- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Cnm ne zmn bebisler gelecek kacinci hafta doktorla konustunuz mu
Benim girecegini de sanci gelecegini de sanmiyorum ben degil cevrem de dogum tarihini dedigim de he he diyorlar 10 sene once nasil bi iz bıraktıysan arkadasimi davet edicem dogum icin sen bebegi cok tutuyon karninda diyo :)
kız bende zor yetiştim valla bizim bu ocak anaları bitirdi valla stoklarıBitirmişsiniz stokları ya
Tam alacaktım bitmiş malesef ilk defa çoçuğa bişey alıyım dedim o da kalmadı şansa bak:))
Daha bir çorap bile almamışken ....
36+1 de alır canım hafta içine geliyorsa36.hafta bitince alicam demisti canim, cumartesi bi daha sorucam.. 36. hafta aralik 20 gibi bitiyor..
37 nin icinde alacak benim anladigim :)
Ya benim görümcem küçükken cam biberonla ellerini ağzını öyle bi kesmiş ki kaç dikiş atmışlar. Onun o hikayesini bildiğimden cam biberondan acayip korkuyorum
Ayyy varya benım de aklımdan gecmıyo degıl lan dıyorum giderken yollarda basıma iş gelmesın
I ikizcan2016 canım senin de evde kedi vardı sanırım. Nasıl kum kullanıyorsun acaba.
Benim de bi kedim var kristal kullanıyordum ama sağlıksız diye topaklasan verdi adam ama çişini topaklastirmadi. Hangisi daha hijyenik bilemedim.
Bide hamile olunca daha hassas davranıyorum. Bi sakıncası olur mu bize acaba.
Ayy sus o yolu nasıl gıdıcem onu düşünüyorumkiz belli mi olur, cat diye acilir rahim, suyla kafasi da gelir.. anlamadan dogururmusuz :)))
walla dedim ya benim basima gelir boyle korktugum seyler, hic sasirmam :))
cam biberon dr.browns aldim canim, kucuk buyuk birer tane..
birer de yine dr.browns in plastiklerinden aldim, şu bpa siz, pp olanlardan..
natursuttene de bakiym, kiz 2li nin nesi cok, bi tane biberon mu olur, durmadan onu mu yikayip sterilize etcez :) pahali mi ki ondan mi cok diyosun :))
Canım sakin olmak gerçekten çok önemli. Bende aşağı yukarı 15. Haftaladayken babam tutuklu yargılanmak üzere cezaevine girdi. Öyle kötü günler geçirdim ki hala da geçiriyorum. Ama sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Hatta normalde 5 dakika arabayla bi yere gitsem oram tutuldu buram tutuldu diye söylenirdim. Şimdi her hafta 600 km yol gidiyorum babamı bir saat görmek için düşün geçirdiğim hamileliği. Ama olsun hem kızım için hemde oğlum için sakin ve sabırlı olmalıyım
Rabbim kurtarsın babacığını canım bende sakinlikle korudum şükür. Yengemler biz kesin düşer bu çocuk o korkudan diye düşünüyorduk diyorlar şimdi ama her şey Allahtan bizler dua ederek geçirecezCanım sakin olmak gerçekten çok önemli. Bende aşağı yukarı 15. Haftaladayken babam tutuklu yargılanmak üzere cezaevine girdi. Öyle kötü günler geçirdim ki hala da geçiriyorum. Ama sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Hatta normalde 5 dakika arabayla bi yere gitsem oram tutuldu buram tutuldu diye söylenirdim. Şimdi her hafta 600 km yol gidiyorum babamı bir saat görmek için düşün geçirdiğim hamileliği. Ama olsun hem kızım için hemde oğlum için sakin ve sabırlı olmalıyım
Kızlar 6520 var hâlen ya e-bebek'te. Ben uygulamadan baktım şimdi. Sepete falan da ekleniyor. Uygulamadan deneyin isterseniz bir de.
İşte bunların ikisi de büyük yavrum. İki tane büyüğü ne yapacağım? Bi'şey derdim şimdi de kızlar var ayıp olur. :)
Yoomi aldım bir tane. Bi' cam, bi' de her ihtimale karşı medela calma alayım diyordum.
Danaya ortak girer gibi gireceğim Natursutten'e bu gidişle.
4 haftada bir ic parazit yutturuyorum canim, ilk aylarda 6 haftada bir veriyordum simdi siklastirdim..
kristal silika neyse onu ben hic sevmedim, sari sari karisiyor ayiramiyorum ki temiz kumdan..
hic hijyenik gelmedi bana, cok tiksindim..
topaklanan betonit kum kullaniyorum, cisini yapar yapmaz top oluyor, alip atiyorum..
gerci bikac aydir ben pek ellemiyorum, esime devrettim o temizliyor.. hep unutuyor, durmadan hatirlatiyorum, kumu aldin mi, kumu unutma.. :))
anne gibi olmuyor babalar, bokun icinde birakiyor hayvanlari :))
dur kumun resmini cekeyim
Bana da öle geliyor 38 de fln doğururum gibi ama şimdiki bebikler geç geliyor genelde bakalım bizimki ne zman isteyecekYavaş yavaş tarihler yaklaşıyor bakalım önce hanginiz doğuracak :) Senden de ilk sıralarda atılım bekliyorum
Teyzen seni nasıl korkuttu ki ayrabbim sabrini arttirsin canim, insallah en kisa zamanda gecer bu gunler.. gecmis olsun
Evet çok iyi fikirmiş eşimi kullanayayım ama benimkinde göbek yok ya yakında aynı kiloya ulaşacağız diye korkuyorum :))Geçici gebelik fıtığı da olabiliyor kuzum baskı yüzünden. Doğumdan sonra normale dönüyor. Sırtını besleyerek yat devamlı. Sırtüstü uzandığın zaman bebek omura daha fazla baskı yapar dediğin gibi.
Bizim @derinn83'ün tabiriyle yanımsı yüzüstü yat, arkana da bir yastık koy omurganı besleyecek.
Ben eşim evdeyken göbeğimi onun sırt çukuruna yaslayıp sırtımı besleyerek yatabiliyorum ancak ya da o göbeğiyle benim sırtımı destekliyor öyle uyuyorum. Zavallı adam bütün gece benim yüzümden aynı pozisyonda uyuyor.Dene bence.
Parazit ilacını nerden aldın peki. Bize veteriner 3 ayda bi iç dış parazit yeterli dedi o mesaj atıyor zamanı gelince götürüyoruz biz hallediyor. Yeterli değil mi acaba.
Çiğ hiçbirsey vermiyorum zaten sadece kuru mama.
bu akşam yeni kum aldım da paketi atmış eşim inceleyemedim ama incecik bi kum topaklasmadi. Kristal dediğin gibi Sarı kalıyor sürekli yenilemek istiyor.
Bende eşime hergün hatırlatıyorum hamileliğimden beri o ilgileniyor :)
benimkini kargoya vermisler, gece gece mesaj geldi, walla takdir ettim bu ne hız :)))
ortak girelim boluselim dicem de bana 2 lazim zaten alirsam :))
saydim simdi 8 tane biberonum var boy boy, kelle başı 4 tane :) yoomi nasi bisey, isiticisi ayri mi satiliyor? natursutten degil de yoomi gibi alengirli bisey mi alsam birer tane de?
Evet bizzat tanıyorum bunu yaşayanı :) ve Doğum için sadece doktor degil ebeler tek tek gelip ısrar ettiler normal olmaz diye onların ne karı vardı diye düşünüyor insancidden boyle olmus mu?
4 kilo deyip 2800 mu dogmus?
yaziklar olsun o hastaneye de, o doktora da...
oyle olursa normal doguruveririz napalim :))
bu arada ben ne icin buyuk konustuysam, neden korktuysam su hayatta, hepsi basima geldi..
yani hepiniz sezeryan yaparsaniz ve ben normal dogurursam hic sasirmam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?