• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
uygulamasını pek kullanmadım ama bildiğim kuponlar alışverişi tamamlarken kullanılıyor canım. bi alışverişe devam et, ödeme yapmadan indirim kuponu gir vs diye bi yer vardır ille, bi dene istersen. :/
Denedim canım, aynen dediğin gibi attım ürünleri sepete kupon kullan diye bi yer var oraya tıkladım ama aldığım ürünlerle mi uyuşmuyor anlamadım kupon gözükmedi bir türlü. Ne alırsam %50 indirim kuponunu kullanıcam onu anlayamadım :işsiz:

Kızlar bu n11 de %50 indirim kuponum var ama nasıl kullanabileceğimi çözemedim bi türlü. Üzerine falan da tıklanmıyor. Bilen varsa bi el atsın Allah rızası için %50 diyo yaa elim titriyoo ziyan olacak gitçek diye :))
Eki Görüntüle 1901235
şekerım ben arıyıp sormuştum
o ındırımı kazandıgın alışverışlerının kargosu gelıcek sonra hesabın bolumunden alışverışlerı tek tek tamamla sekmesıne tıkıycan o şekılde ındırım kuponların aktıf oluyomuş
yanı bızım teendyolun gozunu sevıyım
gecen tek seferde 8 urun aldım burdan
sut arttırıcı bıtkı cayı patlak geldi suan hala degışım
surecı devam ettıgınden ındırımı kullanamıyorum
ben burayı daha tam cozemedım
farklı farklı uygulamalar fılan var
herhalde senın bu ındırımde bana anlatılan gıbı aktıf oluyodur canim

Denedim canım, aynen dediğin gibi attım ürünleri sepete kupon kullan diye bi yer var oraya tıkladım ama aldığım ürünlerle mi uyuşmuyor anlamadım kupon gözükmedi bir türlü. Ne alırsam %50 indirim kuponunu kullanıcam onu anlayamadım :işsiz:

kupon ayrıntıları yok mu acaba bi alt sınırı falan mı var, atıyorum 250 tl ve üzeri siparişlerde geçerlidir ya da elektronik ürünlerde geçerli değildir gibi şartları da olabilir. istersen normal webden bak.

Yavruşum satıcısı n11 olan ürünler falan varsa onlarda dene bi. Genelde bu tarz büyük indirimleri kendi ürünlerine uyguluyorlar. Bez, mendil, bakım ürünü falan atma sepete. Onlarda geçerli olmaz.

Benim ki girer de bu kadar alışveriş muhabbetini görürse alışveriş muhabbetini asıl erişimimi o zaman engeller. :KK70:

"herseyi anliyorum da, sen eczacisin, emzigi, biberonu, emzik kabini, ates ölceri.. neden kendi eczanenden almiosun?? niye n11den aliyosun?"
diyor bana :))
"mal mısın?" a getiriyo lafı..
burda hep birlikte ayni indirimden yararlanip, dakikalarla yarisip almanin manevi hazzini nerden bilecek?? :)))
hem suavinex miydi, ondan yokki eczanede :)))
hallaaam yaaa

"herseyi anliyorum da, sen eczacisin, emzigi, biberonu, emzik kabini, ates ölceri.. neden kendi eczanenden almiosun?? niye n11den aliyosun?"
burda hep birlikte ayni indirimden yararlanip, dakikalarla yarisip almanin manevi hazzini nerden bilecek?? :)))
hallaaam yaaa

hahahah hiç valla :D

kızlar hangisi sizce? :D resimler image olarak kaldı bende , yüklendi mi emin olamadım.

5186-cicekli-zurafa-desenli-fon-perde-845
5159-bremen-mizikacilariii-desenli-fon-perde

hallaaam yaaa

Kız sen eczaneye Trukid falan getirtsene. Kapış kapış gidiyor o. Şimdi eczanelere dağıtıyorlar onu.

şekerım ben arıyıp sormuştum
o ındırımı kazandıgın alışverışlerının kargosu gelıcek sonra hesabın bolumunden alışverışlerı tek tek tamamla sekmesıne tıkıycan o şekılde ındırım kuponların aktıf oluyomuş
yanı bızım teendyolun gozunu sevıyım
gecen tek seferde 8 urun aldım burdan
sut arttırıcı bıtkı cayı patlak geldi suan hala degışım
surecı devam ettıgınden ındırımı kullanamıyorum
ben burayı daha tam cozemedım
farklı farklı uygulamalar fılan var
herhalde senın bu ındırımde bana anlatılan gıbı aktıf oluyodur canim
Bak o ihtimal olabilir, henüz yolda olan kargolarım var. Kargoları alıp tamamla sekmelerini bi hallediyim bakim aktifleşicek mi. Kuponu mu yar etmem onlara parçalarım valla o indirim benim olacak :)))
Trendyol bebişim benim yaa, onun yeri ayrı bende de :))

kupon ayrıntıları yok mu acaba bi alt sınırı falan mı var, atıyorum 250 tl ve üzeri siparişlerde geçerlidir ya da elektronik ürünlerde geçerli değildir gibi şartları da olabilir. istersen normal webden bak.
İşte o şartlar kısmına ulaşamıyorum. Normalde Kuponun üzerine tıklayıp kullanım koşulları hakkında bi yazıya ulaşmam lazım ama o da olmuyor. Yüksek ihtimal ninocuğumun dediği gibi henüz kargolarım gelip alışverişlerim tamamlanmadığı için aktif değil herhalde. Olmadı arayıp sorucam canım.

I ikizcan2016 cordeliac cordeliac bu aksam urun yok mu ya :) vakit gecmiyor neyi arastirsak bulsak :)
Aliexpresten siparis veren varmi ben iki tane urub siparis verdim yolla cikmislar bakalim nasil cikacak :KK66:

Var var bomba bi' indirim var elimde de. Tam netleyemedim. Firmadan mail bekliyorum da yurtdışına gönderi yapmıyor yavrum.

Şimdi bi' de söylesem bu yamyamlar kökünü kurutur ben netlemeden. Yarın önden bi' ben halledeyim. Kalanı bunlar alsın. :KK70:
Bütün gündür aklım onda. O yüzden alışveriş falan yapamadım hiç bugün.

İşte o şartlar kısmına ulaşamıyorum. Normalde Kuponun üzerine tıklayıp kullanım koşulları hakkında bi yazıya ulaşmam lazım ama o da olmuyor. Yüksek ihtimal ninocuğumun dediği gibi henüz kargolarım gelip alışverişlerim tamamlanmadığı için aktif değil herhalde. Olmadı arayıp sorucam canım.

simdi baktım, bende de tanımlıymış o kupon ve sadece bir kategori vermişler geçerli olması için,

linki atıyorum özelden.

Var var bomba bi' indirim var elimde de. Tam netleyemedim. Firmadan mail bekliyorum da yurtdışına gönderi yapmıyor yavrum.

Şimdi bi' de söylesem bu yamyamlar kökünü kurutur ben netlemeden. Yarın önden bi' ben halledeyim. Kalanı bunlar alsın. :KK70:
Bütün gündür aklım onda. O yüzden alışveriş falan yapamadım hiç bugün.

jajhahahahahha bekliyom hazırda :D

Back
X