- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
Anladım canım oğlum doğduktan sonra odaya çocuk doktoru geldi muayene etmek için ona sordum hangi mamayı vereyim diye o da farketmez deyince aptamil almıştım zaten sütüm geldikten sonra kutusuyla çöpe attım iğrençti gerçekten
Bu bebişimde de sütüm 3 gün gelmezse ne vereyim şimdi bebeğe hangi mamayı alsam ki burda sma hipp vb markalar yok mesela normal market mamaları var bebelac gibi yani netten mi almak lazım netten almayı da sevmiyorum alırken inceleyip son tüketim tarihlerine filan bakıp inceleyip alırım ben her şeyi
Aslında dr'ların bir çoğu ilk üç gün emmeyi reddetse dahi şak diye mama verin demez. Yenidoğan bebek zaten kilo kaybeder bir süre ve vücudundaki yağlar bir süre daha onu beslemeye yetecek düzeydedir.
Yani bu bebişte de ilk gün sütün gelmezse ve doktorun sakınca görmezse sağlık durumuyla alakalı mama verme bence ya da plasentasının kesilmemesini isteyebilirsin doğumda, bebek bir süre daha ondan beslenmeye devam edebiliyor çünkü.
Yine miadını doldurduktan sonra doğuma kadar sütünün gelmesi için dr'dan izin alabilirsin memeleri pompayla uyarmak için.
Ha hiç olmadı. Önlem amaçlı yine keçi sütü formülü bir mama al internetten skt sorarak tabii. Yanında dursun.