhalde. :/
Heeeh işte sen ve indırım yan yana bıle gelemıyosunuzsorma bugun gittik jokere hicbisey yok..
butun stoklari bitmis..
kardesim geldi istanbuldan, dedim gelmisken sana bisiler aldirmam lazim :))
tamam gidip alalim ne istiosan dedi, ciktik, 2tane 4moms aldircam buna..
jokere gittik, yok, indirimdeki urunler bitmis 1600 diyor.. babymalla gittik, renk yok, 2-3 yere daha gittik.. yok yok yok.. alamadik..
kizdim ben de.. baslarim dedim boyle ise.. ben 50kez dusunup zar zor almaya cikiyorum, adamlar yok satiyor, sanki 200tl !!!
Ben hiç parfüm içeren herhangi bir şeyi kullanamıyorum Vera. Çok hafif uçucu kokular hariç hani su kokusu gibi diyeyim sen anla. Çilekli dondurmadan bile migreni tetiklenen bir insanım. Yumoşlarla geberiyorum resmen. Bir de çok ağır geliyor bana kokusu normalde de bilmiyorum. Eşim de çamaşırlar deterjanlı kalmış gibi hissediyorum diye nefret ediyor. O yüzden parfüm olayı bana hiç gelmiyor. Özünde deterjanın da yumuşatıcının da suyu yumuşatması gerekiyor ki lekeler kırılsın. Koku olayı tamamen pazarlama. Sabun cevizi de bunu yapmıştır muhtemelen.
Bakım için erken kuzum sabun cevizleriyle. 6 aydan sonra belki sadece cilt, popo temizliği için başa temas etmeden kullanılabilir allerjiye iyi geliyormuş zaten.
6-7 aylık bebeği olan bir arkadaşımla görüştüm dün İzmir'den, Töpfer diye bir markayı şiddetle tavsiye etti bebek bakımı için. Öyle üstten bir araştırdım. Alman üretimi. Daha detaylı inceleyemedim tam. Içeriği %98'in üzerinde organik bitkisel. O da çok kozmetik denemiş en son bundan inanılmaz memnun kalmış. Israrla al dedi. Özellikle banyo tozunu. Baktım ama bulamadım onu da. Meme ucu kremini gördüm aynı markanın, aklıma yattı onun içeriği. Istersen sen de bir araştır bebek bakımı için.
Kuzum o beyazlı kırmızılı ve haki rengi olandan ben de aldım 3-6 ay. Açık söyleyeyim deneme amaçlı almıştım. Kalitesine inanamadım gelince. Çok güzeldi. Hattâ en sevdiğim parçalardan biri diyebilirim şu an. Çok da rahat giydirilir o 2-3 aylıkken.
19.90'a falan kadife tulum, %100 pamuk kazak almıştım sitesinden o da acayip güzel çıktı.
Güle güle giydir kuzum. Arada Koton'a da bak. 100 lira üzeri alışverişe bir sonraki için hediye çeki falan veriyorlar. Orada da çok güzel erkek cicileri var.
Alman mali de canımı ye :) :)
sorma bugun gittik jokere hicbisey yok..
butun stoklari bitmis..
kardesim geldi istanbuldan, dedim gelmisken sana bisiler aldirmam lazim :))
tamam gidip alalim ne istiosan dedi, ciktik, 2tane 4moms aldircam buna..
jokere gittik, yok, indirimdeki urunler bitmis 1600 diyor.. babymalla gittik, renk yok, 2-3 yere daha gittik.. yok yok yok.. alamadik..
kizdim ben de.. baslarim dedim boyle ise.. ben 50kez dusunup zar zor almaya cikiyorum, adamlar yok satiyor, sanki 200tl !!!
sarra13 geçmiş olsun canım. Ağrıya ne serumu verdiler ki. Tahlil sonuçlarını söyle bakalım. Bak sen istemiyorum diye diye güzel beslenmiyorsun Kızıcam artık sana
Anladım canım ben de kramplar ve kabızlık için magnezyum kullanmaya başlamıştım. Bir faydasını daha öğrenmiş olduk :)uterin damar annenin çocuğu beslediği damarın adıymış yani damar tam anlamıyla besleyemiyor o yüzden magnezyum tedavisiyle damarı genişletip gelişimi %100 e çıkarmayı amaçlıyoruz bakalım inşallah faydası olur
Gevşetici gibi bir şey verdiler canım. Valla kendimde değildim.
İdrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.
Büyük ihtimalle üşütmüşsün dedi Kürşat bey
Bugzacım ben siteden üye olmuştum. Ona rağmen 104.33 tl gözüküyor. Ek bişey daha mı yapmak gerek. Ya da eski üyelere mi avantajlı acaba?Üyelere 80 lira canım. Konsantre olduğu için fazla dokmene gerek yok. Rahat bir sene hatta fazla bile gider.
cordeliac bi 4moms multicolor cilar hasta olmamis masallah tosun gibiler, talan etmisler heryeri :)
picabo burda yok canim, kadikoydeki magazadan alicak birader artik.. anlamadim ki kıtlık var sanki, ne sorsam yok diyor magazadakiler..
Yanıtladım sorularıArkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Insanin gordukce hepsinden alasi geliyor canim iyi yapmissin ben de bi tur daha alicam kiyafet sonra yeterYenidoğan için çıtçıtlı gerekli bebeğin canını acıtmamak için uğraşırken kolunu kıpırdatmaya bile korkulabilir.
Bende o yüzden yenidoğan ve 1-2 aylık öyle yandan çıtçıtlı aldım.
Bunlarıda 3aylık bulunsun diye aldık.Bebek ele avuca geldikçe daha rahat giydiririz.
Yenidoğan ilk zamanları için çıtçıtlı alsam da tulum dahil, ben genelde 3ay 3-6ay alıyorum büyük elimin altında olsun çocuğun gelişimi nasıl olacak bilinmiyor sonuçta,giydiririm zamanla diye alıp atıyorum kenara.Bu aldıklarımda yenidoğan değil ama yeşil hoşuma gitti duramadım :))
1yaş pantolona bile saldırdım eşim durdurdu :))
Gevşetici gibi bir şey verdiler canım. Valla kendimde değildim.
İdrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.
Büyük ihtimalle üşütmüşsün dedi Kürşat bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?