Çok geçmiş olsun Can'ım AllahKızlar günaydın.
Ağrıyla birlikte hastaneye geldik 2 serum yedim tahlil sonuçlarını bekliyorum
Yavrum sen uye olamamissin ki. Musteri olarak kaydolmussun. Bana mailini ozelden atsana biÜye girişi yaptıktan sonra ürünü sepete ekliyorum satın almak için devam ettiğimde amway serbest girişimcisi seçin kısmı geliyor. Profilimde de bu bilgi eskikti zaten. Siz önerin dediğimde birini önerdi onu secip ilerleyince siparişi gönder butonu var ama fiyat hala düşmedi.
Gevşetici gibi bir şey verdiler canım. Valla kendimde değildim.
İdrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.
Büyük ihtimalle üşütmüşsün dedi Kürşat bey
24. hafta öncesi sonlanan gebelikler için şık yok?Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Canım sana özelden mesaj atılamıyor sanırım. Kayıt kısmına baktığımda iki secenek var. Ya müşteri olarak kaydolabiliyorsun ya da serbest girişimci. Geçen bahsetmiştin sen üye yapsana beni aynı ay alışverişe puan veriyo demiştin. O şekilde üye olalım.Se
Yavrum sen uye olamamissin ki. Musteri olarak kaydolmussun. Bana mailini ozelden atsana bi
Sebep neymiş canım ne olmuşDoktor hemen gel dedi yatış verdi kızlar
Böbreklerine fılan bakıldımı acaba kum fılan mı dokuyosun yada alttan muayene edıldımı canımKimse yok mu?
Kanama devam etmedi ama bir iki damla geldi?
Gitsem mi birdaha
Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsın.Doktor hemen gel dedi yatış verdi kızlar
Çok geçmiş olsunsarra13
Çok geçmiş olsun Can'ım Allah
Acil şifalar versin .haberdar et lütfen
Çok geçmiş olsun kuzum.
O gevşetici neymiş keşke bir öğrenseydin. Ağrıda parol serum falan yaparlar genelde.
Umarım yanlış, yolunda gitmeyen bir şey olmamıştır döndükten sonra pembe akıntıya sebep olacak.
Sen yine bizleri haberdar et. Aklımız sende kalmasın.
sarra13 gecmis olsun canim. Neden yatis verdi, bir aciklama yapti mi doktorun?
Sebep neymiş canım ne olmuş
Böbreklerine fılan bakıldımı acaba kum fılan mı dokuyosun yada alttan muayene edıldımı canım
Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsın.
Geçmiş olsunsarra13 inşallah önemli bir şey yoktur
Canım çok çok geçmiş olsun.. oğlun için biraz kendini sakinleştir. Hiçbir şey olmayacak Allahın izniyleSağolun kızlar.
Dünden beri ağrım vardı biraz sabah geldiğimde idrar testi yapıldı.
2 serum verildi ağrımı dindirmesi için.
Eve gidince biraz annemle tartıştık.Bir an krize girdim.Sanırım streste tetikledi.
Acilde kş doktor doktoruma haber verdi.
Açılma var mı baktılar.
3 tüp kan aldılar.
Bir daha idrar kürü aldılar.
1 serum ve ağrı kesici vurdular.
Şimdi sancım var mı diye kontrol ediyorlar.
Doktorda anlam veremedi.Açılma yok kum dökme vs yok.Bir sorun görünmüyor.
Şimdilik önlem almak için yatırdı,ağrı ve kan gelince erken doğumdan korkuyorum dedi doktor müdahale edebilmek için burda tutuyorlar.
Daha ne kadar ne yapacaklar bilmiyorum.
Bir süre yemek ve su yasak.
Bildiğiniz iki kolumda delik deşik
Canım çok çok geçmiş olsun.. oğlun için biraz kendini sakinleştir. Hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle
Geçmiş olsun doktor kontrolünde olman iyi olmuş içini ferah tut emin ellerdesinSağolun kızlar.
Eve gidince biraz annemle tartıştık.Bir an krize girdim.Sanırım streste tetikledi.
Açılma var mı baktılar.
3 tüp kan aldılar.
Şimdilik önlem almak için yatırdı,ağrı ve kan gelince erken doğumdan korkuyorum dedi doktor müdahale edebilmek için burda tutuyorlar.
Cordi bu arada söyledi doktor ne olduğunu ama valla ben unuttum.çok kendimde değildim
Sağol canım sanırım psikolojik olarak yıprandım iyice.Yorulduğumu hissediyorum.
Annem eşim arasında anlaşmazlık var ne yaptıysam olmadı.Arada kalmaktan çok yoruldum bugün patlak verdi sanırım.İstesemde kendimi toparlayamıyorum. Eşim daha önce evlilik yaptığı ve çocuğu olduğu için annem istemiyordu hala aynı.Reddetme derecesine geldi resmen bugün.Bende git lütfen sakin konuşalım dedim bağrıştık.Canım çok yanıyor şuan annem içinde eşim içinde.Yıprandım cidden
Canım şu anda ikisinide takmayacaksın sadece oğluna yoğunlaş lütfen...Sağol canım sanırım psikolojik olarak yıprandım iyice.Yorulduğumu hissediyorum.
Annem eşim arasında anlaşmazlık var ne yaptıysam olmadı.Arada kalmaktan çok yoruldum bugün patlak verdi sanırım.İstesemde kendimi toparlayamıyorum. Eşim daha önce evlilik yaptığı ve çocuğu olduğu için annem istemiyordu hala aynı.Reddetme derecesine geldi resmen bugün.Bende git lütfen sakin konuşalım dedim bağrıştık.Canım çok yanıyor şuan annem içinde eşim içinde.Yıprandım cidden
Gecmis olsun canim. Lutfen sadece kendini ve bebegini dusun. Ne annen, ne esin, ne de bir baskasi. Bir kulagindan girip digerinden cikicak. Takmicaksin kimseye. Ogrenicen zamanla bu gunlerine de kizacaksin. Senin caninin kiymetini senden baskasi bilemez. Herkes bir ah ah bir vah vah okadar.
Canım şu anda ikisinide takmayacaksın sadece oğluna yoğunlaş lütfen...
Çok geçmiş olsunsarra13
Önemli olan sen ve bebeğin. Annen ve eşin de tam vaktinde can sıkıyorlar şimdi mutlu mu acaba onlar
Her hastalığın başı stres
Ufak bir şeydir,canını sıktığın için olmuştur ciddi bi şey olmaz inş haberlerini bekliyoruz[/QUOTE
Kızlar annem sorun çıkartıyor.
Sabahtan beri bırak bu adamı diye eşimin dediği sonra konuşalım kız hasta önceliğimiz bebek bizim diyor kadın anlamıyor.hala çocuk gibi yönetmeye çalışıyor.
Bırak o adamı onun kızı sizle gelip gidiyor yok o evlilik yapmış daha önce senden yaşça büyük utanç duyuyorum ben ayrıl bundan demeler.
Hayır mutluyum sanane diyorsun bu kez bencil oluyorum.
Yahu benim suçum ne.sevmişim evlenmişim kime ne.
Ağrım var dedim hadi inşallah dedi resmen.
Benim annem bu kadar kötü biri değildi ya. Eşimle ayrılmazsam sil bizi diypr kardeşime çok düşkünüm 14 yaşında onu da sil diyor görüştürmem unut diyor.
Canım yanıyor artık uyusam uyanmasam der oldum.ben eşimle genelde huzurluyum çocuğum mutlu demez mi insan ya hala siz denk değilsiniz beni çiğnedin kafasında.
Resmen o melek kadın şeytana döndü
Sağolun kızlar.
Açılma var mı baktılar.
3 tüp kan aldılar.
Cordi bu arada söyledi doktor ne olduğunu ama valla ben unuttum.çok kendimde değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?