2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kimse yok mu?

Kanama devam etmedi ama bir iki damla geldi?

Gitsem mi birdaha

Kimse yok mu?

Kanama devam etmedi ama bir iki damla geldi?

Gitsem mi birdaha

canım bence bi ara sor gitmesen de, ayaklarının altına yastık koy yat mutlaka, oturarak bile durma. doktor gerekli görürse zate gel der. ulaşmaya çalış ona. geçmiş olsun bi de.

canım bence bi ara sor gitmesen de, ayaklarının altına yastık koy yat mutlaka, oturarak bile durma. doktor gerekli görürse zate gel der. ulaşmaya çalış ona. geçmiş olsun bi de.

Yokki numarası bende kaydetmemişim

sarra13 cok.gecmis olsun.canim.yorgunluk.stres tetiklemistir.belki dinlenmeye çalış, doktoruna sor ihmal.etme , bir de kumasini.cok begendim.yandan citcitli aldim yazmissin nereden.aldin.gecmisi cok inceleyemedimde

Bir de lcw da yuksek.belli ayakli.pantolonlar var arkadasim.kullaniyor.cok.memnun ,erkeklere poposu kral tacli kizlara poposu kalpli.modeli var sadece beli bebegin.göbeğini tam kapatiyor.tam kışlık

sarra13 canım ciddi bişey olduğunu tahmin etmiyorum yat dinlen ayaklarını uzat eğer tekrarlarsa hastaneden doktorun numarasını alıp ona sor

aradın mı doktoru melina? sanırım içi rahat etmedi, tekrar gitti doktora. Bekliyoruz güzel haberlerini sarra13

Canım güzel günlerde giysin inş.

hastaneyi ara, nöbetçi doktora bağlan, anlat durumu sabahtan beri olanları. hangi hastaneye gidiyorsun, internetten buluruz numarasını.

sarra13 cok.gecmis olsun.canim.yorgunluk.stres tetiklemistir.belki dinlenmeye çalış, doktoruna sor ihmal.etme , bir de kumasini.cok begendim.yandan citcitli aldim yazmissin nereden.aldin.gecmisi cok inceleyemedimde

sarra13 geçmiş olsun şimdi nasılsın ne yaptın ulaştın mı doktoruna?

sarra13 canım ciddi bişey olduğunu tahmin etmiyorum yat dinlen ayaklarını uzat eğer tekrarlarsa hastaneden doktorun numarasını alıp ona sor

aradın mı doktoru melina? sanırım içi rahat etmedi, tekrar gitti doktora. Bekliyoruz güzel haberlerini sarra13

Doktor hemen gel dedi yatış verdi kızlar

meraba kızlar aranızda kasık şişliği ve ağrısı yaşayan var mı ? benim ilk gebeliğim. bi kaç haftadır ağrım vardı ama bugün şiştiğini de fark edince korktum açıkçası

meraba kızlar aranızda kasık şişliği ve ağrısı yaşayan var mı ? benim ilk gebeliğim. bi kaç haftadır ağrım vardı ama bugün şiştiğini de fark edince korktum açıkçası
Şişlik var mı bilmiyorum ama sol kasığımda ağrı var

Bugzacım ben siteden üye olmuştum. Ona rağmen 104.33 tl gözüküyor. Ek bişey daha mı yapmak gerek. Ya da eski üyelere mi avantajlı acaba?
Yoo eski yeni uye olmak farketmez. Yaptigin alisverise gore geldigin seviye yukselince daha cok kar edersin. Ama benle sen arasinda fark yoktur. Ust seviye diilim ben. Cogunlukla kendi ihtiyaclarimi alip biraz da arkadas akrabaya siparis veriyorum. Para kazananlardan diilim yani :))

Giris yaptigin uye oldugun sayfanin resmini mesaj atsana bakayim. Eksik bisey mi var diye?

Üye girişi yaptıktan sonra ürünü sepete ekliyorum satın almak için devam ettiğimde amway serbest girişimcisi seçin kısmı geliyor. Profilimde de bu bilgi eskikti zaten. Siz önerin dediğimde birini önerdi onu secip ilerleyince siparişi gönder butonu var ama fiyat hala düşmedi.

Eklentiler

• Screenshot_20161016-143422.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20161016-142703.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…