Cok suphelendım ondan :)) Butun gun ıpad ım elınde oyun oynuyokendi kendine not silinir mi canim,
esin silmistir :)))
alicak listesini gorunce dayanamamistir,
bi tek onu silse olmaz, kaza susu vermeli, haliyle hepsini silmistir :))
Ben bulamadım
kategorilerden temizlik bakım diyorum ama sonra kişisel bakım yok ben mi görmüyorum acabacordeliac
cordeliac en sevdiğim paylaşım türü Teşekkürler arkadas :) ben de aldım az önce buraya takila takila baticam yakinda kızımın güzel cicileri oluyor
Kızlar dolgu bulunan dişimin yarısı kırıldı sola (dile doğru) yatıyor bu saatte dr a da gidemem ama çekilmesi lazım galiba hamileyken çekiyorlar mı bilginiz var mı ağrı yok Allah tan...
Kizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorumheralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi
Aynen öyle bahane:))) tamam gelelim ya, burda dogurulcak gibi degil :))
oyle tabi yogunluktan da oluyodur, ama artik eskisi gibi degil ki, devlet hastanelerinin cogu randevulu bakiyor..
bicok ozel hastane sgk anlasmali ve gercekten cok uygun fiyatlarla ozelde muayene olabiliyorsun..
bence yogunlugu bahane ediyolar :)
Ben bı ara not etmıştım 4-5 Dr
benım iPad ın not kısmı kendı kendıne sılındı gecen ay
Alıcak lıstelerımden tut ne var ne yok gıttı hersey
2 gun sınırden kudurmuştum bak yıne aklıma geldı sinir oldum :))
Ay bu restorandakı Dr u ıyıkı duydum Ogün
adam benım evın dıbındekı hastanenın çocuk Dr u çıktı bıde
Yakın dıye götürürdüm de bılmesem
Offf çok geçmiş olsunn.Kizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorumheralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi
Gunaydin kizlar herkese.
Hamilelikte hastalik ne zormus.
Kac gun cektim, tam atlattim derken iki gundur daha beter haliyle tekrar basladi.
Ustelik bogazim falan da agriyor.
Birkac tane parol icebildim sadece, onun disind bitkisel takviyeyle idare etmeye calisiyorum.
Aksilik misafir ustune misafir geliyor gunlerdir. Normalde hic olmaz.
Ise gidiyorum bir yandan.
Yoruldum yani...gecer insallah.
alttan muayenemin sıkıntı yaratmaz korkma öyle bişey olsa Dr zaten yapmaz idrar tahlili verdin mi belki o nedendirAnladim peki sizinkidemi su gibiydi benimki yogun Kivamli degil su gibi ama cok degil az bende gecen hafta gittim doktora vajinal muayne oldum banada bebegin suyu degil dedi ama Ben cok huzursuzum yinede bazilarida Alttan muayne yaptirma acilma olur diyip canimi sikiyorlar .
Onlara bakma sen tehlikeli bişey olsa Dr da alttan bakmaz merak etme bana ilk aylarda hep alttan bakıldı daha net bilgi için önceki düşüklerimden dolayı bana da öyle diyen oldu Dr a sordum kadın güldü bana olur mu öyle sey dedı bana da 2 hafta önce hem alttan hem üstten bakıldı bişey ölçtü 4 cm dedi 3.5 üstünde olması gerek iyi dedi açılma yok dediIster istemez insan etkileniyor ama bana ultrasyonla bakmadi spakulum ile bakti bu smar testi yaptiklari aletle hersey yolunda dediler servix kapali dediler sorun yok dediler sonra cevremdeki bilmisler beni etkiliyor iyice psikopata bagladim.
Sagol canim.Gecmis olsun Esra'cim. Misafirler gelmeyeydi bari. Rapor alamiyo musun? Bi kac gun gitme ise, dinlensen evde iyi olur sankim.
xkardelenx canım benim de dişim kırıktı. İçinde çürük de vardı. Erteledim erteledim artık yemek yiyemez olmuştum. Sonunda gittim dişçime dedim bişey yapılabilir mi. Hiç uyuşturmadan orda ki çürüklerden temizleyebildiğini temizledi sonra dolgu yaptı hiç de acımadı.
Çoğumuz öyleyiz canım sıkma canını yalnız değilsin bi yeri topluyorum baska yer çıkıyor bende deBir doğursaydım hayırlısıyla vallahi dertlerimin biri bitiyor biri başlıyor çok sıkıldım artık ya(
Geçmiş olsun csnım Drun bi tavsiye vermedi miKizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorumheralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?