2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

36.hafta bitince alicam demisti canim, cumartesi bi daha sorucam.. 36. hafta aralik 20 gibi bitiyor..
37 nin icinde alacak benim anladigim :)

Ya benim görümcem küçükken cam biberonla ellerini ağzını öyle bi kesmiş ki kaç dikiş atmışlar. Onun o hikayesini bildiğimden cam biberondan acayip korkuyorum

canim ben onlarin eline birakmam zaten, ben iciricem..
hem simdiki camlar oyle kolay kirilmiyor :)
plastik de aldim, ama cam daha saglikli geliyor bana..
buyuyup kendi icecegi zaman eline vermem cam biberonu tabiki..

Ayyy varya benım de aklımdan gecmıyo degıl lan dıyorum giderken yollarda basıma iş gelmesın

kiz belli mi olur, cat diye acilir rahim, suyla kafasi da gelir.. anlamadan dogururmusuz :)))
walla dedim ya benim basima gelir boyle korktugum seyler, hic sasirmam :))

4 haftada bir ic parazit yutturuyorum canim, ilk aylarda 6 haftada bir veriyordum simdi siklastirdim..
kristal silika neyse onu ben hic sevmedim, sari sari karisiyor ayiramiyorum ki temiz kumdan..
hic hijyenik gelmedi bana, cok tiksindim..
topaklanan betonit kum kullaniyorum, cisini yapar yapmaz top oluyor, alip atiyorum..
gerci bikac aydir ben pek ellemiyorum, esime devrettim o temizliyor.. hep unutuyor, durmadan hatirlatiyorum, kumu aldin mi, kumu unutma.. :))
anne gibi olmuyor babalar, bokun icinde birakiyor hayvanlari :))
dur kumun resmini cekeyim

Kızlar 6520 var hâlen ya e-bebek'te. Ben uygulamadan baktım şimdi. Sepete falan da ekleniyor. Uygulamadan deneyin isterseniz bir de.

kiz belli mi olur, cat diye acilir rahim, suyla kafasi da gelir.. anlamadan dogururmusuz :)))
walla dedim ya benim basima gelir boyle korktugum seyler, hic sasirmam :))
Ayy sus o yolu nasıl gıdıcem onu düşünüyorum
Bende neyden korksam basıma gelır
Hatım ındırırım yolda kesın :))

İşte bunların ikisi de büyük yavrum. İki tane büyüğü ne yapacağım? Bi'şey derdim şimdi de kızlar var ayıp olur. :)

Yoomi aldım bir tane. Bi' cam, bi' de her ihtimale karşı medela calma alayım diyordum.
Danaya ortak girer gibi gireceğim Natursutten'e bu gidişle.

rabbim sabrini arttirsin canim, insallah en kisa zamanda gecer bu gunler.. gecmis olsun

Rabbim kurtarsın babacığını canım bende sakinlikle korudum şükür. Yengemler biz kesin düşer bu çocuk o korkudan diye düşünüyorduk diyorlar şimdi ama her şey Allahtan bizler dua ederek geçirecez

Kızlar 6520 var hâlen ya e-bebek'te. Ben uygulamadan baktım şimdi. Sepete falan da ekleniyor. Uygulamadan deneyin isterseniz bir de.

benimkini kargoya vermisler, gece gece mesaj geldi, walla takdir ettim bu ne hız :)))

ortak girelim boluselim dicem de bana 2 lazim zaten alirsam :))
saydim simdi 8 tane biberonum var boy boy, kelle başı 4 tane :) yoomi nasi bisey, isiticisi ayri mi satiliyor? natursutten degil de yoomi gibi alengirli bisey mi alsam birer tane de?

Parazit ilacını nerden aldın peki. Bize veteriner 3 ayda bi iç dış parazit yeterli dedi o mesaj atıyor zamanı gelince götürüyoruz biz hallediyor. Yeterli değil mi acaba.
Çiğ hiçbirsey vermiyorum zaten sadece kuru mama.
bu akşam yeni kum aldım da paketi atmış eşim inceleyemedim ama incecik bi kum topaklasmadi. Kristal dediğin gibi Sarı kalıyor sürekli yenilemek istiyor.

Bende eşime hergün hatırlatıyorum hamileliğimden beri o ilgileniyor :)

Evet çok iyi fikirmiş eşimi kullanayayım ama benimkinde göbek yok ya yakında aynı kiloya ulaşacağız diye korkuyorum :))
Adama masaj yaptırıp duruyorum zaten ay sırtım ay belim diye :))
Geçici fıtık yaşıyorum bence ben ya ciddi acı hissediyorum çünkü bazen.hep yanımsı yüzüstü yatıyorum da sırtımı desteklemiyorum sanırım artık ona dikkat edeyim sağol canım

hayiiiiir, 3ay yeterli degil gebelikte, normalde 3ayda 1 yapiyoruz dogru, ama hamileyken 6haftada 1, sonlara dogru 4 haftada 1..
dışa gerek yok onu 3ayda 1 yapsan da olur, ama ic paraziti sik sik yapmak gerekiyor.
ben parazitler icin veterinere goturmuyorum, ulusta toptancidan aliyorum, kendim yutturuyorum..
kum da bu canim..

Yoomi dışarıda hayat kurtarıcısı gibi benim gözümde şimdilik. Isıtıcı ağız kısmına takıldığı için süt daha yavaş geçtiğinden bebeğin emme refleksine de zarar vermiyormuş. Şarj ettikten sonra istediğin zaman düğmesine bas, 60 saniyede sütü ısıtıyor. Yok kuzum ben ısıtıcılı komple kit halinde aldım. Öyle hem daha uyguna geliyor ama onlarda da firma ohalden ötürü mal çekemediği için yavaş yavaş tükeniyor gibi sitelerde. Biterse tekrar stok bulmak zor olabilir. Tükenmeden al öyle bir şey düşünüyorsan. Natursutten mi bu mu dersen bu derim tabii.

Evet bizzat tanıyorum bunu yaşayanı :) ve Doğum için sadece doktor degil ebeler tek tek gelip ısrar ettiler normal olmaz diye onların ne karı vardı diye düşünüyor insan
Sonra bide ameliyatta epidural verince kız o kadar demiş ben uyuşmadım acıyor diye ama doktor bu imkansız diyip kesmiş çok acı çektim diyor

kızlar bende baktım hala var braun Ateş ölçerlerden almak isteyenler bi baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…