canım bence bi ara sor gitmesen de, ayaklarının altına yastık koy yat mutlaka, oturarak bile durma. doktor gerekli görürse zate gel der. ulaşmaya çalış ona. geçmiş olsun bi de.
canım bence bi ara sor gitmesen de, ayaklarının altına yastık koy yat mutlaka, oturarak bile durma. doktor gerekli görürse zate gel der. ulaşmaya çalış ona. geçmiş olsun bi de.
sarra13
cok.gecmis olsun.canim.yorgunluk.stres tetiklemistir.belki dinlenmeye çalış, doktoruna sor ihmal.etme , bir de kumasini.cok begendim.yandan citcitli aldim yazmissin nereden.aldin.gecmisi cok inceleyemedimde
Bir de lcw da yuksek.belli ayakli.pantolonlar var arkadasim.kullaniyor.cok.memnun ,erkeklere poposu kral tacli kizlara poposu kalpli.modeli var sadece beli bebegin.göbeğini tam kapatiyor.tam kışlık
Merhaba kızlar.
Bugün bende bir lcw ye gideyim dedim.
Baya uygun geldi bize yaklaşık 200 tl ye bunları aldık.
Ordan e bebeğe gittik,biberon,emzik anakucağımızı aldık :))
Çocuğun dolabını,giysi olayını bitirdik.Artık büyük parçalarımız kaldı.
Yenidoğan çok almadım yalnız,genelde 0-3 ay aldım biraz 3-6 aldım. Yenidoğan çok almadık ama hata mı ettik?
Aldıklarımız şuana kadar ; 1 tane bornoz 6 aylık
1 tane kışlık hırka 3 aylık
2adet yelek
2-3 ayaklı tulum
5 altlı üstlü takım
1 yelekli eşofman takımı
7 tane 1-2-3 numaralı çıtçıtlı zıbın
2 kısakollu zıbın
2-3 yenidoğan ayaklı alt
2-3 0-3 ay ayaklı alt
2 yenidoğan önlük
Şapka,eldiven,çorap
1-2 3-6 ay alt
4-5 tane 1-3 ay üst
2 tane yenidoğan üst
8 li ağız mendili
2 tane hastane çıkışı
Bunlar dolabında olanlar.Eksikler elbet çıkacak.Ama bunları aldık şimdilik
sarra13
cok.gecmis olsun.canim.yorgunluk.stres tetiklemistir.belki dinlenmeye çalış, doktoruna sor ihmal.etme , bir de kumasini.cok begendim.yandan citcitli aldim yazmissin nereden.aldin.gecmisi cok inceleyemedimde
meraba kızlar aranızda kasık şişliği ve ağrısı yaşayan var mı ? benim ilk gebeliğim. bi kaç haftadır ağrım vardı ama bugün şiştiğini de fark edince korktum açıkçası
meraba kızlar aranızda kasık şişliği ve ağrısı yaşayan var mı ? benim ilk gebeliğim. bi kaç haftadır ağrım vardı ama bugün şiştiğini de fark edince korktum açıkçası
Yoo eski yeni uye olmak farketmez. Yaptigin alisverise gore geldigin seviye yukselince daha cok kar edersin. Ama benle sen arasinda fark yoktur. Ust seviye diilim ben. Cogunlukla kendi ihtiyaclarimi alip biraz da arkadas akrabaya siparis veriyorum. Para kazananlardan diilim yani :))
Giris yaptigin uye oldugun sayfanin resmini mesaj atsana bakayim. Eksik bisey mi var diye?
Yoo eski yeni uye olmak farketmez. Yaptigin alisverise gore geldigin seviye yukselince daha cok kar edersin. Ama benle sen arasinda fark yoktur. Ust seviye diilim ben. Cogunlukla kendi ihtiyaclarimi alip biraz da arkadas akrabaya siparis veriyorum. Para kazananlardan diilim yani :))
Giris yaptigin uye oldugun sayfanin resmini mesaj atsana bakayim. Eksik bisey mi var diye?
Üye girişi yaptıktan sonra ürünü sepete ekliyorum satın almak için devam ettiğimde amway serbest girişimcisi seçin kısmı geliyor. Profilimde de bu bilgi eskikti zaten. Siz önerin dediğimde birini önerdi onu secip ilerleyince siparişi gönder butonu var ama fiyat hala düşmedi.