2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Can'ım dikkat et kendine.oğluşunu düşün ve iyi olmaya çalış

sarra13 Benim annem de eşime gıcık. Sürekli birbirlerini yiyolar. Eşim de duramıyo cvp veriyo. İlk evlendiğimde artık baymıştım, çünkü eşimin, benim fark etmediğim hatalarını bana gösterir oldu. Şöle bi çözüm buldum. Annemden biraz büyük, annemin sözüne değer verdiği bi arkadaşı var. Onu aradım, anlattım. Ben mutluyum, annem izin verirse mutlu kalmaya devam etmek istiyorum, dedim. Çok iyi anladım, ben hallederim dedi.
Bi gün açmış konuyu, annem hemen eşimi çekiştirmeye başlamış tabi. O da demiş ki, arkadaşım böle yapms, kız arada kalıyo, o mutlu bak. Mutlu olmasa çekmez, biliyosun, daha önce çekmedi. (2.evliliğim bu) vs..
Sonra büyük oranda düzeldi. Annem Yine arada deniyo şansını ama konuşturmuyorun artık eşimle ilgili..
Bu da bi fikir olur belki sana arkadaşım.

Melina kendı ıyılıgın ıcın annenı bıraz uzak tut senin bu durumunda bunlar konuşulıcak konu degıl
Sen herkesı boşver kendıne ve bebegıne bak

Keske son olayi yansitip bu kadar koz vermeseydin annene. Ama olan olmus seni rahatsiz ediyorsa gonder hastaneden sen ve bebegin kimseden onemli degilsiniz diger herseyi sonra dusunursun moralini bozmalarina izin verme. Gecmis olsun.

Doktor hemen gel dedi yatış verdi kızlar

cok cok gecmis olsun, stres uzuntu herseyi tetikliyor..
eminim annen de esin de cok uzgundur suan..
insallah bir daha seni arada birakmazlar, biraksalar da sen bi sure kimseyi umursamicaksin canim, bebegin icin kulaklarini kapaticaksin..
az kaldi bak,3 ay daha dayan...

Benimki dinlemiyor sil bizi diyor.
Ya o ys biz bu kadar katı.

Melina kendı ıyılıgın ıcın annenı bıraz uzak tut senin bu durumunda bunlar konuşulıcak konu degıl
Sen herkesı boşver kendıne ve bebegıne bak

Telefonla bile yetip moral bozuyor.
Ya kardeşim ve annem ya eşimi ve kızını seçecekmişim.Ben mutlu değilmişim.

Keske son olayi yansitip bu kadar koz vermeseydin annene. Ama olan olmus seni rahatsiz ediyorsa gonder hastaneden sen ve bebegin kimseden onemli degilsiniz diger herseyi sonra dusunursun moralini bozmalarina izin verme. Gecmis olsun.

Hastane de değil. Telefonla bile bunları söylüyor.resmen soğudum annemden böyle annelik olmaz. Son olayı da anlatmadım pek annem hep bırak gel derdi.Bu sabah geldiğinde kızını gördü eşimin delirdi.
Hassas noktam kardeşim onla vurmayı deniyor konuşturmayacakmış.ayrılmam gerekmiş ben mutlu olamazmışım anlatıyorum yok babana da dicem modları umrumda bile değil. Sadece kardeşimi düşündükçe üzülüyorum. Annemden soğudım iyice.kanama oldu dedim resmen hadi inşallah dedi

Eşim arada bırakmıyor annem direkt sil at diyor.hiçte üzgün değil ikiz.ayrılacaksın yoksa gidicem burdan dedi, gidersen git canım burnumda uğraşamsm dedim. O adamı bırakçaksın onun kızı var onun kızını sen çekecek değilsin seni sevmiyor eziyor moduna girdi.hayır adamın alakası da yok.hep böyle ilgiliydi.
Kardeşim daha ufak ya bizi seçersin ya onları diyor.
Hasta olmam umrunda değil

ya inanilir gibi degil gercekten turk filmi gibi..
adamin kizi olsun nolcak, zavalli cocugun ne sucu var..
annende o zaman suç..
hic yuz verme derim ben..
seni üzüp su duruma sokup hala boyle davranabiliyorsa, kendi bilir.
e kizi babasinin evine gelmicek mi, niye rahatsiz oluyor annen? kendi de babasiz cocuk buyutmus..

neyse sen bunlari dusunup kendini daha fazla uzme.. hicbir anne evladindan vazgecemez, o sana blof yapiyor, elindeki kozu kullaniyor..

Meloş'um benim erkek kardeşim senin yaşında. Onun da daha önceden evlenip ayrılmış bir kız arkadaşı vardı çocuğu olan.
Hâlen iyilikle anarım, tanıdığım en tatlı insanlarından biriydi. Annem de senin annen gibi davranarak kardeşime rest çekti bu durumu bir handikap olarak görerek.
Kardeşim de aradaki dengeyi kurmayı beceremediği için kız arkadaşından ayrıldı.

Şu an herkes yay gibi gergin. Annen muhtemelen daha önce ona yansıyan durumları, eşinin kızı üzerinden bastırmaya çalışıyor. Naçizane bir tavsiye olacak ama annenin üzerine hiç gitme şu an. Stresten fizyolojik olarak yeterince yıprandın. Aksini ispatlamaya çalışarak anneni ikna etmeye çalışmak şu durumda her iki tarafı da germekten daha fazla işe yaramaz. Annen de öfkeden ne dediğini düşünecek halde değildir. Eşinle annen arasında köprü olmaya çalışman inan bana bu durumu düzeltmeyecek. Hiç cevap verme şimdilik her ikisine de birbiri hakkında konuşma lüksünü bulamasınlar.
Zaten ilişkin içinde de çok taze, eşinizle ikinizin çözmesi gereken durumlar var. Aynı evin içinde yaşayan bireyler olarak önce kendi aranızdaki durumu atlatmaya çalışın. Bu süre içinde sakinleşmesi için annene de zaman vermiş olursun.

Aksinde eşinle yaşayacağın en ufak problemde de annenin yarattığı bu durum ister istemez karşına çıkacak ve her iki taraftan da destek göremediğin için daha çok üzüleceksin. Bu durumun eşin ya da annen tarafından "bak ben sana demiştim, haklı çıktım. " olayına dönüşüp üstünlük savaşına girmelerine izin vermemek için sessiz kal sadece. Şu an eşin ağzıyla kuş bile tutsa annene yaranamaz. Bebeğin ve senin selametin için kendi kurduğun aile ile ilgilen şimdilik. Birbirinize destek olun eşinle. Şu an çocuğunun herkesten çok sana ve babasına ihtiyacı var. Gerisi emin ol zamanla düzelir. Evlat silmek öyle kolay şey değil.

Bir şeye de ihtiyacın olursa biz daima buralardayız zaten. Gel içini dök rahatla herzamanki gibi. :)

senin yerinde olsam, özellikle son cümleyi duyduğumda tamam verdim kararımı der zamana bırakırdım. hangi niyetle desin çok ayıp etmiş annen. ki zaten siniri geçip de mantıklı düşündüğünde hata yaptığını anlayacaktır. aradığında açma bir süre. ne açıklama yapmaya gerek var, ne de seni düşünmeyeni düşünüp mutlu etmeye çalışmaya.

kardeşin çok küçük değil sonuçta, illeki görüşürsünüz. bence anneni dinleme, eşin de annenle ilgili birşey derse onu da dinleme. bebiş herşeyden önemli. bu arada da ikizin dediklerine de katılıyorum. o çocuğun da bir suçu yok. kimseyi dinleyip de üzme kendini tatlım.

Hala boşanmış çocuklu senden büyük adam takıntısı.
Hayır ben sorun etmemişim evlenmişim sevmişim demekki.
Biz eşimle eşyaya önem vermeyiz takıya da.Yiyelim içelim modunda olduk elimizde ne varsa onları kullandık.
Annem yok takı almadı,yok eşyaları yenilemedi yok bunun kızı var derdinde.
Sıkıldım artık sürekli yönetme isteğinden.
Mutluyum diyorum oğlumu alır giderim ben sen bencilsin iyice,hiç evlenmemişken kime gittin. Çocuk için devam ediyor yarın çok pişman olacaksın demeler.
Ayrılmayacağım diyorum sen onu ve kızını seç hiç bir şey demiyorum beni kardeşini unut diyor.

Annem e sevgim büyüktü zorlukla baktı bize.Ama bugünden sonra soğudum cidden soğudum. Gitmesi umrumda bile değil çocuğa bir şey olsa o adamın çocuğuydu iyi oldu diyecek resmen.
Tek sıkıntım 14 yaşında ki kardeşim.
Onu görmez konuşmaz doldurursa kafayı yerim işte.
Yoksa annemi affetmiyorum artık. Bir gün ayrılsam da annemin yanına gidecek değilim. Yüzünü bile görmeyecekmişim.

Eşimle arada gerilsekte iyi adam hakkını yiyemem benim için ailem için çabalayacak biri.
Yok bu sendende ayrılır demeler.
Tükendim

Sabahtan beri canım çıktı ağlamaktan cordi.
Sanki malım ben yönetecek beni.
Eşim sessiz sadece anneme "bizim şuan önceliğimiz farklı kız zaten hasta sonra konuşalım" dedi. Ben bir çığlık atarak delirdim bağrındım yeter be diye.
Adam korktu sakin ol sana da oğlana da bişey olsun istemiyorum diyor.

Annem çok katı. Gitmek isterse cidden gider.
Ya beni ayıracak,ya kardeşimden ayıracak eminim. İlla tercih yap modunda sussanda susmuyor

Eşim sadece sakin ol size bir şey olacak diyor.
Annem katı ve kesin ya ben ya o. Ortası yok.
Kardeşim küçük bir anda götürse telefonu alsa elinden kim ne yapabilir ki?

Ben her hafta görmeye alışığım çocuğum gibi hayır onuda doldurup üzüyor.

canim cordinin dedigi gibi annenin fikrini degistiremezsin, esimi seciyorum ne halin varsa gor de diyemezsin..
ben olsam anneme mesaj atardim;
annemsin, benim iyiligimi istedigini biliyorum, ama suan boyle bi tercih yapacak pozisyonda degilim, can tasiyorum.. fln yazar gecistirirdim..

kardesine gelince, onun da annesi ve senden baska kimsesi yok, senden vazgecemez..
burda orta yolu sen bulacaksin, akilli bi kadinsin, avukatsin, senin dilinle basedemezler :)
ama su surecte sakin kalmalisin..
annenden zaman iste, esinle ilgili konusmayin, esinle de annenle ilgili konusma..
zaman herseyin ilaci...

Canım çok geçmiş olsun öncelikle sanki benim annemi anlatıyo gibisin benim annem de bebeği kaybetsem sevinme seviyesinde olmasa da eşimi baştan beri istemiyor ki bizde öyle boşanma çocuk gibi şeyler olmadığı halde hep ben arada kalıyorum malesef eşim de hiç cevap vermez ben daha çok üzülüyorum o yüzden en sonunda sinirden bütün vücudum leke oldu hastanelere gidip geldik baktı olan bana oluyo şimdilik biraz duruldu annem bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama umarım senin annen de aklını başına toplar seni üzmekten vazgeçer sen de elinden geldiğince kafana takmamaya çalış şuan en önemli şey senin ve oğlunun sağlığı

Sıkıntım o.
Kadına yeter hastayım desemde dinlemiyor.
Yarın konuşçakmışız tercihimi yapaymışım.
Valla tek umrumda olan kardeşim, ve oğlum herkesten geçtim yoksa

Yok benimki direkt yarın kararımı bekliyormuş

Bu arada öyle mesaj da attım. Hemde hastane de.
Yarın tercih yap dedi kapadı

Kizlar boyle olmus mu? Kurdeleyi hic yakistiramiyorum. Denefim farkli farkli hic hosuma gitmedi. Boyle olmussa boyle birakcam, cok bos diyosaniz da etiket yaptircam hosgeldin hakan diye.

Eklentiler

• 14658396_10153808585815443_1305613938_n (1).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…