2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Valla kader kısmet. Ben şubat annesiydim ocakta doğdu, bu seferkiler nasıl olacak bakalım :))

Vallahi bende şoktayım. Ultrasona bakınca göruyor. Belkıde aşagıda falanmı duruyoki. İnan bende anlamadım. Hayırlısıyla şu haftaları bir atlatsaydık.
Insallah canim bi 12 haftalik olsak dusuk riskimiz kalkar.drun sana aciklama yapmak zorunda.ne gordugunu soylemesi gerekiyor.isin ilginc tarafi sende sormuyorsun.bazi drlar cok aciklama yapmayi sevmiyorlar.ama sende sormuyorsun sen sorarsan cevaplar.

Günaydın arkadaşlar.
Benimkiler normaldi inşallah buda normal olur.
Bende acayip şişlik hissi ve kabızlık var. Akşamdan kaysı ıslatıp sabah yiyorum oda işe yaramıyor. Herhangi bi çözüm önerisi olan var mı?

günaydın canım onu kayısı değil de incirle denesene, suyunu içip inciri yersin

Inciri suya koyup biraz bekletiyorsun incir yumusayinca yiyiyorsun diye biliyorum canım

Kızlar bebislere vereceginiz isimleri düşündünüzmü benim hic bir fikrim yok biliyorum biraz erken ama yine de paylaşalım istedim

Canım şimdi kaysı zamanı. Kurusu değil yaş kaysı yani meyve olan kayısıdan ye. Rengı kurmızıya yakın olanlardan. Çok ıyı gelıyor

Hepinizin gebeligi ve doğumu huzurlu,rahat ve sağlıklı geçsin ins.Birkaç sorumu aydinlatabilirmisiniz

Öncelikle ben 2014 mayıs annesiyim 5,6 ay önceye kadar ikinci bebeğimi istemeye başladık regllerimde hafif düzensizlik var son zamanlarda canım sıkıldığı için yoluna bıraktım herşeyi bugun regl olmam gerekiyordu ve 2 hafta önce kahverengi sonra açık kahverengi bazenleri ise kirli ve pembe alıntılar oluyordu sonrasi yoğun akintim var halen devam ediyor kasiklarimda ara ara batma oluyor ama ümitsiz olduğum için regl olacağımı düşünüyorum ha oldum ha olacağım diyorum dün kan testi vermiştim yarın çıkar dediler.Böyle bi durum yasayaniniz oldu mu tesekkurler

Bat:26 mayıs
Sat:27 nisandi

Daha önce isteğe bağlı sezaryen yapmış arkadaşlara bir sorum var.
En başından mı sezaryen dediniz yoksa atıyorum 6. Ayda mı karar verdiniz?
Lütfen atlamayın önemli benim için.
Canim bende 40.haftada sezeryan oldum.son ana kadar normal dogum istedim 38.haftadaki hadi alalim tekliflerini hep geri cevirdim:)40.haftada bebek iri boyun kisa doguramazsin israrlari uzerine sancimda baslamis olmasina ragmen,acilmam falan varmi muayene bile etmediler ve epidural sezeryan oldum.son gunlere dogru durumun belli olacak.sahsi fikrim hic bir dogum seklinde israrci olmamak ama normal dogum en guzeli

Yaaa uykusuzluktan nerdeyse bayılıcam sendeki keyfe bak :'( o duruşma senin bu adliye benim ilçe ilçe adliye geziyorum ben akşama kadar, iş yerinde kalsam dilekçelerden kafamı kaldıramıyorum. Amaaa aklımdaki sadece uyku, ne yemek ne başka şey izni de şimdi alsam doğum zamanı asıl ihtiyaç olacak...
Evde takılan hatunlar tadını çıkarın, benim yerime de uyuyun:)

Canım hamile de olabilirsin, ben regl olacağım kesin derken günüm geçti baktım gelen giden yok ve bebek haberini aldım. İnş. kan sonucun pozitiftir,hayırlısı

Canım hamile de olabilirsin, ben regl olacağım kesin derken günüm geçti baktım gelen giden yok ve bebek haberini aldım. İnş. kan sonucun pozitiftir,hayırlısı
Ağzından bal damlıyor şimdi bebeğini uyuttum belime sert bu ağrı girdi off çok ümitsizim elimden hiçbirşey gelmiyor çok istiyorum bu aralar müjde almak çok idrar testi yaptim şimdiye kadar hep üzüldüm şimdide beklemek istiyorum

Bebeğin ufak mı? Olmazsa bile üzülme dediğim gibi vardır bir hayır, geleceği zamanı çok iyi biliyorlar.

Umarım gönlündeki gibi olur. ama stres yapma oluruna bırak. ben geçen ay başka sağlık sorunlarımla uğraşırken hamile kaldığımı öğrendim. emin ol en güzel zamanda gelecekler ama adetine az kaldıysa kan testi ver en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…