sahi çok benziyor ne günlerdi yaa diyecem ama daha 2015 martı yanineyse şükür sağlıkla aldık kucaklara birde benimki çıktıktan sonra hemen paçasına kadar kaka yapmış iyiki içerde görmedi o işi galiba ben aralık annesi olurum gibi geliyor
Günaydın arkadaşlar.
Benimkiler normaldi inşallah buda normal olur.
Bende acayip şişlik hissi ve kabızlık var. Akşamdan kaysı ıslatıp sabah yiyorum oda işe yaramıyor. Herhangi bi çözüm önerisi olan var mı?
Günaydın arkadaşlar.
Bende acayip şişlik hissi ve kabızlık var. Akşamdan kaysı ıslatıp sabah yiyorum oda işe yaramıyor. Herhangi bi çözüm önerisi olan var mı?
Günaydın arkadaşlar.
Günaydın arkadaşlar.
Öncelikle ben 2014 mayıs annesiyim 5,6 ay önceye kadar ikinci bebeğimi istemeye başladık regllerimde hafif düzensizlik var son zamanlarda canım sıkıldığı için yoluna bıraktım herşeyi bugun regl olmam gerekiyordu ve 2 hafta önce kahverengi sonra açık kahverengi bazenleri ise kirli ve pembe alıntılar oluyordu sonrasi yoğun akintim var halen devam ediyor kasiklarimda ara ara batma oluyor ama ümitsiz olduğum için regl olacağımı düşünüyorum ha oldum ha olacağım diyorum dün kan testi vermiştim yarın çıkar dediler.Böyle bi durum yasayaniniz oldu mu tesekkurler
Daha önce isteğe bağlı sezaryen yapmış arkadaşlara bir sorum var.
En başından mı sezaryen dediniz yoksa atıyorum 6. Ayda mı karar verdiniz?
Lütfen atlamayın önemli benim için.
Canim bende 40.haftada sezeryan oldum.son ana kadar normal dogum istedim 38.haftadaki hadi alalim tekliflerini hep geri cevirdim:)40.haftada bebek iri boyun kisa doguramazsin israrlari uzerine sancimda baslamis olmasina ragmen,acilmam falan varmi muayene bile etmediler ve epidural sezeryan oldum.son gunlere dogru durumun belli olacak.sahsi fikrim hic bir dogum seklinde israrci olmamak ama normal dogum en guzeli
Ceyzim uyku konusuna gelmem gerekirse akşam 10da uyuyup 1de kalkıyorum. Bir saat takılıp geri yatıp 9da kalkıyorum. Öğlen de 12 gibi uyuyup 4te kalkıyorum. Akşam 7 8 arası ufak şekerlemeler yapıyorum. 14 15 saat uykum var günlük.
Doktora gelince de tülay hna gittim medipol sefaköy ama bağcılar değil. Memnun kaldım.
Geriden gelme konusuna gelince, dün bizim velet 6+4 çıktı. Boyu bir baktı 7 mm bir baktı 11 mm. 7+2 olmam gerekiyordu. Bir kaç gün geriden geliyor falan dedi. Ama rumeli hastanesinde tuba hnda 6+4te 6 mm ve 1 gün geriden geliyordu sadece. Tülay hn ölçüm ve makine farkıdır dedi.
Ultrasonlar arası görüntüde ciddi fark var. Büyümüş yani. Stres yapmadım o sebeple.
Yaaa uykusuzluktan nerdeyse bayılıcam sendeki keyfe bak :'( o duruşma senin bu adliye benim ilçe ilçe adliye geziyorum ben akşama kadar, iş yerinde kalsam dilekçelerden kafamı kaldıramıyorum. Amaaa aklımdaki sadece uyku, ne yemek ne başka şey izni de şimdi alsam doğum zamanı asıl ihtiyaç olacak...
Evde takılan hatunlar tadını çıkarın, benim yerime de uyuyun:)
Öncelikle ben 2014 mayıs annesiyim 5,6 ay önceye kadar ikinci bebeğimi istemeye başladık regllerimde hafif düzensizlik var son zamanlarda canım sıkıldığı için yoluna bıraktım herşeyi bugun regl olmam gerekiyordu ve 2 hafta önce kahverengi sonra açık kahverengi bazenleri ise kirli ve pembe alıntılar oluyordu sonrasi yoğun akintim var halen devam ediyor kasiklarimda ara ara batma oluyor ama ümitsiz olduğum için regl olacağımı düşünüyorum ha oldum ha olacağım diyorum dün kan testi vermiştim yarın çıkar dediler.Böyle bi durum yasayaniniz oldu mu tesekkurler
Canım hamile de olabilirsin, ben regl olacağım kesin derken günüm geçti baktım gelen giden yok ve bebek haberini aldım. İnş. kan sonucun pozitiftir,hayırlısı
Canım hamile de olabilirsin, ben regl olacağım kesin derken günüm geçti baktım gelen giden yok ve bebek haberini aldım. İnş. kan sonucun pozitiftir,hayırlısı
Ağzından bal damlıyor şimdi bebeğini uyuttum belime sert bu ağrı girdi off çok ümitsizim elimden hiçbirşey gelmiyor çok istiyorum bu aralar müjde almak çok idrar testi yaptim şimdiye kadar hep üzüldüm şimdide beklemek istiyorum
Ağzından bal damlıyor şimdi bebeğini uyuttum belime sert bu ağrı girdi off çok ümitsizim elimden hiçbirşey gelmiyor çok istiyorum bu aralar müjde almak çok idrar testi yaptim şimdiye kadar hep üzüldüm şimdide beklemek istiyorum
Umarım gönlündeki gibi olur. ama stres yapma oluruna bırak. ben geçen ay başka sağlık sorunlarımla uğraşırken hamile kaldığımı öğrendim. emin ol en güzel zamanda gelecekler ama adetine az kaldıysa kan testi ver en güzeli